9 modern formatervezésű csőzokni férfiaknak és nőknek

A csőzokni hosszú cső alakú nyújtható zokni, és nincs formázott sarka. Ezek az 1970 -es években jelentek meg, és a kosárlabda és a foci révén váltak népszerűvé, ami egyre népszerűbbé tette őket. Ezek a zoknik hagyományosan fehérek, amelyek általában a sportcsapat színeit jelzik. Egy idő után ezek a zoknik beléptek a divat világába, és üzleti és alkalmi viseletként viselik őket. Mivel nincs egyértelműen meghatározott sarok és boka régió, ezek egy méretben állnak mindenki számára.

A legújabb csöves zokni minták nőknek és férfiaknak képekkel:

Íme a top 9 csőzokni; lássuk őket egyenként.

1. Fehér cső zokni:

Fehér cső zokni

A fehér a zokni hagyományos színe. Zökkenőmentesen illeszkedik bármely sportcsapat csapatszínéhez. Ezek a zoknik hideg időben is melegen tartják a lábat, és nyáron elegendő légáramlást biztosítanak. De az egyetlen dolog az, hogy könnyen foltokat kapnak.

2. Csíkos csöves zokni:

Csíkos csöves zokni

A Stripes lakosztályok minden férfinak szólnak. Minden alkalomra tökéletesek. A csíkos csőzokni ugyanúgy kiegészíti az üzleti öltözéket, mint az alkalmi sportokat. Töltsd fel a ruhásszekrényed csíkos, minden mintájú zoknijával.

3. Gyapjúcső zokni:

Gyapjúcső zokni

A gyapjú egyedülálló szövet, amely antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. Az is ismert, hogy természetes módon visszavonja a vizet, így tökéletes viselet télen. Fektessen be pár gyapjú zoknit a téli szezonban.

4. Kasmírcső zokni:

Cashmere Cső zokni

A kasmír olyan magas szövet. Bár általában nem társul zoknihoz, ez a tökéletes szövet a zokni számára. A kecske szőrének gyapjúrétegéből készült, megvédi a lábat a téli hidegtől és fagytól. Mivel ellenáll a tűznek, tökéletesen illeszkedik a kandalló elé.

5. Fekete cső zokni:

Fekete cső zokni

A fekete szín az erővel, az eleganciával és az öltözködéssel társul. A fekete is minden alkalom színe, és ugyanúgy kiegészíti az üzleti viseletet és az alkalmi eleganciát. Töltse fel ezeket a fekete zoknikat a szekrényben. Ennek a színfoltnak a legnagyobb előnye nem jelenik meg az ütések ilyen színében.

6. Piros cső zokni:

Piros cső zokni

A piros intenzív és meleg színű, és lassabban találja meg helyét a hatalmi öltözködésben. A piros az ellentétek színe is. Amikor a férfiak vörös zoknit választanak, az azt mondja, hogy bízik a bőrében, a nőknél pedig ezek a zoknik más dimenziót adnak az egész személyiségüknek.

7. Rózsaszín cső zokni:

Rózsaszín cső zokni

A rózsaszín nőies szín, de a lázadás színe is. A nők rózsaszín csöves zoknit választanak, hogy teljessé tegyék teljesítményüket, míg a férfiak, akik magabiztosak a jelenlétükben, rózsaszín zoknit választanak az egyébként monokróm választások kiegészítésére.

8. Zöld cső zokni:

Zöld cső zokni

A zöld az életerő és az egészség színe. Ez is az egyik leggyakoribb sport szín. A zöld zokni nem feltétlenül előnyös szín a legtöbb üzleti viselethez, de olyan hűvös szín, hogy alkalmi alkalomra vagy játékra való. Tartsa meg az egyik ilyen rendhagyó darabot alkalmi alkalomra.

9. Térd magas cső zokni:

Térd magas cső zokni

A térdig érő hosszú csőzokni a sportkultúra része. Van azonban tudományos elem is a hosszú zokni mögött. A térdig érő zokni kompressziós erőt alkalmaz az oxigénfogyasztás javítása érdekében, ami további előny a játékban. Ezeket a zoknikat az idősek is gyakran hordják, mivel segítenek csökkenteni a láb duzzanatát a vérkeringés javításával.

A csőzokni hosszú utat tett meg a monokróm és a sportruházat korától. Ezek a zoknik élénk színben kaphatók, és érdekes választás üzleti vagy alkalmi napon. Tökéletesek a heverészéshez is, és szükség esetén védenek a természet elemeitől.