9 Stilfulde ugle locket design ideer

Bortset fra hjerte- og påfugledesign -medaljoner er ugle -medaljer meget trendy i dag. Det giver et unikt, men fashionabelt look. Disse kan også bruges som gave eller besked ved særlige lejligheder.

En lang række ugle medaljon designs og vedhæng har udformet såsom en blinket ugle, stående ugle, en ugle med en kvist, en ugle med et budskab og mange flere fantastiske designs.

Bedste og stilfulde Owl Locket Designs:

De mest udvalgt ugle medaljon mønstre er kort nævnt nedenfor:

1. Split Owl Locket:

Split Owl Locket

Fantastiske to blå sten, der visualiserer ugens to dristige øjne med en rund formet medaljon, giver et charmerende udseende. Det er specielt designet, så det kan opdeles for at beholde fotos eller beskeder som et symbol på kærlighed, omsorg eller inspiration. Disse bruges for det meste til personlige og gaveformål.

2. Origami Owl Custom Locket:

Origami Owl Custom Locket

En smukt udformet origami ugle medaljon designet specielt til at udtrykke og fortælle historier. Dette mønster har altid en hul i midten. Her kan ethvert symbol på hukommelse eller kærlighed, der er specielt og uforglemmeligt, indsættes.

3. Moderigtigt uglelomme:

Moderigtigt uglelomme

Her er en metallisk, stilfuld og fashionabel ugle med halskæde. Disse mønstre er for det meste designet til den yngre generation. De er designet til at passe til alle former for fritidstøj. Cyklister eller Rangers kan lide at prøve disse typer medaljoner.

4. halskæde med sølvugle:

Sølvugle med halskæde

Det er et simpelt, men yndigt sølvuglevedhæng. Den er specielt designet til daglig brug. Du kan bruge det til ethvert outfit. For sølvelskere er denne vedhængsstil den bedste løsning. Det går godt med alle slags beklædningsgenstande og kan bruges i længere tid.

5. Golden Owl Locket Halskæde:

Guldugle med halskæde

En enkel og yndig guldugle medaljon med en guldkæde tilføjer elegance. Den har endda en hul i midten for at fylde den med en besked. Hvis dit budget er godt, og du planlægger lidt højt budgettilbehør, så prøv denne guldugle -medaljonstil. Det går godt, selv til daglig brug eller enhver lejlighed.

6. Moderne ugle Locket:

Moderne ugle -lomme

Her er en dejlig farverig moderne ugle med halskæde med blomstermotiver. Det giver endda skildring af en blinket ugle. Den har farverige sten besat på en gylden rund vedhæng, der giver et fantastisk look.

7. Ugleur vedhæng halskæde:

Ugleur vedhæng halskæde

Et unikt og evigt stilfuldt sølvugleur halskædesign ser fantastisk ud. Det er bredt accepteret designet især for sit diskriminerende udseende og lommeurmønster. Det stammer fra de sidste årtier og bruges nu mest som luksusbeklædning.

8. Lunefuld ugle Locke:

Lunefuld ugle Locke

Disse bliver inspireret af medaljetema i guld og sølv og er også udformet i forskellige flotte materialer på en tiltalende og underholdende måde. Disse er designet i mange farverige og attraktive mønstre med mindre omkostninger.

9. Trendy ugle tema lomme:

Trendy ugle temalomme

Her er vist en trendy ugle medaljon med en brevkasse specielt designet til kvindelig slid. Den er designet til at passe til trøjer med lange kæder eller halskæder. Det giver et stilrent look. Dette er velegnet til damer, der kan lide at bruge noget unikt i stil med tilbehør.

Der er ubegrænsede fantastiske designs og mønstre af ugle -halskæder. Owl lockets er evigt fashionabelt tilbehør. Indimellem eller dagligt, foræringsformål eller til dig selv, er ugle -halskæder en god idé. Det vil aldrig lade dig føle dig forældet. Du får gode muligheder og designs i en bred samling af uglemønster -temaer. Gå med online shoppingmulighed til dit valg af uglelåse.