9 Fantastiske indiske fodankler til kvinder i forskellige stilarter

Uanset om det er et lille barn, en teenagepige, unge kvinder eller endda ældre kvinder, er ankler til enhver kvinde. Anklets er det foretrukne tilbehør til kvinder. Mænd har også sportsankel som modetilbehør. De traditionelle guld- eller sølvankler er i stil, men de trendy designer er ved at indhente hurtigt. Der er særlig betydning for at bære fodledsmykker i henhold til forskellige skikke og traditioner.

Indiske fodankler i trend:

Vi vil tjekke det nyeste inden for ankletdesign, da det er fodankelene i denne artikel.

1. Black Foot Anklet til mænd:

Sort fodlænke til mænd

Dette er en sort snoranklet fastgjort med en bronze charme. Charmen er et Om -symbol. Om er meget symbolsk for den absolutte i hinduistisk mytologi. Den sorte snor med bronzecharmen ser meget elegant ud, men har et dejligt klassisk strejf til ankelen. Anklen kan være en god gave til en mand.

2. Ædelsten fodfod til mænd:

Ædelsten fodfod til mænd

Dette er en unik fodlænke med ædelsten med perler til mænd. USP er, at ingen ædelstene er ens. Disse er meget lette i vægt, og man kan have det behageligt på hele dagen. Ankletsene har flerfarvede ædelstene til det seje look.

3. Shells Foot Anklet til mænd:

Shells Foot Anklet til mænd

Denne fodlænke er smukt håndlavet i hampestof med skaller bundet i lige store intervaller. Skallerne er alle ikke af samme størrelse, hvilket gør denne anklet meget forskellig. Hampankletten er i sig selv meget unik og ikke den sædvanlige. Mænd kan rocke dette med stil.

4. Bronze Chain Foot Anklet til mænd:

Bronze Chain Foot Anklet til mænd

Dette er en elegant fodlænke til mænd i enkelt bronze flad kæde charme. Ledningen er lysebrun og ser godt ud. Dette har et simpelt design og passer godt til ethvert outfit, som fritidsbukser, jeans osv. Dette kan være en glimrende gaveide til mænd.

5. Beaded Foot Anklet til kvinder:

Beaded Foot Anklet til kvinder

Denne dejlige fod fodlænke er lavet af turkis perleperle sten fastgjort smukt i faux ruskind strenge. Dette ser godt ud til sommerfestivaler, gå over stranden eller endda en danseklasse. Strømperne i imiteret ruskind kan justeres og bindes i henhold til ens længde og pasform.

6. Antik fodfod til kvinder:

Antik fodfod til kvinder

Denne er bare anderledes blandt partiet, da når de perfekte ben er prydet med dette antikke stykke, vil en kvinde bare se smukkere ud. Denne antikke fod ankel er lavet af zink metal og har et dejligt indgraveret møntmønster i hele ankelen. Antikke smykker er så meget på mode, og det er perfekt til etnisk tøj samt fusionstøj.

7. Floral Barefoot Anklets til kvinder:

Floral Barefoot Anklets til kvinder

Dette er en skal have anklet til en kvinde. Floral barfodet anklet er en håndlavet anklet lavet med ferskvandsperler, krystalperler og har en flot blomsterkrystaludsmykning, der forbinder anklet med tæerne. Dette er sart, og perlerne i hvidt ser smukke ud på benene. Denne dejlige anklet vil helt sikkert være den ting, der vil fange al opmærksomhed.

8. Rhinestone fodankler til kvinder:

Rhinestone fodankler til kvinder

Dette er en blændende, skinnende og funklende fodlænke til kvinder lavet i rhinestones. Denne fodlænke fastgøres til tåringen. Tåringen har en stor rhinestone besat på den. Kæden, der forbinder anklet med tåringen, har sten på hver side for ekstra elegance. Dette får fødderne til at se sindssygt smukke og stilfulde ud. Ville være brude kan helt sikkert eksperimentere med denne nye fod fodlænestil.

9. Guldkæde fodankler til kvinder:

Guldkæde fodankler til kvinder

Dette er en perfekt flerlags guldankel, der dækker foden. Anklen har mange guldkæder ved anklen, og guldkæden er forbundet med den første tå med et abstrakt design i midten. Dette er en perfekt anklet til bryllupper, festivaler eller til særlige funktioner med traditionel påklædning. En brud kan dyrke denne unikke fod fodlænke i stedet for de traditionelle ankler.

Fodanker smykker er det, der får fødderne til at se anderledes og stilfulde ud. Elegansen i disse fodfodspil fremhæves med variationerne i design, mønstre og farver og den variation, der tilbydes. Fodanklene forbinder tæer, fødder og ankel smukt i perler, metaller, hæklinger, tråde eller endda med dejlige charme. Anledningerne er ikke mindre, hvor man kan prale af disse dejlige fodfodsmykker.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80