9 Smukke forgyldte ankler til mænd og kvinder

Anklets er det mest fashionable og stilfulde tilbehør, der er værdsat af både mænd og kvinder og frem for alt, hvis det er designet i forgyldt, ser det fantastisk og fabelagtigt ud og kan prydes ved enhver lejlighed. Forgyldte ankler er dem, hvorpå der er et guldbelægning på det andet metal, der kun ligner guld. De prikker ikke højt på lommerne, så du kan få fat i nogle af dem og style dem efter lejlighed og tøj og markere en erklæring om andre.

Guldbelagte ankler i mode:

En forgyldt fodlænke ser meget lukrativ ud og er opmærksomhedssøgende, og de gnistrer som ægte guldsmykker. Lad os få et hurtigt blik på top 9 forgyldte ankler designs.

1. Forgyldte anker med tre niveauer:

Guldbelagte kæderankler med tre niveauer

Her kommer perfekte ankler til maskuline ankler. Da mænd er symboliseret for dets hårdhed, har ankelen tre hælkæder hængende og en lille kæde strammet på anklen. Denne type unikke ankler tilføjer mere stil til ens udseende.

2. Delikat forgyldt anklet til mænd:

Delikat forgyldt anklet til mænd

Disse er de flotte flotte og superanklasser til enhver mand. Anklen har en lille lille sød bold i midten, og den er fastgjort, så den ikke ruller, når du er i bevægelse. Anklen fremstår meget enkel, men markerer et indtryk på andre.

3. Rose forgyldte ankler med bogstaver:

Rose forgyldte ankler med bogstaver

Denne type anklet er en stilerklæring for alle og fremstår trendy og super sexet på både mænd og kvinder. På anklerne mellem bogstaverne er faste, hvilket gør det til at se fantastisk ud og kan også parres til enhver lejlighed og outfit.

4. Forgyldte perler ankler til mænd:

Forgyldte perler ankler til mænd

Anklen er designet i stål, og den har guldbelægning på toppen for at give et smart og varmt look. På anklerne er små perler designet og ser meget imponerende ud, når de bæres til enhver fest. Anklen har reb i enden til lukninger, og denne type ankler kan også være en perfekt gave.

5. Søde fiskekrogede forgyldte ankler til piger:

Søde fiskekrogede forgyldte ankler til piger

Denne form for fascinerende forgyldte ankler frister ethvert øje og portrætterer endda troen på ens kristendom. Anklen er lavet af messingmetal og oven på den har guldbelægning på toppen. Den lille fisk hooked giver et stilfuldt og smukt udseende til unge piger.

6. 2 lag sexet kæde forgyldt fodlænke med hjerte:

2 lag sexet kæde forgyldt fodlænke med hjerte

Disse sexede ankler er ved at ske og et must for enhver kvinde. Anklen er lagdelt i to linjer, og på den anden kæde hænges en lille sød hjerte charme, der låner tiltalende og sexet hot look til bæreren.

7. Fascinerende små klokke forgyldte ankler:

Fascinerende små klokke forgyldte ankler

De er den mest almindelige og sker type ankler, der er elsket af kvinder uanset aldersgruppe. Den forgyldte anklet små beroligende klokker er hooked som charme og giver dig lige så godt dine ankler et fascinerende udseende. Anklen kan parres med enhver form for outfit, du klæder på til aften.

8. Farve Ædelsten Forgyldt Anklet:

Farve Ædelsten Forgyldt Anklet

Den fremragende og charmerende anklet er designet med farverig kvarts ædelsten. Anklen vil helt sikkert tilføre charme og et glam up look til enhver form for outfit, du bærer og sikrer, at hvert hoved tænder på dig.

9. Seneste forgyldte ankelarmbånd til kvinde:

Seneste forgyldte ankelarmbånd til kvinde

Det unikke udseende forgyldte ankelarmbånd giver et minimalistisk udseende. Anklen har tre lag, og hvert lag er der små kugler knyttede på en sammenkædet måde og danner dermed en mirakel, der ser ud til hunner. Den kan justeres efter din komfort og kan også parres ved enhver lejlighed.

En forgyldte ankler ser meget lukrative ud og er opmærksomhedssøgende, og de gnistrer som ægte guldsmykker. Du kan finde utallige brede innovative designs i forgyldte ankler, og man kan let gå amok med de enorme muligheder. De forgyldte ankler giver et elegant og kongeligt udseende og kan prydes på enhver festival og ritual uden problemer, da guld betragtes som lovende.