Top 9 Shell smykkedesign

Smykker er en universel udsmykningsform. Smykker fremstillet af skaller, sten og knogler overlever fra gamle dage, i tidligere dage, da de blev brugt som en beskyttelse mod livsfare eller som et tegn på en status af rang. Skalsmykker er en af ​​de smukke samlinger af dine garderobepynt, som giver det særlige udseende at blive placeret unikt fra mængden.

Shell smykker designs

Shell smykkedesign:

Gør dine smukke muslingeskaller fra stranden til et af de slags muslingeskaller! Fra alt naturligt til attraktivt, her er en samling af muslingeskaller til muslingeskaller til din viden.

1. Multi vedhæng shell halskæde:

skal-smykker-designs-multi-vedhæng-skal-halskæde

Skallens halskæde er smukkere på sin måde end nogen andre skalsmykker. Denne halskæde med multi vedhæng af Monies Coral & Cowries Shells ser iøjnefaldende ud med mørkt skraveret tøj, der tiltrækker alle slags mennesker fra unge til ældre. De ser meget elegante og elite ud. Denne skalhalskæde er designet med det komplekse design, og den kan også designes med samme farvede og formede skaller. Varianter af formede skaller bruges til fremstilling af disse skallesmykker.

2. Shell Bangle:

skal-smykker-designs-skal-armbånd

Skalarmbåndene er meget enkle og attraktive i designet, og i henhold til skalernes brug ændres deres værdier. Grundlæggende er skaller i hvid og brun farve, og andre samlinger fås også i flere farver. De er indgraveret på metaller som sølv, guld eller mange skaller er forbundet med en snor. I dette design giver skalarmbåndet det fashionable look til både piger og kvinder.

3. Ring lavet af Cowrie:

skal-smykker-designs-ring-lavet-af-cowrie

Denne ring har en traditionel stil, der fanger opmærksomheden hos mennesker, der leder efter store og unikke ringe. Cowries er indlejret i udskårne metaller, og nogle af skallerne er udskåret i midten for at passe fingrene og give et trendy look. De passer bedst med alle sølvsmykker.

4. Modeperler:

skal-smykker-designs-mode-perler

Halskæden, der består af perler med den fineste kvalitet, er meget attraktiv, og hvis den bruges korrekt, ser de ret godt ud, når de adskiller sig fra de andre ornamenter. Der er mange shell smykker designs til rådighed uden perler, der er mindre i sit udseende sammenlignet med juvelen med perle. Varianter af Shell smykker design er tilgængelige for alle ældre piger og kvinder, der giver det fashionable look til deres outfits.

5. Skalarmbånd:

skal-armbånd

Skalarmbånd er så billige og hurtige at piske op, hvilket gør dem til det perfekte tilbehør til unge piger og voksne. Dette Shell-armbånd giver iøjnefaldende look til brugerne. Disse armbånd er malet med kontrastfarver og hooked med guldtonede kroge. Disse armbånd er det perfekte tilbehør til din almindelige kontorbrug og også til lejlighederne.

6. Shell Anklet:

skal-smykker-designs-skal-anklet

I gamle dage vil piger sandsynligvis bære skalleanklene med håndlavede designs, der giver det unikke udseende. Dette er den primære årsag til, at denne slags skalanklodder er velegnede til enhver form for mennesker og funktioner, når de bæres dagligt. Denne anklet består af små skaller og er indlejret i det lille sten design. For et traditionelt og moderne look kan dette være det bedste valg tilbehør.

7. Shell Pearl hofte kæde:

skal-smykker-designs-skal-perle-hofte-kæde

Skal med perle hofte kæde bruges til det mest sexede look til folkene, som kan laves med lille skal, og midten af ​​kæde perlen kan placeres for det fantastiske look. Mens du bærer denne skal hofte kæder give følelsen af ​​komfort og frihed.

8. Shell øreringe:

sea-shell-øreringe

Shell øreringe er elegante og sofistikerede, og dermed blev det enhver kvindes drøm. De laver de perfekte gaver til mærkedage, fødselsdage, bryllupper, endda Valentinsdag og andre festligheder. Disse stilfulde og stilfulde øreringe er værdifulde tilføjelser til din garderobe. I denne skaløreringe blev den lavet med bøjle-design og dekoreret med guldtonede ringe og færdig med grøn perle, der giver det moderne og trendy look sammenlignet med andre.

9. Shell Hair Clips:

sea-shell-hair-clips

I dag er markedet fyldt med vidunderligt hårtilbehør, der giver dig et anderledes look hver dag i ugen. Disse hårklemmer er perfekt lavet til teenagepiger. Hvis du ikke har meget hår, så vil dette hårklip naturligvis være et dyrebart hår til at binde dine hår.

Tilbehør er mere vigtigt for kvinder. De har brug for denne slags juveler for at få det rigtige look og for at fuldføre deres outfits. Dette skal tilbehør fås afhænger af din smag. De kan også bruges til at få dig til at se smuk ud. Faktisk, hvis du er en stor fan af skallesmykkerne, matcher ovenstående designs absolut din samling.

Billeder Kilde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.