9 aranyos hosszú zokni férfiaknak és nőknek

A hosszú zokni mindig a kedvenc zoknitípus a piacon. Férfiak és nők is használják őket. A férfiak elsősorban foltáruként és téli viseletként használják őket. Nők stílushoz, egyenruhához, sporthoz stb. Használják, sokféle változat áll a nők rendelkezésére hosszú zokniban. A férfiak szekciója is sok mintával van tele.

A legjobb hosszú zokni új modellekben:

Itt felfedezheti a hosszú zokni különböző formáit. Válassza ki a kedvencét, és próbálja ki.

1. Női csipke hosszú zokni:

Női csipke hosszú zokni

Kipróbálhatja ezeket a női hosszú zoknikat fekete színben. Ez csipke anyagból készült, és rendkívül rugalmas. De nagy csipke szalagok és rendkívül kényelmesek. Viselheti cipőjével és rövidnadrágjával, hogy teljes stílusos megjelenést kapjon.

2. Kawali Panda hosszú zokni:

Kawali Panda hosszú zokni

Nem kell többé viselnie azokat a régi unalmas sima hosszú fehér zoknikat. Próbáljon ki valami egyedit a zoknijában. Ha ezekről a fehér zoknikról van szó, Panda dizájnnal, akkor bársony anyagból készül, amely nagyon puha a bőrén. Rendkívül kényelmes és elegáns megjelenésű. Sok különböző színt kaphat ugyanazzal a kialakítással.

3. Férfi láb hosszú zokni:

Férfi láb hosszú zokni

A legtöbb férfi hosszú zokni sima színű, felső csíkokkal. Ez a kialakítás eltér ettől. Kipróbálhatja ezt a csodálatos dizájnt pamutból, elasztinból és spandex anyagból. Ez egy nagyon jó zokni, nedvszívó képességgel. Így a lábad szagtalan marad.

4. Színes csíkos hosszú zokni:

Színes csíkos zokni

Ha megnézi, hogy a hosszú csíkos zokni hölgyek számára készült -e, akkor ez a leghíresebb design. Ez egy pamut zokni, színes dizájnnal. Viselheti fekete cipőjével, és egyszerre lehet szexi és stílusos. A zokni hossza nagyon magas, és ezt rövid ruhában is viselheti.

5. Kézzel készített női gyapjú zokni:

Kézzel készített női gyapjú zokni

Gyapjú zoknit készíthet otthon. Ez egy jó tervezésű hosszú gyapjú zokni, amelyet kipróbálhat. Ez tökéletes viselet télen. A színes dizájn kiválóan néz ki, és bármelyik ruhájához viselheti. Viseljen túrabakancsot vagy papucsot, ezek a zoknik maximális kényelmet biztosítanak.

6. Hot Pink Knee High Crew zokni:

Forró rózsaszín térdnadrágos zokni

A hosszú rózsaszín zokni mindig a lányok kedvenc választéka. Ez különösen egy fehér kombinációval jár, amelyek még vonzóbbá teszik a dizájnt. Ezek a rózsaszín zoknik nagyon szépek, és jó minőségű pamutból, spandexből és elasztinból készültek. Viselheti csizmájával vagy cipőjével.

7. Férfi hosszú térdzokni:

Férfi hosszú térdzokni

Ez egy prémium férfi hosszú térdzokni. Török pamut anyagból készült, maximális lélegzőképességet és kényelmet biztosít. A kialakítás többszínű, és bármilyen cipőtípussal kombinálható. A zokni tartós és stílusos megjelenést kölcsönöz.

8. Piros -fehér hosszú csíkos zokni:

Piros -fehér hosszú csíkos zokni

A fehér és a piros kombináció mindig népszerű. Ez a kialakítás vörös, hosszú zokni, tartós pamutból, spandex anyagból. Úgy vannak felépítve, hogy helyesen illeszkedjenek és a térd felett legyenek. Viselheti csizmával, cipővel stb.

9. Szürke láb melegítő zokni:

Szürke láb melegítő zokni

Kipróbálhatja ezeket a gyönyörű sima hosszú szürke zoknikat, hogy kényelmesen érezze magát. Ez egy pamut térdmagas hosszú zokni, amelyet fekete cipővel és csizmával viselhet. Pamutból, poliamidból és szalagból készül. Ez egy kézzel készített termék, és sokféle színt kaphat ugyanazon kivitelben.

Ellenőrizte mindegyiket? Melyik a kedvenced? Válassza ki kedvencét, és próbálja ki egy rövid aranyos ruhával és egy pár cipővel. Válasszon jó minőségű zoknit, hogy elkerülje a további bőrproblémákat. Az anyagnak lélegzőnek és kényelmesnek kell lennie egyszerre.