Top 9 ansigtscremer

Ansigtscremer er dem, vi bruger på vores ansigt til at gøre vores hud lysere, reducere pletter, øge hudfarve osv. Dag ud og dag ind bruger vi dem med et håb om, at vi snart vil se positive resultater. Men faktum er, at nogle af dem gør os ikke godt. Nogle gange køber vi hønseprodukter efter at være blevet hjernevasket af de falske reklamer. Den eneste hensigt med denne artikel er at informere dig om de bedste ansigtscremer, du kan købe. Så tag et spring i troen og prøv de produkter, der diskuteres nedenfor sammen med en gyldig grund til deres fordel.

Bedste ansigtscremer til rådighed i Indien:

1. Nivea Creme:

Ansigtscremer 1

Dette er en af ​​de mest betroede ansigtscremer, der bruges af unge, voksne og ældre. Det lover at gøre din hud blød som aldrig før. Sammen med det vil det give din hud en anstændig glød og undgå alle former for kløe. Udover ansigtet kan du sagsøge denne creme på albuer og andre tørre områder. Dette familieprodukt kan også bruges som natcreme.

2. Garnier Skin Natural Body Cocoon Lotion:

ansigtscreme

Garnier har bragt denne storslåede hurtigtabsorberende lotion, der giver huden en enestående, langvarig blød følelse. Denne ikke-klæbrige creme kan bruges på både fedtet og tør hud. Det koster Rs.90 (INR) for 125 ml.

3. Himalaya nærende hudcreme:

Ansigtscremer 3

Dette er en af ​​de mest overkommelige og effektive ansigtscremer. Det kommer med naturlige urteelementer som Ashwagandha, ekstrakter af indisk kinotræ, Aloe Vera osv. Det nærer huden og undgår alle former for udbrud. Du kan benytte dette produkt ved kun at bruge Rs.75 (INR) til 50 ml.

4. Olay Moisturizing Lotion:

Ansigtscremer 4

Hvis du går efter fugtighedscreme, hvorfor så ikke prøve Olay. Den leveres med den mildeste formel, der forstår din hud og giver en ensartet teint. Det bedste ved denne creme er, at du kan bære den under din makeup. Det koster dig ikke mere end Rs.99 (INR) for 30 ml.

5. Lacto Calamine:

Ansigtscremer 5

Oplever du acne problemer? Brug Lacto Calamine, og lad din hud få den bedste behandling, der ikke er en stue. Det reducerer alle slags hudorme og bumser og efterlader din hud med en pletfri glød. Du skal betale kun Rs.45 (INR) for 30 ml.

6. Lotus Herbals Alphamoist Alpha Hydroxy Skin Renewal Oil Free Moisturizer:

Ansigtscremer 6

Denne ansigtscreme kommer med ægte druekstrakter, Aloe Vera og mælkeproteiner, der er gavnlige for menneskets hud. Den har en mild formel og giver de bedste resultater for fedtet hud. Du kan købe dette produkt til Rs.195 (INR) for 80 ml.

7. Lakme frugtfugtighed:

Ansigtscremer 7

Lakme Fruit Moisture har palme- og ferskenekstrakter og kommer med en sød duft. Den er lavet til let at komme ind i huden og holde den fugtet i 6 timer. Denne lotion beskytter dog ikke din hud mod solen. Det koster Rs.130 (INR) for 100 ml.

8. Vaseline Cocoa Glow Nourishing Lotion:

Ansigtscremer 8

Denne lotion har udbredte fordele. Sammen med den stærke chokoladearoma har det vist sig at være meget effektivt til tør hud. Det har godhed af vitamin E. Vaseline Cocoa Glow lotion vil koste dig omkring Rs.69 (INR) for 100 ml.

9. FabIndia Vitamin E Skin Hydrating Cream:

Ansigtscremer 9

FabIndia har lanceret deres helt nye produkt, som vil udsætte din hud for godheden af ​​ægte jojobaolie, mælkesyre og mange flere. Det er meget let og vil være gavnligt for kvinder, der er tilbøjelige til acne. Du bliver nødt til at betale Rs.225 (INR) for 120 ml.