6 legjobb tisztességes tipp zsíros bőrre

Mint mindannyian tudjuk, hogy a bőr az ember legfontosabb értéke, és mindenki tisztességes és ragyogó megjelenésre vágyik, ezért mindenki kész bármire, még azok is, akik már tisztességes arcbőrűek, igyekeznek tisztességesebbnek látszani. Ez gyakoribb a nők körében, mivel tudatosabbak az arcbőrükben.

tisztességes tippek zsíros bőrre

A világos arcszínt mindig értékelik a sötétebbnél. Egy olyan városban, mint Delhi vagy Mumbai, ahol ilyen magas a szennyezés, nagyon nehéz megőrizni a bőr egészségét és az arcbőrét. Naponta kitesszük bőrünket pornak, szennyeződésnek, káros gázoknak, napfénynek stb., Hajlamosak vagyunk lebarnítani a kitett részeket, és ha zsíros bőrünk van, még nehezebb megvédeni és megvédeni bőrünket ezektől a szörnyektől. A szép arcszín minden lány első választása, és ha ilyen egyszerű és napi lépéseket követ, nem nagy feladat egy ilyen bőr megszerzése, ez nemcsak a bőr tónusának halványításában, hanem a bőr egészségének megőrzésében is segít.

Tisztességi tippek zsíros bőrre:

Íme a legjobb tisztességes tippjeink zsíros bőrre. Ha zsíros a bőre, a következőket kell kipróbálnia.

1) Használjon hideg vizet az arc mosásához:

A zsíros bőr fokozott odafigyelést igényel, ezért az első és legfontosabb dolog az, hogy tisztán tartsa az arcát, mert mindig hideg vízzel próbáljon arcot mosni. És mossa le legalább 7 vagy 8 alkalommal egy nap. Ez azért történik, hogy megszabaduljon az arcon felhalmozódott olajtól és szennyeződéstől. Az olaj mindig vonzza a port, így ezzel a logikával a zsíros bőr hajlamos arra, hogy nagyon hamar koszos és ragadós legyen. Továbbá, amikor terméket vásárol, feltétlenül nézze meg a benne található összetevőket. Ajánlott természetes alapú termékeket használni, mint vegyi alapú termékeket. Ez az egyik legjobb tisztességes tipp zsíros bőrre.

2) Sós arclemosó használata:

A sónak az a tulajdonsága, hogy felszívja az olajat a bőréből, ez egy olyan összetevő, amelyet a bőr hasznosnak talál, de ügyeljen arra, hogy csak korlátozott mennyiségben használjon sót. Valahányszor mossa az arcát, adjon hozzá sót a vízhez (egy csipet só elég lesz). A felesleges zsírok eltávolítása után a bőr tiszta és tiszta lesz. Ez az olajok természetes eltávolításának egyik folyamata, így nem talál mellékhatásokat. Ez a legjobb tisztességes tipp zsíros bőrre.

3) Uborkalé, méz:

Nagyon nyugtató és frissítő módszer a tisztább arcbőr eléréséhez. A legtöbb háztartásban tipikus használat. Szüksége van egy lédús uborkára, és vegye ki belőle a levet. Igyon egy kis mézet, és adjon hozzá néhány csepp mézet az uborka levéhez. A két összetevőt jól keverje össze a habverővel, és vigye fel ezt a csomagot az arcára. Hagyja az oldatot az arcán, és száradjon körülbelül 15-20 percig. Ezután langyos vízzel mossa le. Igazán tiszta lesz az arcod. Ez a gyógyszer azonnal tisztessé teszi bőrét. Ez az egyik legjobb házi tisztességes tipp zsíros bőrre.

4) Papaya, méz, tejes arclemosó:

Ez a papaja, méz és tej keveréke házi készítésű, napi használatra. Ez az arclemosó segít eltávolítani a felesleges olajat és szennyeződéseket. Szükséged van egy teljes papayára, egy kis mézet és 2-3 evőkanál tejet. Most jól pépesítsük meg a papayát, és adjunk hozzá néhány cseppet a pépesített papayahoz, majd adjunk hozzá 2 vagy 3 evőkanál tejet, és adjuk hozzá a keverékhez. Keverje össze az összes összetevőt, hogy pasztát kapjon. Ezt a pasztát most arcmosásként használhatja naponta. Ez az egyik legjobb tisztességes bőr tipp zsíros bőrre.

5) Tojásfehér arclemosó:

Ha nem eszel tojást, akkor is alkalmazhatod! Ez nem árt neked. Csak tojásfehérjét kell bevenni! És ezt a tojásfehérjét vigye fel az egész arcra. Hagyja ezt maszkként az arcán, amíg körülbelül 15-20 percig szárad. Ez egy jó tisztességes maszk. Próbálja ki ezt a gyógyszert hetente kétszer a legjobb eredmény érdekében. Ez az egyik legjobb tisztességes tipp a zsíros bőrű férfiak számára.

6) Kurkuma, Gramliszt, Sáfrány:

Ez egy nagyon hasznos megoldás a tisztább hangvétel érdekében. Keverjen össze néhány gramm lisztet (vagy besan), egy csipet sáfrányt és egy kis kurkuma. Adjunk hozzá tejet ehhez a keverékhez, hogy sűrű masszát kapjunk. Ezt a pasztát rendszeresen vagy hetente legalább háromszor alkalmazza. Az eredmények biztosan meglepőek lesznek. Ez az egyik legjobb tipp a zsíros bőr tisztességéhez.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80