9 bedste perlerede ankler i forskellige stilarter

Anklets er det modetilbehør, der bæres omkring anklen. Anklets er en del af modesmykker, og der er formelle slags ankler, der endda kan bæres på kontoret. Anklets kan være af ethvert metal som guld eller sølv, kan være funky med perler eller charms eller endda også som et simpelt armbånd.

Nye perlerede ankler i trend:

Vi vil nu se på de 9 bedste perlerede ankler.

1. Beaded Knot Men’s Anklet:

Beaded Knot Mænds anklet

Dette er en perlet ankel med agat ædelstene, antikke ringe, træperler foret glimrende i en antik kæde. Dette er ideelt til en mand, der elsker at slappe af og slappe af på strande eller weekender. Dette er en subtil anklet, som enhver mand kan rocke med stil.

2. Træperler til mænd:

Træperler til mænd

Dette er en dejlig anklet med fyrretræsperler. Det vigtigste i denne herres anklet er Jasper -ædelstenen, der er monteret sammen med fyrretræspærrene. Jasper -ædelstenen er et symbol på fred, fysisk styrke og energi, som er de kvaliteter, der tilskrives en mand. Dette er den særlige fodlænke til en mand, der altid sammensværger at følge deres drømme.

3. Læderankler til mænd:

Læderarmbånd til mænd

Mænd elsker lædertilbehør. Så hvorfor ikke også eksperimentere med læderarmbånd. Dette er en mænds anklet lavet med Zak, som faktisk er en legering af kobber, zink, aluminium og magnesium og læder lavet til en fletning. Dette har høj modstandsdygtighed over for oxidation og ser altid nyt ud.

4. Terapi -ankler til mænd:

Terapi ankler til mænd

Dette er et unikt stykke håndlavet anklet til mænd. Anklen er lavet af magnetiske hæmatitperler, der giver udseendet af det kraftfulde terapistykke og har pistolens metalfarve til sig. Anklen er lavet med kobber med magnetlås. Magnetlåsen og Gauss i denne fodlænke giver den terapeutiske værdi.

5. Bridal Beaded ankler:

Brude perlerede ankler

Rød er den farve, der er bredt valgt af indiske brude, og de ser strålende ud i rødt på deres særlige dag. Denne rødfarvede halskæde -stil med perler er den helt rigtige til en brud. Dette er ikke den sædvanlige sarte anklet, men er ankelen med perlerne lavet som en halskæde. De røde perler er bundet ind i kæden og er lidt tunge ankler.

6. perlerede perlerankler:

Perleankel med perler

Disse er ankler lavet af sølv til kvinder i et kædemønster. Anklen har tre små perler med jævne mellemrum bundet på sølvkæden. Hver fodlænke har syv af disse perlesæt. Anklen skal lukkes med en sølv S -kæde. Dette er ideelt til et bryllup og kan bæres af en brud.

7. Funky Beaded Anklets:

Funky Beaded Anklets

Disse er smukke ankler lavet med farverige himmelblå perler lavet på tyk brun snor. Unge piger og teenagere og college -piger kan parre denne anklet med jeans, nederdele eller andre moderne påklædninger. Enden har et blad som en charme til anklet og en metalmønt med en rose i midten. Denne funky anklet kan også bruges til anklet mode med et ben.

8. Håndlavede perlerede ankler:

Håndlavede perlerede ankler

Alt håndlavet ser smukt ud og er virkelig charmerende. Denne håndlavede anklet i brun krystal er lavet af tynd tråd, og ikke snore er perfekte til, at en kvinde kan flagre sig på stranden, sommerfesten eller bare til en afslappet spadseretur. En kvinde vil helt sikkert vende mange hoveder med denne perlerede fodlænke på fødderne.

9. Krystal- og kobberankler:

Krystal og kobberankler

Dette er en modefodbold til kvinder med fødestenen fastgjort i de sarte ankler med Swarovski -krystaller. De runde kobberperler fastgøres på samme måde sammen med krystaller og fødselssten lavet af hjerter og diamanter. Enden af ​​anklet har et gråt hjerte dinglende for den ekstra charme.

Det mest trendy tilbehør og endda det elegante udkig efter ens ben er de dejlige perlerede ankler. Disse kommer i designs, som man ikke engang kan forestille sig. De perlerede ankler design og mønstre med masser af variation i farver med hensyn til perlerne er det, der gør disse beaded armbånd betagende smukke. Man kan vælge mellem den tallerken, der tilbydes og kan matche næsten hvert eneste outfit af ens med en perleret fodlænke.