9 legjobb évfordulós ajándékötlet anyukádnak és apukádnak – meglepőek

Mutasd meg a szüleidnek, mennyire szereted őket és a közös házasságukat. Ezeket a jubileumi ajándékokat számukra mindig dédelgetni fogják, mivel a szeretet ajándékai.

A legjobb ajándékötletek anyuka és apa évfordulójára:

Nézzen meg néhány anya és apa jubileumi ajándékot, amelyet a szülei biztosan szeretnek,

1. Képkeret:

Képkeret

Ez egy csodálatos és szentimentális jubileumi ajándék anyának és apának. Szükséged lesz egy sima keretre, amelyet gyönyörű szavakkal kell kinyomtatni számukra, amelyek megmutatják szerelmük erejét. A házaspár képe is elhelyezhető a keretben. Személyre szabhatja kedvenc anyja és apja képe segítségével.

2. Időkeret:

Időkeret

Ez egy másik jó ötlet anya -apa jubileumi ajándéknak. Itt ki kell számolnia, hány évet, hónapot, hetet, napot, órát, percet és másodpercet töltöttek együtt párként, és kinyomtatni. Alul egy kis szívvel hozzáadhatod a szüleid nevét. Ez egy egyedülálló ötlet ajándékba édesanyjának és apának.

3. Kanál ajándék:

Kanál ajándék

Ez egy könnyen elkészíthető ajándék a szüleid számára. Két kanalat össze kell kereteznie, és a nevét vastagon kell írni. Ezt a házasságuk évével együtt nyomtatják ki. Szórakoztató ajándék anyuka apa évfordulójára. Adjon egy fakeretet, és kérjen néhány idézetet személyre szabott módon; ez biztos jó ötlet.

4. Pakli kártya ajándék:

Kártya pakli ajándék

Próbálja ki ezt a hűvös barkács ajándékot, ahol pakli kártyákat vesz. 52 jegyzetet kell készítenie arról, hogy miért szereti a szüleit, és fel kell ragasztania őket minden kártyára. Ez a csomag az anya és apa jubileumi ajándéka, amelyet ápolhat velük. Biztosan meglepik a szüleidet, ha elolvassák az egyes kártyákon található jegyzeteket.

5. Kép ​​függő:

Kép függő

Szerezd meg ezt a barkács ajándékot a szüleidnek, és jobban fognak szeretni. Ennek három táblája van, amelyek össze vannak kötve. Több családi képet is felhelyezhet a táblákra, amelyek az együtt töltött éveket mutatják be. Próbáld ki ezt az ajándékot idén anya és apa évfordulójára.

6. Édesség:

Édes élvezet

Ez egy édes kártya, amit készíthetsz a szüleidnek. Itt levelet kell írni nekik, majd ragasztani olyan édességeket, amelyek nevét helyettesíthetik a szavak. Próbálja ki ezt a kedves anya -apa jubileumi ajándékötletet. Szerezd be szüleid kedvenc csokoládéit, és futtasd ezt az ötletet.

7. Óra készlet:

Watch Set

Az egyik legtehetségesebb tárgy az óra szett. Ehhez a dobozos ajándékhoz hasonló órák járnak férfiaknak és nőknek. Gravírozással személyre szabhatja őket. Szerezd meg ezt a születésnapi ajándékot anyukának.

8. Fa tömb képek:

Fa tömb képek

Ezeket a személyre szabott fából készült fotóblokkokat aranyos tartani a házban. A blokkokra az „anya” és az „apa” felirat kerül. Ezután kinyomtatják a gyerekek képeivel is. Ez lehet a legjobb ajándék anya és apa évfordulójára.

9. Szívek sorozata:

Szívek húrja

Ez az aranyos ajándék nagyon boldoggá teszi őket. Ez egy fából készült szívek sorozata. Mindegyiket gravírozhatja a szeretet szentimentális szavaival. Adja hozzá a nevüket is az alkalomhoz.

A szülők jubileumi ajándékai szentimentálisak és szeretettel tölthetők el. Ajándékoznia kell nekik valamit, ami emléktárgy, vagy használható.