Paryankasana (Couch Pose) – Sådan gør du og fordele

Kontorløbet tidligt om morgenen er ofte hårdt, især hvis du har brugt den sidste time på at koge inde i et motionscenter og nu løber rundt for at få tid. Dette er et sædvanligt morgenscenario i et travlt bi -liv, hvor han altid er spændt på tid og skynder sig rundt for at holde skemaet kørende, mens hans krop giver op på sig selv, fordi han mangler nok mad og ordentlig søvn.

Paryankasana (sofa pose) Sådan gør du og fordele

Selvom vi ikke kan ændre hele hans tidsplan, kan vi i det mindste give ham en pålidelig situation til at håndtere dette problem. Det hedder Yoga. Yoga er blevet betragtet som en af ​​de bedste healere, der ikke kun rækker ud til din krop, men også til dit forstyrrede sind. Det er miraklet ved denne øvelse, som vi gerne vil diskutere i dagens artikel. Yogastillingen i dag kaldes Paryankasana.

Sådan gør du Paryankasana og dens fordele:

Hvordan gør man det?

Yoga er enkel, intet praksis kan ikke perfektionere. Ofte i de indledende faser kan vores kroppe, der er stive nok, vække lidt af en brod her og der. Imidlertid er konsekvens nøglen til succes her. Denne yoga, også kendt som Couch pose, er simpelthen en række strækninger og vridninger, der er samlet med kontrolleret vejrtrækning, der vil arbejde mod at give dig et smukt sind og en sund krop.

Inden du starter, vil advarselsordet fortælle dig, at du ikke skal vælge denne yoga, hvis du er bevidst om en brudt ryg eller glider på disken. Lad os starte yogaen med at sidde på din yogamåtte, på dine knæ, mens du retter dine marvknogler ud. Din hals og din rygsøjle skal være justeret til hinanden, begge lige, mens du hviler din balde i dine nu vendte hæle.

Dine knæ er foldet under dig, mens dine arme hviler ved siden af ​​dig. Løft dig nu op fra siddestillingen og flyt dine hæle udad, så der nu dannes et lille mellemrum mellem de to bøjede ben, et sted på din måtte, hvor du kan hvile dine hofter. Begynd nu langsomt at læne dig tilbage, marv lige, mens du bruger albuerne nu på jorden til at skabe en støtte.

Når du mærker en lille strækning, skal du bøje ryggen i en konkav og blive ved med at bøje ned, indtil din pande eller hovedets krone rører jorden. For at støtte kan du tage fat i dine ben med dine arme.

For begyndere kan en blød rygstøtte være nyttig i de indledende faser. Når du låser din endelige position, skal du tage nogle dybe vejrtrækninger og ud og slappe af din position og gå trinene tilbage.

Hvordan hjælper det os?

Når du strækker din krop ud, især overkroppen, skabes en lille tryksituation af strækningen i din mave og maveområde. Det er her, fordøjelsen og kropsfedtet alle fungerer hånd i hånd. Strækningen får de ekstra kilo til at brænde væk, mens trykket i maveområdet vil resultere i et stærkere underliv.

Når vi nu bøjer yderligere ved at røre vores krone til jorden, kan hjertet og lungerne nu også mærke strækningen. dette er i det væsentlige godt, da strækningen parret med kontrolleret vejrtrækning får hjertet og lungerne til for meget at trække og frigive luften og blodet og derved åbne en mulig chance for blokeringer.

Dette virker også mod at gøre dit hjerte stærkere. Dette er en god øvelse for de mennesker, der lider med uregelmæssige blodtryksstigning eller -fald. Eksperter siger, at denne øvelse hjælper dig med at holde dit blodtryk i skak.