9 fantastiske frugt ansigts kit mærker til fedtet og tør hud i Indien

Kvinder elsker bare at se smukke ud. Det være sig et bryllup, en simpel husfunktion, aftenmøde eller fester. De vil se bedst ud. Den værste del af dette er at få en aftale i en god salon; glem alt om, hvad det koster lommen. Her er en fantastisk måde at få en god ansigtsbehandling hjemme og også rimeligt billigere end en stue. Hvis du er doven med at besøge stuen, skal du bare gå på markedet og få et ansigtssæt til frugt og få en massage derhjemme.

Hvordan man ansøger

  • Den første ting du vil gøre er at rense dit ansigt grundigt. Du kan bruge en mild sæbe til det. Det bedste materiale til at rense dit ansigt er mælk. Dyp en vatrondel i kold, rå mælk og tør alle urenheder fra dit ansigt.
  • Exfolier derefter din ansigtshud med en god skrubbe.
  • Åbn porerne med damp.
  • Påfør frugtcreme og lad den stå i 10 – 15 minutter. Skyl med koldt vand, og klapp dit ansigt blødt til det er tørt.
  • Til sidst påføres fugtighedscreme på ansigtet i cirka 10 minutter. Du kan bruge agurkepasta som fugtighedscreme. Skyl med koldt vand.

Brug

  • Læs altid indholdet af Fruit Facial Kit, før du begynder at bruge det.
  • Og sørg altid for, at du laver en patch -test, inden du rent faktisk anvender den på dit ansigt.

Bedste mærker til ansigtssæt til frugt til tør og fedtet hud:

Hvis du leder efter det bedste frugt ansigtssæt fra markedet, så præsenterer vi Top 9 frugt ansigtssæt her,

1. VLCC Fruit Facial Kit:

VLCC Fruit Facial Kit

KØB DET HER

VLCC Fruit Facial Kit leveres med forskellige poser med scrub, massagecreme, hudbeskyttelsescreme, gel og en ansigtspakke. Alle disse indeholder frugtekstrakter. I slutningen af ​​ansigtsbehandling finder du din hud blød, glødende, frisk og forynget. Den samlede tidsvarighed for hele processen er cirka en time.

Hvordan man ansøger:

Start med rengøringsmiddel efterfulgt af Papaya Seed Scrub. Vask af og massér derefter med agurkgel. Rengør det med en vatrondel og massér derefter forsigtigt med Peach Massage Cream. Afslut med Orange Anti Tan Pack. Til sidst påføres Green Apple Skin Guard Lotion.

Brug:

Påfør det over hele dit ansigt og lad det stå i 5-7 minutter. Masser langsomt med fingerspidserne. Fjern det ved hjælp af en svamp dyppet i koldt vand. Den er velegnet til alle hudtyper. Det gør dog underværker på normal til tør hud.

Pris: INR 530/-

2. Jovees Fruit Facial Kit:

Jovees Fruit Facial Kit

Jovees Fruit Facial Kit har en række fordele. Sættet indeholder omkring 6 produkter. Produktet er designet meget omhyggeligt og har ekstrakter af frugter, der har egenskaber, der forynger huden og får den til at lyse. Papaya, æble, banan og avocado er de vigtigste frugter, hvis ekstrakter er blevet brugt i Jovees. Dette kit nærer huden og giver også ansigtet antioxidantbeskyttelse.

Hvordan man ansøger:

Brug først Citrus og Blackberry – en tyk hvid creme -rens. Dernæst ansigtsskrubbe af honningmandel. Efter skrubben skal du bruge Papaya og Ananas massagecreme. Næste tone huden med Witch Hazel and Basil Skin Toning Gel. Efter gelen påføres Apple og Avocado Fruit Face Pack. Til sidst påføres en lille mængde Tea Tree with Witch Hazel Rejuvenating Face Cream. Lad cremen sidde.

Brug:

Hver del fra rengøring til ansigtspakke tager cirka 10 – 15 minutter hver. Efter hver del vaskes med koldt vand og tørres. Hele processen fornyer hudens tekstur og afslører en fair og glat teint.

Pris: INR 685/-

3. Lotus Fruit Facial Kit:

Lotus Fruit Facial Kit

Lotus Fruit Facial Kit leveres med fem pakker – en Cleanser, en Scrub, en Cream, en Gel, en Pack. Det er et billigt produkt, men giver vidunderlige effekter.

Hvordan man ansøger:

Start med Papaya Cleanser, efterfulgt af Banana Exfoliating Scrub. Massage med citronmassagecreme efterfulgt af den ikke-klæbrige Strawberry Facial Gel. Anvend Apple Treatment Pack

Brug:

Hver sæk er fyldt med frugtekstrakter. Det giver Instant Fairness, en glødende og frisk hud fyldt med næring. Det kan bruges af både mænd og kvinder. Mængden er tilstrækkelig til mindst 2 gange brug og velegnet til alle hudtyper.

Pris: INR 627/-

4. Oriflame Fruit Facial Kit:

Oriflamme Fruit Facial Kit

Det er et fantastisk Fruit Facial Kit med en dejlig frugtagtig blomsterduft.

Hvordan man ansøger:

Brug produkterne i rækkefølgen af ​​- Facial Cleanser, Face Scrub, Face Massage Cream og Face Mask. Påfør alle en efter en i en cirkulær bevægelse og vask dem af med koldt vand.

Brug: Dette kit er velegnet til alle hudtyper, men det gør underværker for tør hud og giver det et strålende look. Det gør huden blød og glødende. Brug den i et par uger, og huden begynder at blive blød og smidig. Du kan bruge skrubbe og creme to gange om ugen.

Pris: 850 INR/-

5. Aroma Fruit Facial Kit:

Aroma Fruit Facial Kit

Aroma Fruit Facial kit er beriget med vitaminer. Det har også aldersdefekt ejendom. Det forynger huden og giver det et ungdommeligt udseende.

Hvordan man ansøger:

Fugt huden og påfør rensemælken i en cirkulær bevægelse opad. Tør af med fugtig bomuld. I trin 2 skal du bruge Real Aroma Mix Fruit Spa Facial Kit Exfoliating Scrub, derefter Massagecremen. Rengør med koldt vand og påfør derefter ansigtsgel, og afslut med at anvende Pack

Brug:

Påfør alle produkterne i en let cirkulær bevægelse over din hals og ansigt. Mens du fjerner dem, skal du vaske af med vat, der er fugtigt. Fugt med vand eller rå kold mælk.

Pris: INR 245/-

6. Nature Essence Fruit Facial Kit:

Nature Essence Fruit Facial Kit

KØB DET HER

Nature essence magisk frugt ansigts kit er fundet at være egnet til alle hudtyper. Det er blandet med mandel, appelsin, safran, æble og kokos – alle vitaminrige frugter. Slutresultatet viser sig at være betagende, da det efterlader huden med en naturlig glød og en rimelig teint.

Hvordan man ansøger:

Dette naturfrugt ansigtssæt til fedtet hud, der har en mandelpleje, appelsinskrub, en safranplejemassagecreme, æblepakke og endelig kokosplejecreme. De skal følges i samme rækkefølge.

Brug:

Dette er et økonomisk naturligt frugt ansigts kit, der gør underværker på huden. Brug hver af rørene og massér i en opadgående bevægelse fra nakken til ansigtet i cirka 10 minutter hver. Vask med koldt vand efter hvert produkt.

Pris: INR 225/-

7. Papaya Fruit Facial Kit:

Papaya Fruit Facial Kit

KØB DET HER

Dette Papaya and Lime Facial kit fra Vedic Line har papaya og limeekstrakter, der forbedrer retfærdighed og glød. Papaya hjælper med at helbrede huden, hvorimod kalk afgiftes og stimulerer huden og fungerer også som et astringerende og desinficerende middel.

Hvordan man ansøger:

Dette produkt indeholder Lime Shower Gel, Papaya Scrub, Papaya Face Cream, Papaya Gel, Papaya Pac og Papaya Lotion. Det lille kit kan bruges i to sessioner. En lille mængde påføres i cirkulær bevægelse fra nakken i opadgående retning og vaskes af med koldt vand efter hver påføring

Brug:

Pris: INR 1251/-

8. Oxyglow Fruit Facial Kit:

Oxyglow Fruit Facial Kit

KØB DET HER

Dette ansigtssæt er frugtbart med en perfekt blanding af frugt og urter. Det renser grundigt og renser det øverste døde hudlag og efterlader ansigtet smukt og glødende.

Hvordan man ansøger:

Sættet er udstyret med forskellige poser, der er frugt Enzym ansigtsrens, frugt ansigtsskrubbe og frugt enzym med E -vitamin massagecreme, frugt enzym maske og ansigtscreme med frugt ekstrakter, der skal bruges i samme rækkefølge.

Brug:

Indholdet af hver pose skal masseres over halsen og ansigtet og opbevares i mindst 10-15 minutter for gode effekter. Dette kit holder til mindst 3 anvendelser og er meget omkostningseffektivt. Det er fundet at passe til alle former for hudtekstur, men mere effektivt på en kombination og fedtet hudtyper.

Pris: INR 665/- for 165 gram.

9. Biotique Fruit Facial Kit:

Biotique Fruit Facial Kit

KØB DET HER

Dette er det bedste frugt ansigts kit til tør hud, der giver dig et upåklageligt udseende.

Hvordan man ansøger:

Indholdet i dette kit er – papaya scrub, safran massage gel, fed pakke og safran ungdoms dug creme. Det skal bruges i samme sekvens efter hinanden og påføres & masseres i en cirkulær bevægelse, der starter fra nakken og opad.

Brug:

De er meget sikre at bruge. Biotique er blandet af ægte opskrifter fra Ayurveda kombineret med den avancerede schweiziske bioteknologi for at give naturlig ayurvedisk skønhed, hudpleje og hårplejeprodukter.

  • Pris: 215 INR/-

Frugt ansigtssæt kan varmt anbefales til alle aldre. Alder 20 til 40 år kan bruges en gang om måneden, alder 30 til 40+ år to gange om måneden. Frugtekstrakterne får huden til at forynge og se frisk ud. Pakken strammer huden, så du ser ungdommelig ud.