Pasasana (Noose Pose) – Sådan gør du og fordele

Når vi siger Pasasana, refererer vi kun til en plet af hele kataloget, som vi opsummerer som yoga. Verden, især nutidens generation, har flyttet deres fokus til vedligeholdelse af kropsbillede. Fitness -buggen er kommet til alle, hvor hovedelementet i fitness er simpelthen at have en attraktiv krop, selvom det betyder kosttilskud og slankekure.

Pasasana (strop) hvordan man gør og fordele

Men her har vi en god løsning til den anden del og pakke af nødvendighed, sundhed og tilfredshed i sindet. Det er her, vi taler om yoga som en sand ven, der altid holder øje med vores helbredsproblemer, samtidig med at vi skaber en rolig vej til ro i sindet. I dagens artikel vil vi gå ud på fordelene ved en bestemt pose, Pasasana som nævnt før og give et kort indblik i trinene til at udføre det.

Sådan gør du Pasasana og dens fordele:

Hvordan gør man det?

Pasasana er også kendt som Noose pose. Ligesom enhver simpel yoga består også denne af nogle strækninger og vridninger, naturligvis bakket op af kontrolleret naturlig vejrtrækning, nogle gange dybt nogle gange ikke så meget. For den stive krop kan de følgende trin dog være lidt svære at mestre ved den allerførste chance, men der er ikke noget, praksis ikke kan perfektionere.

Inden vi starter med yoga, er der nogle love, du skal overholde. Sørg for, at du udfører denne tomme mave. Fordi det er en twist -øvelse, kan du ofte føle dig lidt svimmel eller let efter yogaen, men dette er bare din nybegynder jeg vænner sig til perfektionen. Stå lige på din yogamåtte, armene ved siden af ​​dig, mens du hviler dem.

Dine ben skal være tæt og parallelle med hinanden. Tag nu en dyb indånding, og mens du lader det falde ned, sætter du dig på hug. I denne squatting skal dine lemmer være sammen, knæene rører, mens du går helt ned, indtil dine hofter er tæt nok til at røre dine hæle, men aldrig for tæt på, at det rører ved.

På nuværende tidspunkt hviler den øverste halvdel på dine lår, mens du nu vrider dig til den ene side, siger den højre, kun ved hjælp af din overkrop. Underkroppen skal som sædvanlig vende fremad. Nu hvor du har perfektioneret kropsbevægelsen, skal du låse positionen.

Det næste trin kræver dine arme. Sving nu din højre arm hen over din krop, baglæns og brug din venstre arm til at gribe den på bagsiden, væk fra synet, mens du vipper dit hoved op og ser på en tangent. Styr dine dybe vejrtrækninger, og slap nu af i basen, en position efter et par sekunder.

Hvordan hjælper det os?

Når du sætter dig selv i en strandet rækkefølge, vil du ofte føle dig let vægtet, og det kan resultere i at bryde stillingen for at bryde faldet. Dette er fordi du endnu ikke skal perfektionere din kropsbalance, noget denne øvelse arbejder på at opnå.

Når du vrider og vipper nakken tilbage med armene holdt i en knude på bagsiden, skaber du en lille strækning i brystområdet. Dette er, når den kontrollerede vejrtrækning overbelaster dit hjerte, da det føles et blod rush skylle over det. dette er godt, da alle mulige chancer for hjertestop er elimineret.

Den samme tryksituation gælder for mavemusklerne, der suges ind og skubbes tilbage i strækningen og vridningen. Dette sikrer, at dine underlivsorganer får en god massage, hvilket ville resultere i en stærk mavemuskel. Nu tager en stærk mavemuskel sig ikke kun af menstruationsuregelmæssigheder og fordøjelse, men hjælper dig også med at reducere din maveflade.