Különböző típusú legénységi zoknik – Top 9 képekkel

A legénység hossza A zokni hossza 6-8 hüvelyk a saroktól a mandzsettáig. Ők biztosítják számunkra azt a melegséget, ami elengedhetetlen télen. Ezenkívül védelmet nyújtanak a durva terep ellen is, és ezeket kipróbálhatja ruhacipővel. Leggyakrabban sportolás, túrázás és alkalmi viselet során használják.

Aranyos legénységi zokni a legújabb tervekben:

Íme a legnépszerűbb 9 legénységi hosszúságú zokni. Válassza ki kedvesét a listából a cipő típusának megfelelően.

1. Stand up Paddle Board legénység zokni:

Stand up Paddle Board legénységi zokni

A férfi zokni ezen változata a többszínű stand up minta. Ez egy evezőlapátos tengeri táj, amely egy kis szigetet kölcsönöz. Ez egy puha kötött zokni, rugalmas pamut keverékkel.

2. Graduated Compression Crew hosszúságú zokni:

Graduated Compression Crew hosszúságú zokni

Jót tesz a véráramlás javulásának, ami az általa nyújtott fokozatos tömörítésnek köszönhető. Puha lapátos talppal rendelkezik a fokozott védelem érdekében. Ez a férfi fehér zokni egy lapos, nem irritáló varratot is tartalmaz, amely leginkább az egész napos kényelmet szolgálja..

3. Nedvességet elvezető szál női legénység zokni:

Nedvesség elvezető szál női legénység zokni

Egész nap frissíti a bőrt. Ezek a rózsaszín legénységi zoknik nem kontúros illeszkedésűek. Nedvességet elvezető szálakból áll, amelyek hatékonyan vonják le a lábakban látható extra nedvességet.

4. Rad Style Férfi Crew Socks:

Rad Style Férfi Crew Zokni

Alacsony kompressziós kialakítású, amely megakadályozza a nehéz és fáradt lábakat. Rendkívüli kényelmet nyújt a viselőjének egész nap, boldog lábakkal. Ezek a fekete zoknik tiszta kevert pamutból készülnek, szilárd fekete színben.

5. Légáteresztő Diabetikus Crew zokni:

Légáteresztő Diabetic Crew zokni

Az ilyen típusú zoknik elengedhetetlenek a diabéteszes lábak számára, amelyek nem kötelező erejű támogatással rendelkeznek. Ezek a pamut zoknik lehetővé teszik a friss levegővel lélegző lábak extra kényelmét. 85% pamutból készülnek, nylonból maradnak. Ez a legalkalmasabb zokni a nyári szezonban; segít megőrizni a lábad nyugalmát.

6. Nyomtatott formájú pamut legénység zokni:

Nyomtatott formájú pamut legénységi zokni

Az ilyen típusú zoknikat általában gyerekeknek szánják, amelyek formatervezett legénységi zoknik. Gyönyörű árnyalatokban és egyedülálló sötét nyomatokon vannak a gyógyuláson és a lábujjon. Különböző mintázatú nyomatokban kaphatók, néha állatnyomással.

7. Kasmír legénység hosszú zokni:

Cashmere Crew hosszúságú zokni

Időnként úgy érezheti, hogy téli szünetet szeretne tartani, és annak a kívánt és megfelelő öltözékben kell lennie. Csak ezzel a gyapjúszemélyzet zokni kollekcióval válik teljessé. Nem túl vastag, és nem okoz semmiféle irritációt. Ez kötelező választás.

8. Sunset Cross Wool Crew zokni:

Sunset Cross Wool Crew zokni

Itt kapja meg a mintás legénység zoknikat, amelyek nagyon elegánsan vannak kialakítva, hogy mind a kényelmet, mind a megjelenést ötvözzék. A képen látható keresztmintákkal rendelkeznek. És háttere szürke legénységi zokni, keresztezett vörös mintákkal.

9. Crew hosszúságú csizma férfiaknak:

Crew hosszúságú csizma férfiaknak

Ez egy egyedi mintás kék zokni, amely könnyű ívtartóval rendelkezik. Megerősített lábujj és sarok szerkezet, kényelmes pamut konstrukcióval. Nyugati vagy edzőcipővel párosíthatod a kényelmet egész nap.

A legénységi hosszúságú zokni a legnagyobb kényelmet és könnyű viseletet biztosítja egész nap. Sokféle szövetben is kapható, hogy megfeleljen a célnak minden évszakban. Ezeket a zoknikat megfelelő ruhához is illesztheti, hogy sportos, cowboyos és professzionális megjelenést kapjon. Lehetősége van arra is, hogy az igényeinek megfelelően válassza ki a változó hosszúságú zoknit.