9 legjobb férfi zokni képekkel

A Stance márka egy amerikai székhelyű cég, amelyet 2009 -ben alapítottak. Székhelye Kaliforniában van, és körülbelül 36 millió pár zoknit értékesített. Ebben a márkában különféle részeket találhat. Minden férfi, nő és gyerek számára különböző modellekben és színekben minden igényt kielégít. Ebben a bejegyzésben egy sor olyan zoknit kínálunk, amelyeket különleges igényekhez gyártanak, mint például a fesztiválszezon, mint a karácsony, minden sport és szezonális viselet.

Legújabb és legjobb zokni:

Íme a Stance Socks Top 9 modellje, különböző színárnyalatokban az Unisex számára.

1. Y Gore varrott zokni:

https://stylesatlife.com/articles/stance-socks/

Fedezze fel a Stance Socks akció kategóriájának egyedülálló változatát, amely Y gore tengerészek tervezésével, zökkenőmentes lábujjzárással rendelkezik. Fésült pamutból készülnek, és rugalmas ívtartóval rendelkeznek. Aláírott logója van rajta.

2. Wicked Fabric Fusion kosárlabda zokni:

Wicked Fabric Fusion kosárlabda zokni

Itt található a Stances zokni sokfélesége, amelyek valóban kosárlabda játékokhoz készültek. Száraznak, hűvösnek és kényelmesnek érzi a lábat a használt gonosz szövet miatt. A Stance kosárlabda zokni egyedi hálókötéssel rendelkezik a szükséges szellőzés érdekében.

3. Meghintett Minnie egér női állókészülékek:

Meghintett Minnie egér női állóloknit

Minden lány kedvence ez a pöttyös stílusban nyomtatott Minnie egér, amely Stance Socks női. Ez a kollekció annyira édes és pimasz, hogy egyedülálló kötött anyagával olyan kényelmet és szellőzést is biztosít a lábaknak. Ultra könnyű párnát és zökkenőmentes lábujjzárást biztosítanak..

4. Arch támogatott legénységi zokni:

Arch támogatott legénységi zokni

Itt a varsói repülő tigrisek láthatók, a zokni rajza körül. Ez a fekete Stance zokni pamutból és spandexből áll. Rugalmassága érdekében elasztánt is tartalmaz. Erősített sarokkal rendelkezik a könnyű viselkedés érdekében.

5. Rakéta lábujj 2 Terry Looped Stance Sock:

Rakéta lábujj 2 Terry Looped Stance Sock

Próbálkozzon ezzel az ív által támogatott Stance karácsonyi zoknival, amely megerősítette a sarkát és a lábujját. Lábujjában, sarkában és lábfejében frottírós hurok kialakítású, hogy extra párnát érezzen. Ez a nyomtatott kivitel ideális minden ünnephez, például a karácsonyi ünnepi időszakhoz.

6. A Tribal Quest Stance Sock:

A Tribal Quest Stance Sock

Vásárolja meg ezt az elegáns és egyedi tervezésű férfi Stance Socks zoknit, amely a törzsi küldetés nevű remek modellt viseli. Valódi minőségű fésült pamutból és rugalmas ívtartóból készül. Mély sarkú zsebbel rendelkezik, amely nagy teljesítményt nyújt a tartósságában.

7. Klasszikus Crew Jailbreak Stance Socks:

Klasszikus Crew Jailbreak Stance zokni

A kék Stance Socks ezen változatának saját jailbreak tulajdonsága van a futás öröméért. Ez a férfi zokni kollekció kiváló pamutból készült. És sportosan bordázott, puszta a komfortérzet érdekében.

8. Vintage Red Crew Stance Zokni:

Vintage Red Crew Stance zokni

Ez a káprázatos vintage piros Stance Socks a legénységi típusú zokni, amely fúziós ruhában viselhető. Lehetőség van arra, hogy viselje mind az alkalmi, mind a hivatalos típusú öltözékben. Jön a mély sarokzseb és a zökkenőmentes lábujjzár.

9. Prémium Athletic Bunker Stance Socks:

Prémium Athletic Bunker Stance zokni

Most elérheti a legjobb Stance Socks tervezői sorozat kollekcióját, amely káprázatos árnyalatokkal és mintákkal érkezik. A párna tulajdonságainak javítása érdekében megerősített lábujj- és sarokszerkezettel rendelkezik. Kivételesen támogatja a bunker boltívet a további kényelem érdekében.

Tedd lábad keresni a menedéket a Stance Socks széles választékában. Nagyon hálásnak kell lennie a modellezett egyedi mintákért és a kivitelezésért, amely az excentrikus könnyűséget és kényelmet biztosítja. Ezek a zoknik mindig hosszú élettartamúak a kiterjesztett garanciával, amelyet mindig hordoz. Ezeket a gépi mosásba is belekeverheti, de különös óvatosságból nem szabad vasalni vagy fehéríteni semmilyen vegyszerrel.