9 népszerű gyémánt bokalánc férfiaknak és nőknek

A bokalánc a legelegánsabb és legdivatosabb kiegészítő, amely egyaránt vonzza a férfiakat és a nőket. A gyémánt a legdrágább kő, amely szinte minden tartozékban pompázik. Az arany és a gyémánt klasszikus kombinációja soha nem megy ki a divatból. Lehet csillogtatni a bokáit gyémántokkal, arannyal, fehérarannyal stb. Ezek egy kicsit drágák lehetnek, de ennek ellenére az ékszertartományban értékesek lehetnek..

Gyémánt bokalánc férfiaknak és nőknek új formatervezéssel:

Itt megvizsgáljuk a gyémánt bokák 9 legjobb mintáját. Válassza ki kedvesét, és válassza ki.

1. Szív alakú gyémánt bokalánc férfiaknak:

Szív alakú gyémánt bokalánc férfiaknak

Ez egy gyönyörű gyémánt bokalánc férfiaknak. A bokalánc arany lánc, varázsa szívvel. A szív külső oldalán gyémánt van. A szívbájba szimbólumokat vagy bármilyen feliratot lehet vésni.

2. Szilárd gyémánt bokalánc:

Szilárd gyémánt bokalánc

Ez 10 karátos finom aranyból készült, tömör gyémánt vágással. A bokalánc lánca vágott kötél lánc mintázatú. Ez a napi viselet bokája. Ez nem túl bonyolult, és így tökéletesnek tűnik akár hivatalos munkakörnyezetben is.

3. Gyémánt bokalánc férfiaknak rózsaaranyokkal:

Gyémánt bokalánc férfiaknak rózsaarany

Ez rózsaaranyból készült férfiaknak, fekete nyers gyémánttal. Ez is arany gyöngyök kombinációja. Az arany gyöngyök és a gyémántok elegánsan néznek ki egy férfi kezén. Ez rózsaaranyból készült, amely vonzó az emberhez, és d növeli fenségét és nagyszerűségét.

4. Szilárd arany Unisex gyémánt boka karkötők:

Szilárd arany Unisex gyémánt boka karkötők

Ez 14 karátos tömör aranyból készült. Ez egy személyre szabott gyémánt bokalánc karkötő mind férfiak, mind nők számára. A név kidolgozása és rögzítése a tömör arany bokában, gyémántokkal történik.

Többet látni: Bokalánc lányoknak

5. Arany CZ gyémánt bokalánc nőknek:

Arany CZ gyémánt bokalánc nőknek

Ez egy csinos bokalánc, amelyet naponta lehet viselni egy nő számára. Ez egy apró, kerek CZ gyémánt finom aranyláncban. Ez tökéletes ajándék lehet egy fiatal nőnek vagy egy tizenéves lánynak, aki szívesen pompázna ezzel a bokával.

6. Kristály bokalánc nőknek:

Kristály bokalánc nőknek

Ez egy tökéletes kristálygyémánt bokalánc nyugati ruhákhoz és magas sarkú cipőkhöz vagy tűsarkú cipőkhöz. Ez nem egy szokásos aranylánc, hanem olyan, mint egy zenekar, és ragyogó gyémántokkal van ellátva.

Többet látni: Arany Anklet Designs

7. Fekete gyémánt bokalánc nőknek:

Fekete gyémánt bokalánc nőknek

Ez a gyönyörű fekete gyémánt bokalánc fekete gyémánt kerek gyöngyökkel készült. Ez sárga arany láncból készült. Ez nagyon finom, és mivel fekete gyémántból készült, bármilyen ruhához passzol. Ez még a hagyományos ruhákhoz is igaz.

8. Fehér arany gyémánt bokaláncok:

Fehér arany gyémánt bokalánc

Ez egy egyszerű, finom fehér arany gyémánt bokalánc. Ennek a bokának vékony fehérarany lánca van, és öt szirmú virágmintája van, közöttük fehér gyémánt. Ez egy tökéletes ajándék a nők számára.

Többet látni: Hagyományos ezüst bokaláncok

9. Osztrák gyémánt bokalánc nőknek:

Osztrák gyémánt bokalánc nőknek

Ez egy finom, szép megjelenésű osztrák gyémánt bokalánc nőknek. Ez hagyományos vonzerővel bír, és ezüstötvözetből készült, osztrák gyémántokkal kitűzve. A gyémánt bokája szép ródium bevonattal rendelkezik, és ideális lehet fesztiválokra és esküvőkre.

A gyémántok elegánsak és stílusosak. Drága lehet gyémántok és gyémánt kiegészítők vásárlása. De nagy érzelmi kötődés van, ha valaki gyémántot visel. A lenyűgöző mintájú és kivitelű gyémánt bokák a legfontosabbak, amelyek ezekben a bokákban kiemelkednek. Ezek a gyémánt bokák tökéletesek bármilyen különleges alkalomra, vagy a legjobb ajándék, amit szeretteinknek adhatunk.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80