9 populære og bedste Lakme ansigtssæt med priser

Lakme har en lang række ansigtssæt, der kan bruges i din daglige rutine. Hvis du ikke får tid til at bruge i kurbade og stuer, er her en nem måde at få det friske look på salonen. Brug disse ansigtssæt fra Lakme og få en silkeagtig strålende hud. Huden bliver fugtet og ser også sund ud. Prøv en af ​​disse afhængigt af din hudtype.

Berømte Lakme ansigtssæt i Indien:

Her er få Lakme Facial kits, vælg nedenunder top 9 Lakme Facial kits,

1. Lakme Absolute Perfect Radiance Kit:

KØB DET HER

Dette Lakme perfect Radiance Facial kit indeholder Lakme Absolute Perfect Radiance massage, som hjælper dig med at få en blød, glat og strålende hud derhjemme. Du vil helt sikkert se forskellen efter et par anvendelser. Som navnet antyder, ser huden lys og strålende ud, som om den er oplyst. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​mikrokrystaller og vitaminer, der letter hudtonen. Sættet er fugtbelastet, og din hud bliver helt silkeagtig. Det har også SPF 20 PA ++ som beskytter os mod de stærke solstråler. Den lysende ansigtsvask vasker effektivt urenheder snavs og forurening væk. Det er det bedste Lakme Facial kit til tør hud. Da denne pakke er kendt for sin absolutte udstråling, kan den bruges til lejligheder og fester. Kan betragtes som Lakme guld ansigts kit.

Brug: Tag massagecremen og påfør den i ansigtet med cirkulære bevægelser, massér den, indtil alt indhold er absorberet.

Kom tilstrækkelig mængde Lakme -creme på din håndflade, og massér forsigtigt cremen ind på dit ansigt og din hals med lette strøg i 10 til 15 minutter, tilsæt mere gel efter behov. Påfør cremen ved hjælp af de forskellige ansigtsprocedurer.

Pris Det koster 850 kr.

2. Lakme Beauty Mantra Kit:

Lakme Beauty Mantra samler et sortiment af eksklusive Lakme -produkter, der er udvalgt til dagens indiske dame. Forkæl din hud med de nyeste Lakme hudplejeprodukter. Indeholder fugtgivende lotion, gel og en ansigtsskrubbe. Det forynger din hudannonce får dig til at føle dig frisk. Fjerner olien fra porerne og holder huden frisk og smidig. Skrubben her består af jordbærekstrakter. Disse ekstrakter hjælper med at holde huden frisk og ungdommelig. Det kan betragtes som Lakme frugt ansigts kit.

Brug: Dup skrubben over hele dit ansigt og din hals. Massér med fingertippene i cirka 2-3 minutter. Sørg for bare at massere forsigtigt og derefter vaske med rent vand.

Påfør et tyndt lag af masken jævnt over hele ansigt og hals og lad virke i 30 minutter. Vask grundigt med rent vand.

Pris: Det koster 2634 Rs.

3. Lakme Bridal Facial Kit:

Dette Lakme brudesæt er det bedste kit til alle de smukke brude derude. Du kan få det perfekte look med disse Lakme -skønhedsprodukter. Du kan få øjeblikkelig udstråling fra lakme. Den indeholder Lakme hudplejecreme, der forbedrer hudtonen. Giver dit ansigt et blankt look. Har også de nødvendige hudtonere, der passer til din hudtype. Det betragtes som Lakme Diamond Facial kit.

Brug: Complexion care cremen kan påføres jævnt over ansigtet. Lad det absorbere indholdet og tør det af med vatpind.

Pris: Det koster 2700 kr.

4. Lakme Face Care Kit:

KØB DET HER

Lakme Face Care Kit efterlader en jævn hudtone efter brug. Sættet reducerer effektivt – mørke pletter, acne mærker, pletter, olierighed, garvning og mange flere fejl. Det beskytter os også mod solens skadelige stråler, da det har SPF 20. Sættet renser dybt og fjerner alt snavs og snavs fra porerne. Efter regelmæssig brug kan hudens udstråling tydeligt ses. Det er det bedste Lakme whitening ansigtskit og kan bruges af både mænd og kvinder. Det betragtes som Lakme ansigtssættet til mænd.

Brug: Complexion cremen kan påføres jævnt på overfladen. Massér forsigtigt med cirkulære bevægelser, og rengør det med vand eller tør det af.

Tag en lille mængde ansigtsvask, og arbejd op for at få skum. Påfør det på ansigtet og vask med rent vand.

Pris:Det koster Rs.240.

5. Lakme Face Beauty Care Kit:

Det er det bedste Lakme Facial -kit til fedtet hud, og det består af en fairness -creme, en hudtoner, der passer til din hud, og en ansigtsskrubbe, der rydder hudens porer og fjerner overskydende olieindhold. Dette er en smuk gave til damen. Du kan få den retfærdighed i ansigtet med denne kombinationspakke. Det gode ved denne pakke er, at den har whitening cremer. Det betragtes som Lakme perle ansigtssættet.

Brug: Ansigtsskrubben kan masseres forsigtigt rundt om ansigt og hals. Rengør det med vand.

Brug rensemidlet ved at massere let i ansigtet i 10 minutter og vask med vand.

Tag en lille mængde creme og påfør i cirkulære bevægelser. Masser det i 5 minutter og lad det absorbere indholdet.

Pris: Det koster Rs 959.

6. Lakme Nourishing Glow Facial Kit:

KØB DET HER

Her er et fedt ansigtssæt, der har egenskaberne af jordbær. Sættet er perfekt til at fjerne pletter og til at glatte din hud. Jordbær har den bedste blanding af egenskaber for at gøre din hud smidig. Brug skrubben, ansigtsvask og masken til at få en flot hud.

Brug: Vask dit ansigt med ansigtsvask og gnid i cirkulære bevægelser.

Tag en lille smule skrubbe og gnid i cirkulære bevægelser for at massere ansigtet og fjerne alle pletter.

Tilføj endelig ansigtsmasken. Opbevar det til det er tørt, og vask det derefter af med vand.

Pris: Rs. 120/-

7. Lakme Fresh Fairness with vitabeads Kit:

KØB DET HER

Dette dejlige ansigtssæt, som du kan have fra Lakme, er perfekt til alle ansigtstyper. Sættet har en fairness egenskab, der lader dig få glødende hud med hudens lysningsteknik. Ansigtsskrubben og ansigtsvask er to væsentlige ting, du skal bruge for at give din hud det lyse look. Når du har brugt ansigtsmasken, vil du bemærke synlig lysning af din hud.

Brug: Rengør først din hud med ansigtsvask og tør den af. Tag derefter en lille mængde ansigtsskrubbe og gnid i cirkulære bevægelser for at fjerne alle døde hudceller. Når du er færdig, kan du anvende ansigtsmasken. Lad dette tørre og vask derefter med vand.

Pris: Rs.120-

8. Lakme Clean Pores Facial Kit:

KØB DET HER

Her er endnu et flot ansigtssæt, som du finder fra Lakme. Dette hjælper med at rense ansigtets porer, der er fyldt med snavs. Ansigtsporerne kan være store og kan have al sved og snavs fra en travl hverdag. Så det er rart at få fjernet alt det snavs og snavs fra hudens overflade.

Brug: Rengør dit ansigt med ansigtsvask og fjern alt snavs, der er dybt inde i din hud. Dernæst kan du bruge ansigtsskrubben og rense alle de døde celler og med det alle skavankerne. Brug senere hudmasken til at gøre din hud smidig.

Pris: Rs 120/

9. Lakme Fruit Based Facial Kit:

Dette smukke ansigtskit fra Lakme er fyldt med frugtens godhed. Sættet indeholder alt det nødvendige for en ansigtsbehandling. Brug ansigtsrens til jordbær til at rense din hud for snavs og forurening. Brug derefter fruit scrub til at få en ren og glat hud. Det fungerer som en exfoliator. Ansigtsmasken er fyldt med godheden fra alle frugter som jordbær, abrikos og kiwi.

Brug: Rens ansigtet med ansigtsvask og vask derefter med vand. Brug en lille mængde skrubbe og gnid i ansigtet i cirkulære bevægelser. Ansigtsmasken kan påføres med en lille mængde og derefter tørre. Vask det med vand.

Pris: 150 kr./-

Lakme ansigtssæt er de bedste på markedet. De er kendt for deres skønhedsprodukter og saloner. De har hudcremer og skrubber til forskellige hudtyper. Brudeplejesættet er det smukkeste sæt. De har en bred vifte af produkter, som er de bedste produkter til alle aldre. Hvis du vil give en særlig behandling til din hud, så vil lakme være et godt valg, du finder flere produkter på markedet, men hvis du leder efter noget andet, men i dit budget, skal du gå sikkert med lakme -produkter til din hudpleje. Disse lakme -produkter leveres med særlig kvalitet til normal hud til tør hud, brude skal også have dette ansigtssæt til deres bryllup. De piger, der ønsker at planlægge en gave til deres kære ven, så vil Lakme -produkter altid være det bedste valg.