9 költséghatékony tejes arclemosó, hogy megszáradjon a normál bőr

A tejszerű arclemosó formula azoknak az embereknek, akiknek kicsit száraz a bőrük, hidratálják a bőrt, mivel simává varázsolják a bőrt és megakadályozzák a kiütéseket. Mindezek a tejből készült arclemosó krémek vagy gélek simává varázsolják a bőrt, mivel tartalmaznak tejtartalmat, ami egyben a habzó tisztítószert is képezi, és eltömíti a pórusokat és tisztítja a bőrt.

A tejből készült arclemosó házi receptje:

A tejből készült arclemosó nagyszerű formula az arc tisztítására és simává tételére, rengeteg recept létezik, amelyek segítségével tejszerű arclemosó készíthető, szükség lesz tejre, mézre és citromra, ha tetszés szerint szeretne hozzáadni. A tej tejsavat tartalmaz, amely elfogyasztja az elhalt sejteket, így a bőr sima és egészséges lesz. Keverheti össze a tejet mézzel és szulfáttal, és adjon hozzá még néhány összetevőt, hogy ne romoljon el.

Hogyan kell alkalmazni:

Ezt az arclemosót naponta egyszer alkalmazhatja, hogy sima legyen a bőre, ez alkalmazható a leégés csökkentésére, mivel hidratálja a bőrt, és a tejnek nincs mellékhatása, és segít csökkenteni a pigmentációt. A felhordáshoz csak nedvesítse be a bőrt vízzel, majd vigye fel az arclemosó masszázsra 2 percig, majd óvatosan mossa le vízzel. Ezután pattintsa meg az arcát egy száraz törülközővel.

Előnyök:

Mivel a tej maga tejsavforrás, megeszi a száraz bőrt, szabályozza az arc pigmentációját. Ha mézet adnak az arclemosóhoz, az segít megtisztítani a szennyeződéseket, és antibakteriális. Ez a tejből készült arclemosó nagyon hasznos száraz bőrre, de nem igazán zsíros bőrre.

A legjobb tejes arclemosó termékek Indiában:

Íme néhány top 9 tej arclemosó termék,

1. Oriflame tej és méz arclemosó:

Oriflame tej és méz arclemosó

A tej és méz arclemosó az Oriflame cég természetes formulája. Ez a tej arclemosó tartalmaz némi mézet, amely antibakteriális és lemossa a száraz bőrt, sima és ragyogóvá teszi.

Használat: ezt az arclemosót naponta egyszer használhatja, hogy sima legyen a bőre. Csak meg kell mosni az arcát ezzel az arclemosóval normálisan naponta egyszer, és látni fogja az eredményt.

Ár: 300 INR 100 grammra

2. The Body Shop tej és mandula arclemosó:

The Body Shop tej és mandula arclemosó

A mandulatejes arclemosó nagyszerű formula a cégtől, ahol a testboltban vannak ezek a szappanrudak az arclemosó arcán, ennek a mandula arclemosónak kettős előnye van, mivel a mandula puhává varázsolja a bőrt, ha ezzel a tejjel keverik. a bőr ragyogó és az arcszín tisztességes.

Használat: naponta egyszer vagy kétszer használhatja, nem lesz zsíros a bőre, mert mandulát tartalmaz, így kiegyensúlyozza a tartalmat.

Ár: 1000 INR egy 100 g rúdhoz

3. Nestle tejpor:

Nestle tejpor

A Nestle tejpor egy formula az arc mosásához tejporral, mivel tartalmaz magnéziumot, kalciumot és cinket. Ez valami más, mint az arclemosó, mivel por alakú, és van benne hab, hogy ragyogóvá tegye a bőrét a por miatt.

Használat: naponta egyszer használhatja, mert por, így hosszan tartó hatást hagy maga után. Mindössze annyit kell tennie, hogy nedvesíti az arcát, vegyen egy kis port a kezébe, és dörzsölje az arcát körülbelül 2 percig, majd mossa le.

Ár: 500 INR 100 grammra

4. Gyógynövényes mézes arclemosó:

Gyógynövényes mézes arclemosó

Ez a tejmézes arclemosó egy formula, amely révén a bőr meglehetősen száraz lesz, mivel méz van benne, ami puhává teszi a bőrt, de antibakteriális, ami lemossa az elhalt bőrt, és egy kicsit kiszárad. Ezt zsíros bőrűek is használhatják, mivel jó hatása van, és ragyogóvá teszi a bőrt.

Használat: normál bőrre kétnaponta egyszer használható, de zsíros bőrűek minden nap egyszer.

Ár: 200 INR 100 grammra.

5. Fehérítő tej arclemosó:

Fehérítő tej arclemosó

A tej önmagában is hatással van a bőrére, ami ragyogóvá teszi ezt a tej arcápoló tejkivonatot tartalmaz, ami még intenzívebbé teszi, ez a tejkivonat arclemosó jó hatással van, ph -egyensúlya miatt a bőr jobban hidratál.

Használat: normálisan használhatja naponta egyszer. Csak nedvesítse meg az arcát, vigye fel és mossa le.

Ár: 75 INR 100 ml -re

6. Kókusztej arclemosó:

Kókusztej arclemosó

A kókusz nagyon jó a bőrnek, és ez a kókusztejből készült arclemosó segít ragyogni a bőrt és hidratálni, emiatt a pattanások is csökkennek, sokan tejjel mossák az arcot pattanások miatt, ezért ez a kókuszos arclemosó kettős előny, mivel kókusz és tej keverékét tartalmazza, amely csökkenti a pattanásokat és a vörös foltokat az arcon.

Használat: használhatja naponta egyszer, mint egy normál arclemosót, hogy hidratálja a bőrt.

Ár: 200 INR 100 ml -re.

7. Sephora tisztító tej arclemosó:

Sephora tisztító tej arclemosó

A Sephora tisztító tej arclemosó a Sephora kiváló minőségű terméke, amely segít az arc tisztításában, segít eltávolítani a szennyeződéseket az arcodtól, így sima és fényes lesz. Makadámia olajat tartalmaz, amely táplálja a bőrt és egészségessé teszi.

Használat: két -három nap alatt egyszer használható, mert van benne olaj, így a nedvesség sokáig megmarad.

Ár: 1000 INR 100 ml -re

8. Clariss Milk arclemosó:

Clariss Milk arclemosó

A Clariss tejes arclemosónak számos előnye van, mivel 10 -szer egészséges és ragyogó bőrt biztosít. Sok előnye van az arc tejben történő mosásának, és ez az arclemosó, amely még több tejkivonatot tartalmaz, segít a bőr ragyogásában és hidratálásában.

Használat: Két nap alatt egyszer használható, mert több tej van benne, így kicsit zsírosabbá teszi a bőrt, ha többet használ..

Ár: 500 INR 100 ml -re

9. Garnier Milk arclemosó:

Garnier Milk arclemosó

A Garnier tejszerű arclemosó egy formula, amely rózsavizet tartalmaz, így egészségessé és ragyogóvá teszi bőrét, és lemossa a szennyeződéseket. A rózsavíz ragyogóvá teszi a bőrt és frissen tartja.

  • Használat: Naponta egyszer használható, hogy a bőre egészséges és ragyogó legyen.
  • Ár: 500 INR 100 ml -re.

Mindezek a tejszerű arclemosók valóban jót tesznek a bőrnek, mivel egészségesek és erősek. Ezeket száraz bőrűek használhatják, különösen a tejporos arclemosó, segít lemosni a száraz bőrt, és az elhalt hámsejtek leesnek. Ezek normálisak minden bőrtípusra. De a zsíros bőr nem részesíti előnyben a tej arclemosó használatát, mert nedvességet biztosít, és extra nedvességet tesz a bőrt zsírosabbá.