9 Attraktive hjerteanklaster med nye stilarter i trend

Indiske kvinder på tværs af aldre har pyntet sig med fantastiske smykker. Blandt disse er den perfekte og vidunderlige fodlænke. Anklen bæres rundt om foden. Den seneste modetrend er kun at bære fodlænken på den ene fod. Uanset om du vælger at bære dem rundt om dine fødder eller bare en fod, vil dette smukke og sarte element helt sikkert imponere alle. Vælg en stil, der er smuk, og få hovederne til at dreje. Den nyeste barfodet stil er perfekt suppleret med disse hjerteanklodser.

Smukke hjerterankler:

Her er en liste over 9 typer hjerteanklodser. Vælg anklet i henhold til den lejlighed, du skal deltage i, og se derefter, hvor mange komplimenter du modtager.

1. Flerhjertet ankel:

Flerhjertet ankel

Gå ind til en multi-heart anklet for at pryde din fod smukt. Ankelhjerterne i guld er små, men fantastiske. Kæden er omgivet af mindst seks hjerteformer, og det giver en fylde og krop til anklet. Vælg multi-heart anklets for en komplet fashion statement.

2. Dobbelt kædehjerte ankel:

Hjertefod med dobbelt kæde

Dette subtile dobbeltkædede hjerte anklet-armbånd er noget, der vil blive elsket af kvinder, der er mode fremad. Den enkle, men elegante hjerteform i guld er ganske forenklet. Men dobbeltkæden her gør hele forskellen.

3. Paillet hjerte anklet:

Paillet hjerte anklet

Vælg denne helt søde sølvhjerte -anklet for at vise din feminine side frem. Den udsøgte hjerteform er paillet, og dette giver en flot glamourøs effekt. Den enkle enkeltkæde i denne anklet får dig til at se virkelig fantastisk ud.

4. Retro Heart Anklet:

Retro hjertefodbold

Vil du have noget helt unikt? Her er den perfekte hjerteankel til dig. Denne retro tibetanske hjerte anklet er fantastisk. Den er prydet med små blommeblomster i sølv. Selve den midterste hjerteform udføres i filigranarbejde for at give denne anklet et virkelig blændende look.

5. Infinity Heart Anklet:

Infinity Heart Anklet

Vælger du noget for en brud? Få dette mesterværk i guld. Uendelig hjerteformen er synonym med ægteskab og kærlighed. Her skabes formen med to hjerteformer, der er forbundet sammen. En brud vil elske denne hjertefodbold og værdsætte den mest.

6. Cutout Heart Anklet:

Cutout Heart Anklet

Klippearbejde udført i enhver form giver et meget flot udseende. Denne guldhjertefodbold er et sådant stykke. Den udskårne hjerteform er sart og er perfekt til kvinder, der gerne vil skildre et mere enkelt og dæmpet look. Den sarte kæde til denne fodlænke er også dejlig.

7. Tyk kædehjerte ankel:

Tykt kædehjertefod

Diamond er en piges bedste ven. Denne tykke kædehjerter i sølv er prydet med en dejlig hjerteformet vedhæng besat med diamanter. Hjertevedhænget er perfekt til en dejlig brud eller en forelsket.

8. Charms Heart Anklet:

Charms Heart Anklet

Vælg en hjerteankel, der har hjerte charme på sig for et virkelig sødt look. Dette fashionable smykke vil helt sikkert smelte hjerter. De seks bittesmå hjerte charms knyttet til hjerteformede kædekroge ser yndige ud omkring en fod. Denne anklet er perfekt til små piger og yngre kvinder og er smuk.

9. Crystal Heart Anklet:

Crystal Heart Anklet

Skinn som sandet på stranden på en klar krystaldag med denne krystalhjerterlænke. Anklen er prydet med fantastiske og slående krystaller, der giver en lysende effekt. Krystalhjertet er fyldt og ikke hult. Anklen skinner i sollyset og ser helt fantastisk ud.

Som du kan se, er de vidunderlige hjerteanklodser skønhed. Hjerteanklene fremstillet i guld, sølv eller endda diamanter gør det ganske slående. Vælg anklet i henhold til den lejlighed, du skal deltage i, og se derefter, hvor mange komplimenter du modtager. Det være sig en hjerteform, der er hul, fyldt eller fuld, den sarte anklet vil helt sikkert fylde dit hjerte med kærlighed. Hjerteanklets er smukke og sarte smykkeartikler til din fod. De får din fod til at se fantastisk ud.