15 berømte Munnar -turiststeder at besøge

Beliggende ved sammenløbet af tre bjergbække – Muthirapuzha, Nallathanni og Kundala, er Munnar en bakketopstation, der har fremragende naturskøn skønhed tilskrevet sit navn. Turister besøger denne bakkestation for den ro, der er i sit miljø. Området har flere tehaver og producerer nogle af Indiens fineste te! Det ligger i de vestlige Ghats, og det bedste tidspunkt at besøge Munnar er fra september til maj.

Smukke turiststeder at besøge i Munnar:

Munnar er sted bestå med masser af smukke og fantastiske seværdigheder i Kerala. Her er en liste over de bedste munnar -turiststeder at besøge, der kan tilfredsstille din behagelige tur.

1. Mattupetty:

Munnar turiststeder

Mattupetty ligger tæt på Munnar og er et besøg værd. Det er et lille sted med fremragende udsigt og fredelige omgivelser at tilbringe en dag i. Mattupetty -dæmningen er dette steds største lokkemiddel og er et glimrende sted at tage til en picnic til. Dette område har også en højt specialiseret mælkegård, som mange turister besøger. Området har også flere tehaver, som du kan besøge.

2. Pothamedu:

pothamedu_munnar-turist-steder

Pothamedu er et andet glimrende sted at gå til, tæt på Munnar. Det er den perfekte ramme til at gå trekking, picnic eller til at tage lange gåture. Det ligger blandt frodige grønne bjerge og tilbyder smuk udsigt over det omkringliggende landskab og byen Munnar, som er meget tæt på dette punkt. Det er et af de bedste og perfekte munnar -turiststeder at besøge.

3. Kundala -søen:

kundala-lake_munnar-turist-steder

Dette er et kunstigt menneskeskabt reservoir mellem to bjerge. Det ligger tæt på Munnar og er et andet perfekt sted at tage til en picnic. Der tilbydes sejlfaciliteter i denne region. Shikara -turen ned ad søen er en fantastisk oplevelse! Den betagende udsigt over de omkringliggende klipper og bjerge giver en vidunderlig ramme til at klikke på billeder. Luften er ren og frisk, og stilheden i nærheden giver dig mulighed for bare at læne dig tilbage og slappe af. Du skal se dette sted, fordi det er et af de bedste Munnar -steder at besøge.

4. Eravikulam Nationalpark:

eravikulam-national-park_munnar-turist-steder

Parken spreder sig over et stort område på 97 kvadratkilometer. Det er placeret i Devikulam Eravikulam Taluk. Det huser nogle meget sjældne arter som Nilgiri Tahr, som er en sjælden race af bjerggeden. Denne park er et paradis for naturelskere, du kan bruge en hel dag på bare at gå gennem parken og nyde seværdighederne hos de forskellige dyr, alt sammen i deres naturlige levesteder. Anamudi Peak er også placeret inde i parken, og det er sjovt at køre til toppen af ​​denne bakke.

5. ekkopunkt:

echo-point_munnar-turist-steder

Ekkoer er et ganske almindeligt fænomen. Alle har hørt om ekkoer, men hvis I børn er så absolut nødt til at tage dem med til ekkopunktet! Hvis det er første gang på en bakkestation, vil klarheden i din ekko -stemme her helt chokere dig! Ikke kun dette, punktet tilbyder også fremragende udsigt over det omgivende på grund af dets højde.

6. Rajamala:

rajamala_munnar-turist-steder

Dette er stedet, hvor Nilgiri Tahr naturligvis eksisterer. Men de fleste af denne sjældne race er blevet flyttet til Eravikulam nationalpark nu. Rajamala ligger 2695 Mts over havets overflade. Det har en betagende udsigt over de omkringliggende bjerge, søer og dale. Du kan lugte friheden fra moder natur i luften. Det er et af de højeste turiststeder i nærheden af ​​munnar, hvilket får dit syn til at føle sig mere sulten.

7. Lakkam vandfald:

lakkam-vandfald_munnar-turist-steder

Lakkam vandfald er en del af Eravikulam National Park. Det er et glimrende sted at bare sidde og slappe af. Den gurglende lyd af de hviskende hvide vandstriber giver en følelse af ro. Det omkringliggende grønt er fredeligt og roligt. Mange skøre turister hopper lige i vandfaldet! De fleste af turisterne bekræftede, at dette er en af ​​de smukkeste munnar turiststeder liste at besøge i en vidunderlig tid.

8. Chinnar Wildlife Sanctuary:

chinnar-wildlife-sanctuary_munnar-turist-steder

Det er beliggende i Marayoor og Kanthalloor Panchayats i Idukki -distriktet, ganske tæt på Munnar. Det truede grizzled kæmpe egern lever her. Sammen med det er der flere andre sjældne racer, der også findes her. Pantere, plettede hjorte, elefanter, tigre er nogle af disse. Udover dyrelivet mangler parken heller ikke grønt!

9. Pothamedu -synspunkt:

pothamedu-viewpoint_munnar-turist-steder

Hvis du elsker at vandre gennem de farefulde og eventyrlige bjergpassager, er Pothamedu Viewpoint ikke et sted for dig. Dette sted indeholder en overfyldt naturskønhed sammen med te, kardemomme og krydderiplantager, hvilket tilføjer stedets aura. Dette sted er for naturelskere, fotografer og selfie -elskere, og vær sikker på, at du ikke forlader dette sted, medmindre natten begynder at kravle op eller batteriet i din telefon bliver dødt.

10. Topstation:

top-station_munnar-turist-steder

Mange mennesker har ikke brug for en eventyrsport for at begejstre dem. De bliver begejstrede bare ved at være på en bakketop. For bjergelskere som disse mennesker og for dem, der bliver imponeret over naturskønne skønheder, er Top Station et af de bedste steder at se i Munnar. Oprettet som et handelscenter i de tidlige dage Top Station er nu blevet en velkendt turistattraktion på grund af 180 grader eller rettere panoramaudsigt. Det er normalt fyldt med elskere, fotografer og naturligvis selfiekongerne og dronningerne. Udsigten fra Topstationen er majestætisk, og det ser ud til, at naturen har dækket landet med et frodigt grønt tæppe, og tågen i luften øger stedets naturskønne skønhed.

11. Cheeyappara vandfald:

cheeyappara-vandfald_munnar-turist-steder

Her er en destination for digtere. Cheeyappara -vandfaldet er et af de mange vandfald i Munnar. Synet af vandfaldet og den naturlige stemning omkring vandfaldet er en godbid at se på og viser sig at være en stor inspiration for digterne. Hvis du er helt ked af det luksuriøse hotel, du bor på, så kom ud og lej et telt og lejr i de 500 hektar store nærhed af Cheeyappara -vandfaldene og få et med naturen og forkæl dig med musikken i vandfaldet.

12. Marayoor:

marayoor_munnar-turist-steder

Hvis du er fan af arkæologi eller Indiana Jones, er Marayoor et sted, du skal besøge. Det har en lang strækning af sandeltræskove og gamle udskæringer, strukturer samt abstrakte klippemalerier, der går helt tilbage til stenalderen, dette er en himmel for arkæologiske studerende såvel som arkæologer og. Marayoor er et sted selv for naturelskere, da der er en sandeltræskov, og du vil blive fascineret af skovens udseende og fornemmelse. Også hvis turisterne leder efter sandeltræolie af god kvalitet og andre sandeltræsartikler, kan de købe det fra sandeltræsdepotet. Marayoor kan betragtes som et af de bedste Munnar sightseeing -steder.

13. Lock Heart Gap:

lock-heart-gap_munnar-turist-steder

Blandt Munkarens besøgssteder er Lock Heart Gap en lystig attraktion for vandrere og naturelskere. Der er forskellige stier at udforske gennem den naturskønne, men vilde og utæmmede skov rig på flora og fauna. Det er en drøm, der går i opfyldelse for unge, der er ivrige efter at have et eventyr i skoven, og hvis du elsker den dugfyldte luft og den smukke udsigt, den præsenterer ved langsomt at slå sig ned på træer og få det til at se ud som om perler faldt ned fra himlen, så Lock Heart Gap er et af de smukke steder for alle turiststeder i munnar.

14. Muniyara Dolmens:

muniyara-dolmens_munnar-turist-steder

Uheldig for mennesker som os, der ikke blev født i jernalderen, ellers havde vi fået en eksotisk begravelse i gravkamrene i Muniyara Dolmens. Muniyara Dolmens er mammutgravkamre med base i Marayoor, et af de steder at besøge nær Munnar. Et smukt spor passerer langs disse gravkamre, og det er stadig ikke uhyggeligt, men det er en fantastisk udsigt, da der også er en sandeltræskov i nærheden. Dette sted er fundet afsky i de primitive kulturer og praksis og kan betragtes som himlen for arkæologer såvel som antropologer.

15. Fun Forest Adventure Park:

sjov-skov-eventyr-park_munnar-turist-steder

Nå nu er dette ting for rent eventyrlystne mennesker og er ikke noget sted for mennesker med et svagt hjerte. Fun Forest Adventure Park er det perfekte turiststed for folk, der leder efter eventyr såsom klatring, gå på kanten af ​​dalen og holde et reb osv. Men tag sko, bukser og om muligt en t -shirt i fuld længde, for ellers går du hjem med udslæt, sår, snoet ankel og en masse mange naturlige tatoveringer, så vær eventyrlysten ikke dum.

Disse var nogle af de mest berømte turiststeder i Munnar. Nu, stop med at udsætte derhjemme og stå op og rejse disse fantastiske steder i Munnar!