Stol Yoga udgør og fordele

Stol Yoga øvelser er meget gode til at bevare dit helbred og styrke. De er blevet rådgivet af mange læger og eksperter til dem, der ikke kan dyrke motion på grund af deres alder eller på grund af mangel på tid. Disse stillinger er så lette at gøre, at næsten alle kan udføre dem. De omfatter, strækninger, vejrtrækning, meditation, vendinger og rotation. De styrker din mave og hjælper dig med at koncentrere dig bedre. For bedre forståelse, forslag, viden og reference kan du henvise til de følgende par afsnit.

Stol Yoga udgør og fordele

Her er de bedste stol yogaposer og fordele.

1. vejrtrækning:

stol-yoga

For at dyrke yoga på stolen skal du starte med vejrtrækning. Sid lige op på din stol og læg dine hænder på din mave. Slap nu af og begynd at trække vejret. Prøv at skubbe vejret ind i din kerne. Udgør dette dagligt, da dette vil give dig styrke og modstand.

2. Spinal Twist:

For rygmarvs twist skal du sidde lige op på stolen og indånde. Drej til venstre, mens du ser over din venstre skulder. Hold nu denne pose i cirka tre vejrtrækninger og kom derefter tilbage til den normale position. Gentag på den anden side.

3. Lyskestretch:

For lyskestrækningen skal du sidde lige op på din stol og sprede dine ben. Placer dine hænder på dine lår og læne dig fremad. Mærk strækningen på dine ben og din nedre ryg. Hold i en tælling og kom tilbage til den normale position. Gør dette cirka tre til fire gange, hvis du er komfortabel.

4. Sidebøjninger:

Tag et bælte, spænd det om dig selv og sæt dig op i en lige stilling. Løft dine arme op over dig. Inhalere. Under udånding bøj dig ned på højre side. Når du bliver stærkere, kan du bøje for mange flere vejrtrækninger. Gentag det samme på din venstre side. Husk at tage hvert åndedrag meget langsomt.

5. Fan Pose:

Til fanpose skal du placere dine fødder fast på gulvet. Sørg for, at de er adskilte. Tag begge dine arme og tag fat i ryggen på din stol. Rul dine knive ned og prøv at skabe en åbning i brystet. Hold cirka fem til ti vejrtrækninger, og lad det derefter slappe af. Afslut med at vikle dig selv med dine arme.

6. Shake It Out Pose:

For at gøre denne yogastilling skal du ryste dine arme og ben. Start med at ryste et ben ad gangen. Tilføj derefter dine arme. Dette vil gøre din kerne stærkere. Husk også at ryste ryggen i et par sekunder, og så kan du holde den høj. Dette får dig til at føle dig frisk og energisk.

7. Ankelrotationer:

For at foretage ankelrotationer skal du sidde på stolen med ryggen lige. Løft derefter dine fødder omkring tyve centimeter fra jorden. Drej begge dine fødder til venstre og tilbage. Du kan gøre dette med en fod ad gangen eller begge sammen. Alt afhænger af din komfortzone. Tag den til venstre og derefter til højre.

8. Knæløftestilling:

For at hæve knæet skal du først sidde på kanten af ​​bænken. Dine fødder skal være på gulvet. Tag nu din krop ned med hænderne på bænken. Løft nu dine knæ op og ned; en efter en. Dette vil tone dine ben, triceps, skuldre og øvre ryg.

9. Skulderrotationer:

Ved skulderrotationer skal du tage begge dine hænder og placere dem på dine arme med fingerspidserne rørende dine skuldre. Drej dem nu med uret. Efter at have gjort dette i cirka et minut eller deromkring, skal du dreje dem i retning mod uret. Dette vil tone dine armmuskler og gøre dem stærkere.