9 populære diamantankler til mænd og kvinder

Anklets er det mest stilfulde og fashionable tilbehør, der appellerer til både mænd og kvinder lige meget. Diamanter er den mest ædle sten, der pralede i næsten alt tilbehør. Den klassiske kombination af guld med diamanter går aldrig af mode. Man kan flagre ankler med diamanter, guld, hvidt guld osv. Disse kan være lidt i den dyre ende, men ikke desto mindre kan det være ens værdsatte besiddelse i smykker trousseau.

Diamantankler til mænd og kvinder med nye designs:

Vi vil kontrollere de 9 bedste designs til diamantankler her. Vælg din elskede og vælg den.

1. Hjerteformede diamantankler til mænd:

Hjerteformede diamantankler til mænd

Dette er en dejlig diamantfodbold til mænd. Anklen er en guldkæde med hjerte som charme. Hjertet er besat på ydersiden med diamanter. Hjertet charme kan have symboler eller enhver indskrift indgraveret på dem.

2. Solid Diamond Anklet:

Solid diamantankel

Dette er lavet af 10 karat fint guld med massive diamantsnit. Ankelkædens kæde er designet med snitkæde mønster. Dette er en daglig fodbold. Dette er ikke meget detaljeret og ser derfor perfekt ud selv til en formel arbejdsplads.

3. Diamantankel til mænd med rosaguld:

Diamantfodbold til mænd med rosaguld

Dette er lavet af rosaguld til mænd med sorte ru diamanter. Dette er også en kombination af gyldne perler. De gyldne perler og diamanter ser elegante ud på en mands hånd. Dette er lavet af rosaguld, der appellerer til en mand og tilføjer hans majestæt og storhed.

4. Unisex diamant ankelarmbånd i massivt guld:

Solid guld unisex diamant ankelarmbånd

Dette er lavet af 14 karat massivt guld. Dette er en personlig diamantarmbånd til både mænd og kvinder. Navnet er udformet og fastgjort i den massive guldlænke med diamanter.

Se mere: Anklets til piger

5. Guld CZ Diamond ankler til kvinder:

Guld CZ diamantankler til kvinder

Dette er en lækker anklet, der kan bæres dagligt for en kvinde. Denne har en lille rund CZ -diamant i en sart gylden kæde. Dette kan være en perfekt gave til en ung kvinde eller en teenagepige, der ville elske at prale med denne anklet.

6. Krystalankler til kvinder:

Krystalankler til kvinder

Dette er en perfekt krystal diamant anklet til vestlige outfits og høje hæle eller stiletter. Dette er ikke i en sædvanlig guldkæde, men er som et bånd og besat med strålende diamanter.

Se mere: Golden Anklet Designs

7. Black Diamond ankler til kvinder:

Black Diamond ankler til kvinder

Denne smukke sorte diamant anklet er lavet med perler med sorte diamanter. Dette er lavet af gul guldkæde. Dette er meget sart, og da det er lavet af sorte diamanter, kan det matche ethvert outfit. Dette passer også med traditionelle outfits.

8. Hvide guld diamantankler:

Hvidguld diamantankler

Dette er en enkel, delikat ankel i hvidt guld. Denne anklet har en tynd hvidguldskæde og har et blomstermønster med fem kronblade med en hvid diamant imellem. Dette er en perfekt gaveindstilling til kvinder.

Se mere: Traditionelle sølvankler

9. Østrigske diamantankler til kvinder:

Østrigske diamantankler til kvinder

Dette er en delikat, dejlig østrigsk diamantarmband til kvinder. Dette har en traditionel appel og er lavet af sølvlegering besat med østrigske diamanter. Diamantankladen har en flot rhodiumfinish og kan være ideel til festivaler og bryllupper.

Diamanter ser elegante og klassiske ud. Det kan være dyrt at købe diamanter og diamanttilbehør. Men der er en stor følelsesmæssig tilknytning, når man bærer diamanter. Diamantankler i fantastiske mønstre og designs er det vigtigste, hvilket er det store højdepunkt i disse ankler. Disse anklets i diamanter er perfekte til enhver særlig lejlighed eller er den bedste gave, man kan give til vores kære.