9 Populære indiske brudeankeletter

Anklets er et smykke, der bæres på og omkring anklen. Anklets kendt som payal og pajeb i Indien bæres af næsten alle små piger, unge damer og ældre kvinder. Fra tidligere nok, hvis vi krydser baglæns, får vi at vide, at folk også plejede at lave ankler til gudens og gudindernes afguder. Derefter efter blev også båret af damer i hele Indien og i dag brugt over hele verden.

Det nye udseende og design af ankler varierede forskelligt fra forskellige lande og håndværkere overalt. Brudeanklærne er en af ​​de dyreste ankler, hvor du kan se fantastisk håndværksarbejde, vedhæftede små klokker, der ringer, når man går, besatte perler og perler, der ser fantastisk ud med dine beklædningsgenstande.

Indian Bridal Anklet Designs:

Charmen ved ankel smykker kan ikke ignoreres. Nogle brude ankel armbånd vi kan stille op blandt de bedste er her.

1. Brudefodbold med påfugledesign i guld:

Brudefodbold med påfugldesign i guld

En brud uden smykker og det også uden betaling og lyden af ​​små klokker er ikke den komplette brud. Brude går langsomt på deres ægteskab, og den stinkende lyd af ankler, som bruden bærer, gør hendes skridt så specielle. Denne gyldne anklet er designet med minakari -arbejde, et lille påfugldesign på kæderne, der er knyttet til den.

2. Brudefodbold i sølv:

Brudefodbold i sølv

Anklets ses for det meste i sølv og bæres almindeligt af damer i det daglige liv. Denne brudefodbold er et smukt eksempel på sølvankler gemmet med små diamanter og et lag med små klokker, der bringer lyden, når bruden går.

3. Brude Anklets I Polki Diamond Design:

Brude Anklets I Polki Diamond Design

Der er kommet et nyt design af polka diamanter på smykkemode. Diamanten i rundskåret form er besat med guld og sølv og mange gange også i andre metaller. Polka -designet er sådan i disse dage, du kan se brudesmykker stort set accepteret af fusionister.

4. Pearl And Kundan Anklet:

Pearl And Kundan Anklet

Kundan smykker er blevet prydet af den nye generation i stor skala. Kundan -værket er formede spejle besat på metaller, der udelukkende laver fremragende smykker til lave omkostninger. Brudesmykker er stort set valgt til at blive lavet med kundan designet smykker. Her er brude ankel armbånd lavet med kundan arbejde.

5. Ufleksibel brudefodbold:

Ufleksibel brudefodbold

Anklets kommer i fleksible og ufleksible designs. De fleksible ankletdesigner kan være lette at flytte på vores ankel, mens de ufleksible ankler er stive. De er tunge i design og dets arbejde også. For at bære disse ankler har designerne lavet skrue til at fastgøre anklerne korrekt på vores fodlænke.

6. Fancy brudefod med brocher:

Fancy brudefod med brocher

Brud, der elsker ædru design, vil helt sikkert elske den enkle fodlænke. Anklets med en enkelt kæde og smukke brocher i slutningen gør det meget yndigt. Brude har mehendi på fødderne, hvilket vil se fantastisk ud med disse ædru designede ankler.

7. Farverige brudeankler:

Farverige brudeankler

Anklets med farverig diamant er også varm favorit i brudesmykker. De farverige diamanter i fodlænken passer til brudeslitage. Piger elsker at bære matchende smykker i deres dandiya -nætter. Dette design og mange flere vil opfylde dine krav korrekt.

8. Brudeanklaer med hængende kæder:

Brudeanklaer med hængende kæder

Anklets findes i mange designs. Hængende vedhæftede kæder i en hovedkæde af anklet er et meget velkendt design i ankletkæder. Her er ankletkæden gjort mere attraktiv med understøttende kæder af forskellig længde med farverige diamanter for enden. Det laver smukke fodsmykker.

9. Brudefod med tåring:

Brudefod med tåring

Brude anklet ser fantastisk ud og komplet med en tåring fastgjort til den. Brudens fødder er dækket af smukke mehendi, og anklet med en ring fastgjort til det giver en fantastisk effekt til brudens skønhed.

Brudeankler er en hoveddel af det ornament, en brud bærer. Traditionen med at bære indiske smykker gør en brud smukkere. Et traditionelt udseende ved en lykkelig lejlighed guld, forgyldt og sølv eller oxiderede smykker er populære favoritter. Brude ankelarmbånd ses også bredt med indlagte sten, perler og perler, der gør dem mere attraktive.