9 legjobb és szokatlan ajándék a 2021 -es Indiában

Az ajándékozás csodálatos lehetőség arra, hogy valami nagyszerű ajándékot adjon szeretteinek. A funky ajándékokat olyan ajándékokkal ajándékozhatja meg barátainak, akik különleges napokat jelölnek meg. A furcsa ajándékok nagyszerűnek és különlegesnek érzik magukat. Ezek funky és stílusosak, de ugyanakkor praktikusak. Tehát választhat valamit, amit szerette szeret, és funky módon, nem pedig hagyományos módon szerezheti be.

A legjobb és szokatlan Funky Ajándékok 2019 Indiában

A legjobb ötletes ajándékok 2021 -re Indiában:

Íme 9 legjobb funky ajándék, próbáljuk ki ezeket a remek lehetőségeket ebből a listából.

1. Funky palacknyitó:

Funky palacknyitó

Próbálja ki ezt a szuper klassz funky ajándékot férfiaknak. Ez egy palacknyitó, de nagyon furcsa. A palacknyitó stílusai és mintái nagyon különcek és színesek is lehetnek. Nagyon stílusos termék, jól kezelhető.

2. Gitár alakú billentyűk:

Gitár alakú billentyűk

Vannak nagyon szokatlan ajándékok, amelyeket megajándékozhat zenész barátainak. A gitár alakú billentyűkhöz hasonlóan sok más zenei témájú ajándékot is talál. Keressen számos témát a funky ajándékok közül, amelyeket India kínál online is.

3. Eco lámpa:

Eco Lámpa

Találja meg ezt a csodálatos öko funky ajándékot neki, amely meglepi. Ezt a saroklámpát környezetbarát papír borítja, amely híres tamil csillagokkal van nyomtatva. Szóval hajrá, és mosolyogj ezzel a barátaid arcára.

4. Esernyő fal dekoráció:

Esernyő fal dekoráció

A sok funky ajándékötlet között ez a hűvös esernyő fal dekoráció. Ezek az esernyő alakú horgok, amelyekben tárolhatók a dolgok, vagy felakaszthatók a dolgok. Tehát szerezzen be egy csomót ezekből különböző színekben, és töltse fel a dolgozófalat. Ezt az ajándékot a vendéglátó egyetemi barátaidnak is megajándékozhatod, ők biztosan imádni fogják ezt, mert több apró cuccuk van.

5. Funky Kettle Set:

Funky Kettle Set

Nézze meg ezt a színes és furcsa funky ajándékot barátainak. A vízforraló készlet egy régimódi teaforraló, két pohárral. A formatervezések nagyon hagyományosak, és absztrakt. Ez a készlet a legjobb arra, hogy az embereket új otthonukba ajándékozza. Ha kirándulást tervez, akkor vegye be ezt a vízforraló készletet az esti tea találkozásának megszervezéséhez, vegye be ezt is a gyűjteményébe.

6. Indiai párna:

Indiai párna

Itt van egy funky ajándék az ötletéhez, amely tökéletes, mivel otthoni dolog. Ez az indiai témájú szokatlan párnahuzat tele van indiai mintákkal. Vásárolhat egy párnát vagy egy párost, mivel ez eklektikusnak tűnik. A személyre szabott témát is választhatja, ez is kreatív ajándék.

7. Whisky kulcstartó:

Whisky kulcstartó

Egy másik menő és funky ajándék férfiaknak ez a whisky kulcstartó. A kulcslánc whiskysüveg formájában van. A férfiak imádni fogják ezt az ajándékot és a benne rejlő furcsaságot. Az apró üveg jó vétel a férfiak számára. Csomagolja be ezt az ajándékot legjobb barátjának, aki szereti kipróbálni a whiskyt ünneplése idején.

8. Gitár pénztárca:

Gitár pénztárca

Minden fiú szeret gitározni. Ez a funky ajándék fiúknak biztosan boldoggá teszi őket. Ennek a pénztárcának van egy kis nyílása a gitár pengetésére. A pengetés elég kicsi ahhoz, hogy eltévedjen más pénztárcákban, így ez a tökéletes ajándék gitárosnak.

9. Karácsonyi zokni:

Karácsonyi zokni

Íme egy fantasztikus karácsonyi ajándék zokni készlet fiúknak vagy férfiaknak. A készlet 12 pár zoknit tartalmaz, amelyek mindegyike karácsonyi témájú. A használt színek piros, zöld, kék és fehér. Ezt az ajándékot a kombinált részből kapja meg, miközben vásárlást tervez, szerezze be ezeket a csomagokat, hogy mosolyt csaljon barátja arcára.

A furcsa ajándékok szokatlan ajándékok, amelyeket barátoknak és rokonoknak adhatnak. Válasszon például kulcstartókat, bögréket, párnákat stb.