A 15 legjobb férfi zokni Indiában képekkel

A zokni fontos kiegészítő a férfiak számára. Sokféle zokni létezik, például hivatalos, alkalmi, sport és sok más. Mindegyik más anyagból készült, és a design is más. Most azt gondolhatja, hogy miről lehet ennyit vitázni a zoknikról? Sok dolog van a férfi zokniban vagy a fiú zokniban, mert nem viselhetnek cipőt zokni nélkül.

Stílusos férfi zokni:

Íme néhány elérhető férfi zokni. Válassza ki a legjobbat az öltözékének és a cipő típusának megfelelően.

1. Színes mintás férfi zokni:

Színes mintás férfi zokni

Színes zoknit keres? Itt a legjobb férfi zokni választás. Próbálja ki ezeket a klasszikus mintájú zoknikat férfiaknak elegáns cipőjével. Ez jó minőségű pamut, elasztin és spandex anyagokból készült. A lábujjak és a sarok megerősített, hogy önállóan állítható mandzsettával további támogatást nyújtsanak. Próbáld ki ezt és érezd jól magad.

2. Bajusz Crew Boys Zokni:

Bajusz Crew Boys Zokni

Ha jó zokni tervezést keres a fiának, ez érdekelni fogja. Próbálja ki ezt a bajuszos legénységi zoknit, hogy kényelmes legyen. Ezek a zoknik 68% pamutból, 31% nylonból és 1% spandex anyagból készülnek. Ezt egyszerűen moshatja a gépében. Mindig viseljen jó minőségű zoknit, hogy megvédje a lábát.

3. Gummy Bear Crew zokni férfiaknak:

Gummy Bear Crew zokni férfiaknak

Ha szórakozni szeretne a zoknijában, próbálja ki ezt a gumiszerű medve legénységi zoknit. Ez az őrült férfi zokni kifejezetten a szórakoztató hatás elérése érdekében készült. Anyaga poliészter, és 100% kényelmet biztosít viselése közben. A nyomat szilárd és sok mosás után nem fakul.

4. Taco keddi zokni férfiaknak:

Taco keddi zokni férfiaknak

Az irodai napok közepette szórakozást hozhat, ha ezeket a gyönyörűen megtervezett, férfi zoknikat viseli. Ez 75% Micro-Denier akrilból, 15% nylonból és 10% spandex anyagból készül. Ez egy élénkpiros színű zokni, szétszórt taco mintákkal. Változtatásként viselheti irodai cipőjét.

5. Divatos férfi zokni:

Divatos férfi zokni

Ami a férfi divatzoknit illeti, ez a kialakítás nagyon alkalmas. A zoknin nyomatok láthatók egy kosárlabdázó fickóval. Sokféle mintát kaphat ugyanazon az anyagon. 58% pamutból, 40% poliészterből és 2% spandex anyagból készül. Válassza ki kedvenc színét és dizájnját, hogy stílusos legyen irodája számára.

6. Tervező férfi zokni:

Tervező férfi zokni

Azok, akik szeretnék kipróbálni a tervezői zoknit, próbálják ki ezt. Ez a zokni dizájn egyedi és stílusos. Megerősített sarokkal és lábujjjal jár, hogy extra kényelmet nyújtson. A sarok és a lábujj is párnázott. Próbálja ki ezt a Tupac barna zoknit, jó dizájnnal, és legyen egyszerre stílusos és kényelmes.

7. Ünnepi férfi zokni kialakítás:

Ünnepi férfi zokni design

Ünnepi hangulatban vagy? Ezek szép férfi zokni minták, amelyeket nyaralásra lehet viselni. Ezúttal kipróbálhatja ezt a kiváló karácsonyi macska dizájnt. Ezek a zoknik a karácsonyi téma alapján készültek. 65% pamut, 24% nylon és 8% poliészter és 3% spandex anyag. Párnázott sarka és lábujja kényelmet nyújt.

8. Vintage stílusú gyapjú zokni fiúknak:

Vintage stílusú gyapjú zokni fiúknak

Télen a legtöbben a gyapjú zoknit részesítik előnyben. Íme néhány gyapjú zokni, amelyet érdemes kipróbálni ezen a télen. Ez 60% gyapjúból és 40% poliészter anyagból készült. Ez egy vintage zokni, és légáteresztő módon készül a nem kívánt szagok elleni küzdelemben. Ezek a zoknik rendkívül kényelmesek lesznek a lábadon, és megküzdenek a hideg téllel.

9. Sportzokni férfiaknak:

Sport zokni férfiaknak

Ami a zokni foltokat illeti, sok márka kapható. Kiválaszthatja kedvenc márkáját. Ez a férfi sportzokni kiváló modellje, amely megpróbálja megszerezni az általa kínált kényelmet. Ez a zokni párnázott sarokkal és lábujjjal rendelkezik, hogy kényelmes legyen a lábad. Ezenkívül olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek megvédik a cipőket a kellemetlen szagoktól.

10. Többszínű férfi zokni:

Többszínű férfi zokni

Ez egy stílusos férfi zokni. Ez egy kétszínű zokni, kék és piros színű. Változatlanul kipróbálhatja ezeket az unalmas terveket. Ez pamut és poliészter anyag keverékéből készül, és rendkívül puha lesz a bőrön. Ezt kipróbálhatja irodai viseletként, és nyugodt lehet.

11. Aranysárga és elefántcsont mintás férfi zokni:

Aranysárga és elefántcsont mintás férfi zokni

Azok számára, akik nem akarnak túl divatosak lenni a nyomtatott mintákkal, ez jó választás. Ellenőrizze ezeket az aranysárga és elefántcsont mintás zoknikat kiváló minőségben. Jó minőségű pamut, poliamid és elasztin anyagból készült. Egyszerre stílusos és menő lehet, ha ilyen mintájú zoknit választ.

12. Férfi gyapjú zokni tervezés selyemkeverékkel:

Férfi gyapjú zokni design selyemkeverékkel

Ez egy olasz gyapjú selyemkeverék zokni Fair Isle mintában. Ezeket a zoknikat télen, megfelelő pulóverrel, sállal és sapkával viselheti, hogy stílusos legyen. 40% gyapjúból, 40% nylonból és 20% selyemből készül. Mosógépben mosható, és rendkívül kényelmes a bőrén.

13. Hivatalos férfi zokni:

Formális férfi zokni

Különlegességet hozhat a hivatalos zokni kialakításába. Ne viselje mindig azokat a régi unalmas egyszínű mintákat. Próbáljon ki valami mást a hivatalos viseletével. Ez egy gyönyörű mintás, elegáns férfi zokni, amelyet minden nap kipróbálhat. Ez egy nyomtatott kivitel 75% pamutból, 17% poliészterből és 6% poliamid anyagból. Ez egy rendkívül szép és kényelmes zokni, amelyet viselhet.

14. Bordázott pamut zokni férfiaknak:

Bordázott pamut zokni férfiaknak

Ha tökéletes zoknipárt keres irodájába, próbálja ki ezt a bordázott pamutzoknit. Ezekben a kategóriákban a legnépszerűbb zokni egyszínű. Ha nem rajong a nyomtatott vagy sokszínű zoknikért, akkor ezt kipróbálhatja. Rendkívül kényelmes lesz a rugalmas pamut anyag miatt. Könnyen moshatja őket a gépén anélkül, hogy kárt okozna.

15. Hűvös férfi tervező zokni:

Hűvös férfi tervező zokni

Ez egy különleges tervező jó férfi zokni. Ezeket a fa formatervezésű zoknikat kipróbálhatja hivatalos és alkalmi öltözékeivel. Különleges tulajdonsága van, hogy felszívja a nedvességet és szagmentesen tartja a lábát. A sarok és a lábujj megerősített párnás ággyal rendelkezik, így kényelmesen viselheti. Pamut, poliészter, nylon és spandex anyagból készült.

Készen áll arra, hogy kipróbálja az új zokni típusokat? Sok fajta áll rendelkezésre, amelyek közül kiválaszthatja kedvencét. Ne hordja mindig azokat a régi unalmas fekete zoknit. Próbáljon mást hozni a zoknijába. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy jó minőséget válasszon.