Matsyendrasana (Spinal Twist) – Sådan gør du og dens fordele

Yoga er gået fra generation til generation af de mest dygtige seere, der har været i spidsen for denne store kunstform. At kalde yoga for en kunstform er dygtig, da det virkelig er kroppens kunst. En ordentlig mester i yoga er ekstremt fleksibel og fysisk såvel som mentalt egnet, men du behøver ikke være en mester for at høste fordelene ved yoga. Yoga er en meget personlig øvelse og kan udføres ud fra dit hjem og giver dig en følelse af fred og selvtillid.

Matsyendrasana (spinal Twist) Sådan gør du og dens fordele

Yoga skal dyrkes dagligt for fuldt ud at udøve og høste alle dens fordele. Yoga består af en række mange forskellige stillinger at vælge imellem efterfulgt af dyb gradvis vejrtrækning for fuldt ud at genskabe denne øvelse. I dagens artikel vil vi tale om Matsyendrasana -holdningen sammen med, hvordan man gør det og dets fordele.

Matsyendrasana Yoga – trin for trin instruktioner og fordele:

Matsyendrasana Yoga – Sådan gør du det?

Matsyendrasana er også kendt som spin -twist -pose, hvilket bogstaveligt talt er, hvad vi vil gøre i denne yogastilling. Dette kan ligne en vanskelig yogastilling, men for at være ærlig er dette en af ​​de enkleste derude. Gennem et blødt mønster af strækning og vridning er hele yogasættet gennemført. Åndedrættet er dog stadig en vigtig del af hele yogaen.

  • Til at starte med skal du sidde dig selv på en yogamåtte med dine ben strakt ud foran dig, ryg og nakke justeret, mens dine hænder hviler roligt ved siden af ​​dig.
  • Der er endnu en start på denne positur, hvor du kan starte med Padmasana, hvor du sidder med dine ben krydsede også kaldet lotusposen.
  • Nu hvor vi er klar, lad os starte med træningen.
  • Tag et af dine foldelemmer, sig venstre hele vejen hen over det højre bøjede ben, venstre fod rører jorden, mens det højre lem stadig er bøjet er lagt under.
  • Start nu med at vride din krop, taljen op. hvis du bruger venstre ben over højre, vrider du til højre og omvendt.
  • Hele denne tid skal rygsøjlen og marven forblive så lige som muligt.

Tag nu den ene arm helt over til det krydsede knæ for at holde den for støtte, mens den anden går helt tilbage. Men de siger ofte, at du også kan holde den anden arm fri og udhvilet. i de indledende faser kan snoet virke lidt indsnævret.

Men med tiden vil du lette ind i situationen. Når du låser posen inde, træk vejret i et minut, normal men dyb vejrtrækning, før du låser positionen op og går tilbage til din basepose.

Matsyendrasana Yoga – Hvordan hjælper det os?

Så snart du vrider din marv til den anden side, løber en let prikkende smerte ned ad ryggen, der tilfredsstiller dine lange muskelsmerter.

Rygsøjlen og lænden går igennem et solidt stræk i denne øvelse, hvorfor ryg- og marvsmerterne ganske enkelt gnides væk. Denne yoga er kendt som en adrenalinforstærker.

For at sikre hurtig fordøjelse skal du udføre denne yoga en halv time før spisetid. Når vi vrider maven, sættes tarmene under pres, hvorigennem de arbejder med hurtig hastighed og derved sikrer hurtig fordøjelse.

Det tidligere nævnte punkt bringer mig til endnu en fordel, som er højt stofskifte. Højt stofskifte sikrer, at alle de næringsstoffer, der er nedbrudt i din krop, fungerer korrekt og udskiller de rigtige juicer og næringsstoffer, så der ikke opstår unødvendig madopbevaring eller fordøjelsesproblemer. Dette kan også være relateret til vægttab.