9 gyönyörű barna rúzs és árnyalat

Tavasszal a csúcspont a kilencvenes évek nosztalgiája. A legjelentősebb stílus akkor a drámai sötét ajak volt. A megfélemlítő árnyalat minden arcot díszített, amíg újra felfedeztük a színek iránti szeretetünket. A kilencvenes évek kinézetének titka az ajakfestés. Kezdje és fejezze be a matt bélésekkel a fűszeres, szutykos színt. De ha ugyanezt szeretné elérni a rúzzsal, akkor itt a legjobb alternatívákat választjuk.

Gyönyörű barna rúzsok és árnyalatok:

1. Dior’s Rouge Dior Nude Lip Blush Voluptuous Care Lipcolor – No. 618 Twilll

Diors Rouge Dior Nude Lip Blush Voluptuous Care Lipcolor No 618 Twilll barna-ajakszínek

Lényegében rúzs, de szuper hidratáló formulájával gyakran összehasonlítják az ajakbalzsammal. Ez egy barna árnyalatú, amely ragyogóvá teszi az arcát. A 2013-as Dior Oscar előtti parti színésznője, Jessica Chantain elbűvölő kegyelemmel öltötte fel.

2. Dior Addict ajakrúzs New York 714 – Barna:

Dior Addict ajakrúzs New York 714 Barna

Hidratáló ajakszín a Dior élvonalbeli kifutópálya-divatjából. Ez antioxidánsokat és hidratálószereket tartalmaz, amelyek táplálják és védik az ajkakat. Ez egy rózsaszín csillogó barna, amely kiemeli ajkait. A legjobb azoknak, akik minden pillanatban szeretik a csipetnyi rózsaszínt az ajkukon.

3. Az M.A.C. Pro ajakpalettája- Modern Browns:

MACs Pro ajakpaletta Modern Browns

A végső stílusmegmentő MAC elkényeztetett minket ezzel a csodálatos ajakpalettával. Hangulatainknak megfelelően tökéletesen kombinálható, hat különböző árnyalat közül választhat:

a. Paramount és Peachstock szaténban;

b. Taupe, Matt;

c. Friss sör, csillogás;

d. Őrület, fagy és

e. Félig fele, erősített krém.

4. Revlon szuper fényes ajakszín – fűszeres fahéj:

Revlon szuper fényes ajakszín - fűszeres fahéj

Egy gyönyörű fahéjas-barna árnyalat, egy csipetnyi naranccsal megőrzi ezt a barnát, és megakadályozza, hogy a megjelenés gótikus legyen. A hidratáló összetevők és a csillogó szín igazán kívánatosá teszik barna ajkait.

5. Burberry ajakbársony- #312 Hawthorne Berry:

Burberry ajakbársony- #312 Hawthorne Berry

Ez egy Burberry csokoládébarna színe. Ez egy matt felületű, hosszan tartó ajakszín, amely minden bőrtónusnak megfelel. A bársonyos kivitel gazdag hidratáló összetevőkkel, például shea vajjal és vadrózsa kivonatokkal tökéletesen alkalmas az egész napos viseletre.

6. Jelzések & Spencer Autograph Color Intense -Csokoládé:

Jelzések & amp; Spencer Autograph Color Intense -Csokoládé

Ez a gazdag, krémes árnyalat a Marks jóvoltából származik & Spencer. Drágának tűnik, és divatos a kilencvenedik ihletett megjelenése miatt. A szín átlátszatlan, matt és gazdag árnyalatú. Hasonló árnyalat áll rendelkezésre az M botok alatt.

7. The Body Shop Color Crush ajakrúzs- 325 Darling Blush:

Body Shop Color Crush ajakrúzs- 325 Darling Blush

A Body Shop egyet jelent a megfelelően beszerzett ásványi sminkkel. Ez a rúzs sem kivétel. Világos árnyalattal, bőséges nedvességtartalommal, antioxidánsokkal és finom rózsás illattal rendelkezik, amely újra és újra használni fogja..

8. Estee Lauder Pure Color- Ősz:

Estee Lauder Tiszta szín- Ősz

A barna egy nagyon figyelmen kívül hagyott semleges, és ha mély árnyalatot visel – mint nálunk -, az igazi kifinomultságot kölcsönöz. Elég sokáig tart, és nem szárítja az ajkakat. Ez a gyönyörű árnyalat tökéletes minden téli partira és a kilencvenes divat újjáélesztésére.

9. Lancôme Rouge in Love in Kakaó Couture:

Lancome Rouge In Love in Kakaó Couture

Finom barna színű rúzs, az árnyalat a sötétvörös és a barna keveréke. Gazdag és meleg textúra a márka jellegzetes sima siklásához. Rendkívül könnyű, második bőr textúrája rendkívül erős színt biztosít. Pompás ragyogást biztosít akár 4 órán keresztül, nagyító hatás nélkül.

Ez trükkös szín lehet a játékhoz. Tehát a megfelelő barna megtalálása kulcsfontosságú. Ha a sötét árnyalatok nem felelnek meg, próbálkozzon a spektrum bézs oldala felé. Ellenkező esetben az ember csak foltszerű hatást hozhat létre sok fényességgel. A kilencvenes évek stílusa itt van egy darabig, ezért találja ki az aláírását barna.