A legjobb 9 arckrém

Arckrémeket használunk az arcunkon, hogy világosítsuk bőrünket, csökkentsük a foltokat, növeljük az arcszínt stb. Nap mint nap használjuk őket azzal a reménnyel, hogy hamarosan pozitív eredményeket fogunk látni. De tény, hogy néhányuk nem tesz jót nekünk. Néha baromfitermékeket vásárolunk, miután agymosást végeztek a hamis hirdetésekkel. A cikk egyetlen célja, hogy tájékoztassa Önt a legjobb arckrémekről, amelyeket megvásárolhat. Tehát tegyen egy hirtelen ugrást a hitben, és próbálja ki az alább tárgyalt termékeket, megfelelő indokkal együtt.

A legjobb arckrémek Indiában:

1. Nivea krém:

Arckrémek 1

Ez az egyik legmegbízhatóbb arckrém, amelyet fiatalok, felnőttek és idősek használnak. Azt ígéri, hogy puhává varázsolja bőrét, mint még soha. Ezenkívül tisztességes ragyogást biztosít a bőrnek, elkerülve mindenféle viszketést. Az arcon kívül ezt a krémet könyökre és más száraz területekre is beperelheti. Ez a családi termék éjszakai krémként is használható.

2. Garnier Skin Natural Body Cocoon Lotion:

arckrém

A Garnier elhozta ezt a csodálatos, gyorsan felszívódó krémet, amely egyedülálló, hosszan tartó puha érzetet nyújt a bőrnek. Ez a nem ragadós krém zsíros és száraz bőrre is használható. Rs.90 (INR) ára 125 ml -re.

3. Himalája tápláló bőrkrém:

Arckrémek 3

Ez az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb arckrém. Természetes növényi elemeket tartalmaz, mint például az Ashwagandha, az indiai Kino fa kivonata, az Aloe Vera stb. Táplálja a bőrt, elkerülve mindenféle kiütést. Ezt a terméket úgy veheti igénybe, hogy 50 ml -re csak 75 rubelt (INR) költ.

4. Olay hidratáló krém:

Arckrémek 4

Ha hidratáló szereket szeretne, miért ne próbálja ki az Olay -t. A legenyhébb formulával rendelkezik, amely megérti a bőrt és egyenletes arcszínt biztosít. Ennek a krémnek az a legjobb tulajdonsága, hogy smink alatt is viselheti. Nem kerül többe, mint Rs.99 (INR) 30 ml -re.

5. Lacto Calamine:

Arckrémek 5

Akne problémáid vannak? Használja a Lacto Calamine-t, és hagyja, hogy a bőr a legjobb, nem szalonkezelést vegye igénybe. Csökkenti a mindenféle mitesszereket és pattanásokat, és foltok nélkül ragyogóvá varázsolja a bőrt. Csak 45 Rs-t (INR) kell fizetnie 30 ml-re.

6. Lotus Herbals Alphamoist Alpha Hydroxy Skin Renewal Oil Free hidratáló:

Arckrémek 6

Ez az arckrém valódi szőlő kivonatokkal, Aloe Vera -val és tejfehérjékkel rendelkezik, amelyek jótékony hatással vannak az emberi bőrre. Enyhe formulát hordoz, és a legjobb eredményt biztosítja a zsíros bőr számára. Ezt a terméket megvásárolhatja Rs.195 (INR) áron 80 ml -re.

7. Lakme gyümölcs nedvessége:

Arckrémek 7

A Lakme Fruit Moisture pálma- és őszibarack kivonatokat tartalmaz, édes illattal. Úgy készült, hogy könnyen behatoljon a bőrbe, és 6 órán keresztül hidratált maradjon. Ez a krém azonban nem védi meg a bőrt a naptól. 130 ml (INR) ára 100 ml.

8. Vazelin kakaó fényes tápláló lotion:

Arckrémek 8

Ennek a krémnek széles körű előnyei vannak. Az erős csokoládé aromával együtt bizonyítottan nagyon hatékony a száraz bőr számára. Az E -vitamin jóságát tartalmazza. A vazelin kakaóizzó krém körülbelül 69 Rs -ba (INR) kerül 100 ml -re.

9. FabIndia E vitamin Bőr hidratáló krém:

Arckrémek 9

A FabIndia piacra dobta vadonatúj termékét, amely feltárja bőrét az igazi jojobaolaj, tejsav és még sok más jóságának. Nagyon könnyű, és előnyös lesz azoknak a nőknek, akik hajlamosak a pattanásokra. 220 ml -es Rs -t (INR) kell fizetnie 120 ml -re.