Suptabaddhakonasana – Sådan gør du og fordele

Yoga er en gammel fitnessekspert, der blev til, allerede før den første mand tænkte på at skabe en manuel jungle, som kropsinteresserede kunne stole på. Mens gymnastiksalen hovedsageligt fokuserede på en flad mave, ville yoga mere end bare ydre fysisk skønhed. Yoga ønskede at forkæle sine følgere med et godt helbred og fredeligt sind. Måske er det derfor, yoga er en så foretrukken genre frem for kropskondition.

Suptabaddhakonasana Sådan gør du og fordele

Der ville engang være en tid, hvor vismændene ville gengælde deres positivitet og fitness ved hjælp af yogaens store midler, og det er en pludselig bølge, der har taget den moderne nation med en storm. Yogaens pludselige dille har fået os til at traske mere og mere ind i den yogiske verden, og der kommer lige derfra en sådan yoga, som vi skal diskutere om i dag i vores artikel. Denne yoga kaldes Suptabaddhakosana.

Hvordan gør man det?

Lad ikke det store navn skræmme dig, da dette er en af ​​de letteste yogastillinger, der kræver lidt strækning hist og her og en blød kontrolleret vejrtrækning sammen med det. Det engelske ord for det er den tilbagelænede bundne vinkel. Det beder dig hovedsageligt om at lægge dig på ryggen og folde dine lemmer, som du gør.

Hovedfokus er at strække sig med naturlig vejrtrækning og har ofte vist sig at være en god forfriskning efter en trættende dag med chefen. For at komme i gang, skal du sprede din yogamåtte og sætte dig ned på den. Dine ben kan enten krydses over hinanden eller bøjes fra knæene, når du strækker det ud, dine hæle mødes for enden.

Grundposen er Padmasana eller lotusposen, hvor du sidder med ryggen lige og benene krydsede. Inden denne holdning ville du måske vælge en rygstøtte, en stak puder eller dyner, alt hvad der er blødt og behageligt. For pro yogic er en rygstøtte ikke en nødvendighed.

Læn dig nu halvt ned i rygstøtten, mens du strækker dine ben ud, bøjer dem ved knæet og får dem til at mødes ved sålerne. Vedligehold den samme holdning i underkroppen, læn dig nu helt ind i din dyne på en sådan måde, at dynen støber sig til din rygmarvsbøjning. Rygstøtten, siger din quilt, ender lige under skulderen.

Gå dog hele vejen, indtil dit hoved hviler på støtten, og bring nu dine arme helt over dit hoved og spænd det. Dette er imidlertid ikke et nødvendigt trin og kan springes over ved at placere dine arme på siden, hvile og fri. Når du lægger dig ned i den kropsholdning, skal du blive opmærksom på din naturlige vejrtrækning og derefter gå videre til dybe vejrtrækninger.

Hvordan hjælper det os?

Dette er en effektiv yoga for alle de stakkels sjæle, der lider af ondt i ryggen hver morgen. Når du bøjer din marv helt ned, frigiver spændingsknuderne i dine rygsøjleled sig og derved skaber en tilfredsstillende snert af nydelse fuld smerte ned ad ryggen.

Dette er også en god måde at øge din krops fleksibilitet. Når du bøjer dine ben og vrider din rygsøjle for at opnå denne position, åbner stivheden i din muskel langsomt op, og inden for få dage vil du føle den lille strækning fra tidligere falme væk.

En god fordøjelse er enten en anden fordel ved denne yoga, der hovedsageligt skyldes den strækning, der omfatter dine mave- og mavemuskler, der letter fordøjelsesprocessen, der helbreder dig for mulig surhed eller gas.