9 Moderigtige udseende Fancy ankler designs

Anklet er det mest særprægede tilbehør, og oven på det vælger du en smuk anklet, der får dig til at se bemærkelsesværdig og betagende ud. Disse former for smarte ankler kan designes i ethvert metal eller materiale som guld, sølv, kobber, tråd, perle og mange flere andre ting. Små og søde forskellige motiver hænges for at forbedre udseendet af ankler samt anklene på brugeren.

Smukke Fancy Anklets Designs:

Lad os udforske de fashionable flotte ankler til både mænd og kvinder. Disse smarte og smukke ankler giver din fod et nyt og sødt udseende.

1. Fancy Link Anklets i sterlingsølv:

Sterling sølv Fancy Link ankler

Her kommer den smukkeste smykker i sterlingsølv designet i sammenhængende kædemønster. Anklen er 2,8 mm lang, og den flade kabelkæde fremstår fantastisk og dejlig på bløde ømme ankler. Disse typer smarte ankler er den perfekte Valentinsdag gave til enhver kvinde.

2. Fancy Butterfly Star ankler til piger:

Fancy Butterfly Star ankler til piger

Denne type unikke og varme fancy ankler ser meget fashionabel og stilfuld ud på enhver kvinde. Anklen er designet i sølv, og den lille søde sommerfugl og stjerne charme forbedrer udseendet af ankler og fødder med vejafgifter. Denne type ankler er også et perfekt match til enhver sommerstrandfest eller banketfester.

3. Fancy forgyldte flerfarvede ædelstenankler:

Fancy forgyldte flerfarvede ædelstenankler

Denne type forgyldt fodlænke ser fantastisk ud, og den farverige ædelsten, der er hooked over ankelen med et ondt øje, får den til at se meget fantastisk ud og en iøjnefaldende. Generelt bæres denne type anklet af mennesker, der ønsker at holde sig væk fra negativ energi. Denne type o anklet tjener dobbelt formål fra dem.

4. Fancy sølvmetal mønter ankler til piger:

Fancy sølvmetal mønter ankler til piger

Denne form for smarte sølvankler med metalmønster synes at være meget unik og tydelig. På anklet storslåede blomster motiver i designede og små mønter er hooked som charms gør det ser meget slående og glamourøse.

5. Seneste fancy ankler med ferskvandsperler:

Seneste fancy ankler med ferskvandsperler

Denne type snorperleankler fremstillet med ferskvandsperler ser smuk og himmelsk ud. Denne type ankler giver fødderne en ny definition og charmerende udseende. Disse ser meget søde ud på strandfester, og du kan let vise sig og se attraktiv ud i mængden.

6. Fancy Twin Beaded Gemstone Anklets til mænd:

Fancy Twin Beaded Gemstone Anklets til mænd

Denne type ankler er et absolut hit blandt mænd i alle aldersgrupper. Anklen er perlet i to lag, og den farvede ædelsten giver en ny definition en ankel. Disse typer ankler er lette i vægt og er ideelle til at blive båret til enhver fest eller på fede hangouts.

7. Fancy Laced Creepy Anklets for Men with Silver Spider:

Fancy Laced Creepy Anklets for Men with Silver Spider

Denne type ankler er virkelig stiludsagn for enhver mand. Anklen er lavet af blonder i et uhyggeligt kravelmønster; den måde en edderkop kravler på en væg og laver sit web. Denne type hep og fancy udseende anklet fremstår meget stilfuld på en mands ankel og er temmelig 9 tommer i længden med en sølv edderkop kroget i midten og tiltrækker hvert øje mod den.

8. Fancy flettet reb anklet til mænd:

Fancy flettet reb anklet til mænd

Denne type ankler ser meget trendy og suverænt sexet ud på en mands ben. Da mænd også er kendt for deres sejhed, kan et reb modstå alt og kan overvinde alle situationer, afbildes det samme budskab af disse hvide flettede rebankler. Disse typer seje ankler er ideelle til strandfester og fremstår seje og smarte.

9. Red Tiger Eye Fancy Anklets til mænd:

Red Tiger Eye Fancy Anklets til mænd

Denne type ankler, der har røde tigerøjnesten, er besat, er velkendte som simulatorer, der hjælper med at motivere og løse sexrelaterede problemer beskåret i et forhold. Denne fodlænke er lavet af læder og giver et mandligt udseende til enhver mand.

Fancy anklets designs fås i bred dimension, designs og dejlige farver ud over ens fantasi. Disse smarte ankler kan tilsluttes en strand eller funky fest og fange let andres opmærksomhed og sikre, at alt hoved vender sig mod dig. Disse smarte og smukke ankler giver din fod et nyt og sødt udseende.