9 legjobb csizma férfi és nő számára

A bakancsot csizmával kell viselni. Néha még magával a csomagtartóval is rögzítik. Sima és gyengéd érzést kölcsönöz a lábaknak. A zokni védi a lábát a portól és a légkörtől. Korábban csak tipikus fajta sima zokni volt elérhető, de most olyan sokféle mintát talál a zoknikban. Változatos minta lesz, amely egyedi és különbözik a többitől.

A legújabb és aranyos csizma zokni:

Nézze meg a 9 Top Boot Socks képeket. Válassza ki a legjobbat az alábbi kollekcióból, a cipő típusának megfelelően.

1. Zokni csizma nők íjjal:

Zokni csizma Női íjjal

Ez az egyik legjobb női zokni, amely vékony anyagból készült. A zokni háromszög alakú, a tetején fehér csipke fodor díszített. Ez egy térdig érő zokni, gyönyörű fehér masnival az egyik oldalán. Puha viselet.

2. Cowboy Boot Sock:

Cowboy csizma zokni

Férfi csizma zokni nyomtatott munkákban. A lábujj és a teteje vörös színű. A zokni középső része csinos, kis és nagy négyzetméretű. Színes, világos zokni. Ez az alkalmi nyomtatás zokniban nem jó hivatalos használatra.

3. Gombos bakancs:

Gombos csizma zokni

Ez csipke csizma zokni, amelyet fehér fodros csipke szegéllyel díszítenek a felső részen. A zokni nem fedi a lábujj területét. A zokni oldalán fekete gombos vonal található, ami kontraszthatást kölcsönöz a zokninak.

4. Felszerelt zokni csizma:

Felszerelt zokni csizma

Ezek a zokni bokacsizmák magas sarkú cipővel vannak felszerelve. A zokni és a szandál színe azonos. Úgy tűnik, hogy a zokni össze van varrva a cipőben, és megfelelően illeszkedik a lábához. A szandál magas sarkú cipőt tartalmaz, fekete szegéllyel.

5. Téli meleg zokni csizma:

Téli meleg zokni csizma

Ez a térdmagas zokni csizma térdig ér. Melegségére nagy szükség van a hűvös téli napokon. A fekete és a piros zokni fehér színű cérnával rendelkezik, amely csábítóan néz ki. A teljes hosszúságú zokni teljes védelmet nyújt a lábaknak.

6. Kötött csizma zokni:

Kötött csizma zokni

Ez egy rövid csizma, amely csak a bokát takarja, és vastagságú zoknival köti össze. A zokni kötött anyagból készült, széles bolyhos szalaggal a bokája felett. Ez új koncepció a zokniban, és ritkán találni.

7. Hegyes zokni csizma:

Hegyes zokni csizma

Ez fekete zokni csizma hegyes sarkú. A magas ceruza sarkú lábbelikhez fekete zokni van felhelyezve, és mindkettő egyben viselhető. A zokni tetején két fehér csík található, így örökzöld fekete -fehér nyomat. Ez a legjobb a rövid ruhadarabhoz, ez hozzájárul a szépséghez.

8. Hosszú zokni csizmához:

Hosszú zokni csizmához

Ez a hosszú gyapjú csizma nagyon szép, és a gyapjú a legkívánatosabb télen. A szürke színű hosszú zoknik fehér színűek, a tetejükön cikkcakkos csík, majd csillaggal, a lábujjon pedig cikkcakkos bélésmintával. Ez a fajta zokni a legjobb téli szezonban is.

9. Nyakkendő felső csizma:

Nyakkendő felső csizma zokni

Vastag zokni csizmákhoz, nagy méretű négyzet alakú mintával elöl. A felső része nyakkendővel van felkötve, térd alatt virág íjjal. Az ilyen zoknikat mini ruhákkal lehet használni, hogy elkerüljék az alak sok felfedését. A nyakkendő felső koncepciója új a zokniban.

A hosszú hosszúságú csizmazokni nagyobb igényeket támaszt a hideg napokon. Míg rövid méretekben is kapható bakancs zokni, amelyek valóban nagyon divatosak és hatalmasak. Kiemeli a jelenlegi piacon elfogyó divatot.