9 søde sommerfuglankler i forskellige designs

Anklets er det trendy dekorative tilbehør, der bæres af både mænd og kvinder. Disse modetilbehør i nutidens tid har eksisteret siden umindelige tider. Anklets kan være af ethvert metal som guld, sølv, bronze eller endda materialer som hækling, læder, snore osv. Der kan være udsmykninger og mønstrede designs i en fodlænke for den ekstra skønhed til det, og sommerfuglankler ser smukkere ud end andre.

Seneste sommerfuglankled til mænd og kvinder i trend:

Lad os udforske de fashionable sommerfuglankled her i denne artikel. Vælg din elskede og prøv det.

1. Simple Butterfly Anklets til mænd:

Enkle sommerfuglankled til mænd

Dette er en enkel fodlænke lavet af hampestof med turkisperler og gyldne sommerfugle snorede smukt. Anklen er i et knyttet mønster, da den er lavet af hampsnor, sort i farven. Denne fodlænke er fuldt håndlavet.

2. Træ sommerfugl ankler til mænd:

Træ sommerfugl ankler til mænd

Denne dejlige udseende perlerede sommerfugleankel har sorte træperler med farverige små perler lavet til et fodfodermønster. Anklen har sommerfuglmotivet lavet af knogleudskæring. Anklen er lavet af blå hækletråd og er perfekt som helhed som modetilbehør.

3. Hvid sommerfuglankel:

Hvid sommerfuglankel

Dette er en klassisk fodlænke til både mænd og kvinder. Denne har en akryl sommerfugl i hvidt med bomuldsvoksede snore. Det sarte look i denne anklet er det, der gør denne enkle, men elegante. Akryl sommerfuglen er det vigtigste højdepunkt i denne fodlænke.

4. Steel Butterfly ankler til mænd:

Steel Butterfly ankler til mænd

Dette er perfekt til mænd med minimalistiske behov for tilbehør. Stål kan identificeres med mænd, og denne sarte anklet i stål er smukt mejslet med små sommerfugle på.

5. Black Lace Butterfly Anklet:

Sort blonder sommerfugl ankel

Dette er ligesom en choker til nakken. Denne sorte blonde -anklet ser fantastisk ud. Dette er en blå perle krystal sommerfugl anklet med snoet sort blonder med en metallisk sommerfugl charme vedhæng. Dette er perfekt til en aftenfest. Dette er en ideel gave til en kvinde, der helt sikkert vil bringe smil til hendes ansigt med det samme.

6. Funky Butterfly Anklet til kvinder:

Funky Butterfly Anklet til kvinder

Dette er en farverig, funky butterfly anklet matchende til ethvert afslappet outfit. Kæden er delikat, og de farverige sommerfugle er lavet med muslingeskaller og fastgjort ved siden af ​​hinanden og fuldender ankelen.

7. Golden Designer Butterfly Anklet:

Golden Designer Butterfly Anklet:

Dette er en dejlig designer sommerfugl anklet i guld. Denne guldfodbold er et must for en kvinde. Denne designer anklet er lavet i delikat guldkæde med gyldne perler og sommerfuglmotiver med udskårne designs indvendigt lavet af blomster og blade.

8. Sommerfugleankel i sterlingsølv:

Sommerfugleankel i sterlingsølv

Anklets ser spektakulære ud i sterling sølv. Denne sommerfugleankel i sølv er perfekt til en kvinde og matcher hendes persona. Denne anklet har to linjer med små sølvperler, og sommerfuglene med perler er spændt smukt. Sommerfuglene er lavet i filigranarbejde.

9. Rose Gold Butterfly Anklet:

Rose Gold Butterfly Anklet

Denne fantastiske skønhed er skabt af stål med 18 karat rosaguldbelægning på den. Ankelkæden er sart og enkel med det enkeltvingede sommerfuglemotiv på anklet fire eller fem steder. Sommerfuglemotivet er faktisk placeret som en charme med to snore og perler fastgjort til det.

Butterfly Anklets er det unikke smykke eller modetilbehør, der tilføjer mange dimensioner til ens charme og personlighed. Du behøver ikke lejligheder til at prale med ankler, da man faktisk kan bære dem hver eneste dag. Med de brede muligheder og designs til rådighed er ankler en modetrendsetter nu.