A legjobb 9 Avon ajakbalzsam

Legyen az téli szükséglet vagy nyári strandolási nap, az ajakbalzsam örök barátja az utazásnak, és ott fekszik az erszénye egyik sarkában. Általában az ajakbalzsam fő követelménye a tél folyamán jelentkezik, amikor az ajkak bőre, amely a lehető legvékonyabb bőrréteg az egész testben, hajlamos kiszáradni, gyakran az ajkak repedeznek és hámlik. Ekkor az ajakbalzsamok hidratálják az ajakbőrt, újjáélesztve a rózsásságot bennük. Nyáron azonban csendes követelmény. Vannak speciális nyári ajakbalzsamok, amelyek nem nehezítik az ajkakat, mégis kiváló fényvédelmet nyújtanak, mint a fényvédő. A mai cikkben felsoroljuk a megbízható, nemzetközileg elismert cég, az Avon legjobb ajakbalzsamjait, és hogy ezek milyen előnyökkel járnak nekünk.

1. Avon Intensive Moisture Royal Jelly ajakkezelés:

avon ajakbalzsamok

Méhpempővel és mandulaolajjal töltve, az intenzív nedvességtartalmú ajakkezelés újjáéleszti az ajkak puhaságát azáltal, hogy sejtszintről nedvesíti a bőrt. A mandulaolaj táplálja az ajkakat, mivel az SPF15 segít megvédeni a naptól.

2. Avon Color Trend Color Smoothies ajakbalzsam:

Avon color trend smoothies ajakbalzsam

A szín trend ajakbalzsam különböző lágy korall, rubin, rózsaszín és fukszia árnyalatokban kapható. Amellett, hogy intelligens színt kölcsönöz ajkának, ez az ajakbalzsam shea vajat tartalmaz az E -vitamin mellett elsődleges elemként. Ez segít abban, hogy színt vigyen az ajkaiba, miközben puhává és rugalmassá teszi őket.

3. Avon Flavor Savers Bubblegum ajakbalzsam:

Avon ízvédő rágógumi ajakbalzsam

Az Avon rágógumi ajakbalzsama optimális hidratálást biztosít Önnek, amely hidratálja és táplálja ajkait édes gyümölcsös rágógumi aromával a nyomát követve. Ez azonban nem színezett ajakbalzsam, ezért alkalmas választás hivatalos viseletre is.

4. Avon Naturals Eper ajakbalzsam:

Avon naturals eper ajakbalzsam

Ha a gyümölcsös eper illata nem zavarja meg az elmédet, akkor a lágyság, amit az ajkaidnak biztosít, biztosan meg fog. Ez a fehérjékben dúsított ajakbalzsam napvédelmet biztosít, amely lehetővé teszi az ajkak hidratálását a hosszú távú hatás érdekében, miközben az ajakbalzsam feltölti az ajkakat.

5. Avon Rose Kiss ajakbalzsam:

Avon rose kiss ajakbalzsam

Ezúttal csillogó kristálysapkás tartályba csomagolva, az Avon rózsás csók ajakbalzsama viszonylag új termék. A rózsacsók elnevezés nemcsak az erős aromától függ, hanem a kristályrózsában formázott sapkától is. Könnyű és könnyű a bőrön, ez az ajakbalzsam nem nehezíti le ajkait, inkább hidratálja és puhítja, miközben élénk fényű.

6. Avon Flavor Savers Cherry ajakbalzsam:

Avon ízvédő cseresznye ajakbalzsam

Az Avon cseresznye ízű ajakbalzsama ragyogóan elpirult megjelenést kölcsönöz az ajkaknak, mivel a cseresznye árnyalatú ajakbalzsam hidratálja és megfiatalítja az ajak bőrsejtjeit, feltöltve őket nedvességgel, mielőtt bezárja a nedvességet.

7. Avon Care mély ajakrúzs aloe -val:

Avon Care mély ajakbalzsam aloe -val

Az Aloe Vera egy bőrcsodatermék, amely a bőrön és a hajon egyaránt működik, gyógyítja és ápolja őket. Az Avon gondosan ápoló ajakbalzsamja aloe kivonatokat tartalmaz, hogy helyreállítsa a sérült ajkak száraz kopását, és egészséges puffadást biztosítson.

8. Avon Naturals görögdinnye hidratáló ajakbalzsam:

Avon naturals görögdinnye hidratáló ajakbalzsam

Az Avon könnyű felhordó botja integrálja a friss, lédús nyári görögdinnye jóságát, és miközben a gyümölcsös illat elvarázsol, ez az ajakbalzsam elzár minden árnyalatot, lehetővé téve a természetes ajakárnyalat sportolását, csak egy kicsit táplálva és feltöltve..

9. Avon Naturals őszibarack ajakbalzsam:

Avon naturals őszibarack ajakbalzsam

A barack illat ragyogó bugyborékolása kitölti az orrlyukakat, ellazítja az elmét, amikor elkezdi felvinni az Avon naturals őszibarackos ajakbalzsamát. Azonban, mint a Naturals ajakbalzsam vonal előtt, csak élénkítő illatot használ, de elzárja az árnyalatot, hogy a csillogás nélkül ragyoghasson természetes ragyogása nélkül..