9 populære læderankler til mænd og kvinder i trend

Anklets båret af mænd og kvinder symboliserer meget mere end ren mode. Disse boheme udseende ankler er perfekte til stranden eller bare et sted, hvor du kan svigte dit hår. Læderarmbåndene er lavet i forskellige stilarter som fletning, brede stropper osv. Vælg noget, der passer til din stilerklæring. Gør det farverigt og levende med farvede læderstrimler eller farverige perler. Vælg charms, der er meningsfulde, og så er du sikker på at beholde disse skønheder som en værdsat besiddelse.

Nyeste og stilfulde læderankler inden for mode:

Lad os se på top 9 forskellige læderankler:

1. Swarovski læder anklet:

Swarovski læder ankel

Gå efter denne naturlige brunfarvede læderlænke til et meget sigøjnerligt look. Denne perlerede anklet har et Swarovski -element i sig, der får den til at skille sig ud. Den rebteknik, der bruges her, er meget rustik.

2. Flettet læder ankler til mænd:

Flettet læder ankler til mænd

Dette er en mænds læderfodbold, der bruger fletningsteknikken. Den brune læderlænke er en dobbeltlængde, der kan vikles rundt om dine fødder to gange. Den har en justerbar lås, der passer til enhver størrelse. Denne læderlænke er meget forenklet i mønster og en, som alle vil kunne lide.

3. Dobbelt hjerte læder anklet:

Dobbelt hjerte læder anklet

Vælg denne elegante mintfarvede flok i læder, der er charmerende at se på. De dobbelte hjerter, der er flettet sammen, giver det et virkelig specielt look. Den sølvcharm, der bruges her, er en ganske dejlig måde at sige ‘jeg elsker dig’. Vælg dette læderarmbånd til din elskede i gave.

4. Håndlavet læderankel:

Håndlavet læder ankel

Gå ind til en DIY læder anklet, der er rustik og charmerende. Den brede fodlænke giver et fyldigere look til fødderne. Den vidunderlige fletning udført på denne mørkebrune læderlænke er fantastisk og ser godt ud på mænd.

Se mere: Butterfly Anklets

5. Beaded Leather Anklet:

Beaded Læder Anklet

Læderarmbånd med perler er meget almindeligt. Denne særlige læderfodbold er ganske farverig, da den bruger flere perler, der går rundt om fodlængden. Det giver et komplet look til anklet og er helt smukt. Vælg perlefarver, du kan lide, herunder denne turkise.

6. Charms læder anklet:

Charms Læder Anklet

Ankelarmbånd i læder, der bæres af kvinder, giver et meget bohemisk look. Dette særlige ankelarmbånd har en vintage sølv charme. Charmen er fastgjort til midten af ​​armbåndet. Selve armbåndet er lavet af vævet læder i sort.

Se mere: Infinity Anklets

7. Krokodille læder anklet:

Krokodille læder anklet

Gå ind for noget mere vovet, og prøv denne anklet i krokodille læder. Anklets fås i sort og brun og ser ganske fantastisk ud. Anklen er normalt bred, så den viser læderets korn ganske godt. Det autentiske krokodilleskind læder vil helt sikkert adskille dig fra de andre.

8. Graveret læderankel:

Graveret Læder Anklet

Elsker du et bestemt design meget? Du kan vælge, at det skal være på din læderfodbold ved at indgravere designet på læderremmen. Her er billedet af en fjer indgraveret på læderfoden. De små turkise perler giver den også farve.

Se mere: Heart Anklets

9. Personligt læderankel:

Personligt læderankel

Har du brug for noget blåt til bruden at bære på hendes bryllupsdag? Vælg dette flettede blå læderarmbånd til hende. Dette har en personlig charme med ordene ‘jeg gør’ på det, der gør det til den perfekte bryllupsgave. Du kan tilpasse charmen til enhver formulering, du gerne vil have.

Vælg mellem de fantastiske læderarmbånd for at give dig de perfekte fødder. Anklene og ankelarmbåndene giver dine fødder et charmerende udtryk. Det være sig personlig eller håndlavet, disse skønheder er et must have i enhver fashionabel persons smykkeskrin. Charms tilføjer et malerisk præg til læderfoden. Hver charme kan få et personligt præg. Perler brugt i anklerne tilføjer charme og en legende karakter.