Kuinka voit tasoittaa vihreän ajotien

 ajotieltä tasoittaa kivipäällysteen viheralue

Päällystä vihreä ajotie

Kun seuraavan kerran sadepisarat alkavat jyskyttää, ota veneesi ja seuraa vesivirran polkua. Kun vesi putoaa katosta, mihin se menee seuraavaksi??

Jos talossasi on tavanomainen rakenne, vesi valuu vesikouruja pitkin asfalttiradalle ja kuljettaa mukanaan paljon likaisia ​​aineita, kuten öljyä ja torjunta -aineita.

Lopulta tämä joki löytää tiensä sadevesiviemäriin. Toistaiseksi voit seurata tätä matkaa visuaalisesti, mutta se ei varmasti pääty tähän. Suuri osa vesistöstä löytää tien jokiin ja järviin.

Ajotie näyttää paljon paremmalta vihreänä

vihreä ajotieltä päällystää talon betonilaatat

Sadeveden suunnan muuttaminen kohti maata on paljon ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Maan mikro -organismit pystyvät sulattamaan saastumisen. Joten kaikki, joka pääsee takaisin pohjavesikerrokseen, puhdistetaan ehdottomasti.

Jos maaperä imetään vedellä, vältetään myös korroosio ja muut vaarat.

Siksi harkitse betonin tai asfaltin korvaamista läpäisevällä aineella. Ne rohkaisevat täten täydennystä vedenalaisella ja omaisuus tulee yleensä pehmeämmäksi.

Täytä betonireiät ruoholla

ajotieltä jalkakäytävä talon edessä betoni ruoho

Ensimmäinen askel läpäisevän lattian luomisessa on päättää, mikä askel otetaan. Joten voit saada vihreän tehokkaasti Päällystä ajotieltä.

Avoimet solut on yksinkertaisesti valmistettu betonista, jossa on reikiä, jotka on täytettävä läpäisevällä materiaalilla. Näiden täyttäminen kasvillisuudella voi yleensä pehmentää ulkoasua, ja voit lisätä hieman vihreää sivuille.

Päällystä kelluva ajotie

päällystää ajotieltä talon edessä kelluva jalkakäytävä betoniruoho

Tyylikkäät päällystyskivet, nämä “avoimet solut”, tarjoavat minimaalisen tilan, jota auto tarvitsee navigoidakseen. Se, mikä on kivien alla, on todella tärkeää.

Polyuretaanivuori tulee sijoittaa lähelle kaikkia pohjaseiniä tai betonirakenteita, jotka on suojattava veden takaisinvirtaukselta.

Ota käyttöön läpäisevät päällystyskivet

tasoittaa ajotieltä kivilaatoista

Läpäisevät päällystyskivet on yhdistetty kiviaineksilla, jotka antavat veden virrata läpi. Nauhat ovat jokaisessa kappaleessa ja ne ovat sopivan leveitä ja helpottavat asennusta. Tässä tapauksessa tarvitset ehdottomasti tukevan pohjan.

On yksi huokoinen keraaminen kivilaatatyyppi. Nämä päästävät veden suoraan läpi, etkä tarvitse sivulinjoja tähän. Tällä tavalla aukko voi olla kapeampi eikä sitä tarvitse täyttää kiviaineksella, kuten muuten on tavallista. Tämä on ominaisuus, joka näkyy myös muissa päällystekivissä.

Päällystekivien pienen koon vuoksi rikkoutuminen tai taipuminen ei ole ongelma kylmässä ilmastossa.

Suunnittelu kivillä

sora -ajoradan suunnittelulaitokset

Kivet ovat toinen pinta, jota on harkittava. Se tarvitsee myös alustan alle rakenteen, joka vahvistaa sen läpäisevyyttä.

Se on yleensä muovimatto, jossa on pyöreät hunajakennosolut. Ne on rakennettu toimimaan kantavina tukina. Nämä solut ovat täynnä kiviä ja auttavat pitämään sadeveden maassa ja pitämään sen poissa viemäreistä.

Jos asut alueella, jossa raskaat vesiputoukset ovat yleisiä ja polkusi on kynnettävä, kivet voivat olla entistäkin vaivatonta.

Eri järjestelmien yhdistelmä

Päällystys ajotieltä eri materiaaleista

Voidaan käyttää eri järjestelmien yhdistelmää. Mukulakivet ja betoninauhat muodostavat tieltä jotain varsin mielenkiintoista.

Avoimet solujärjestelmät

puutalo betonilaatat kivi jalkakäytävä ruoho

Kun olet päättänyt järjestelmän valinnasta ja olet valmis asentamaan sen, varmista, että käytät mahdollisimman paljon vettä terassilta, kattojohdosta ja putkista. Näin voit kerätä mahdollisimman paljon sadevettä.

Tällaiset avoimet solujärjestelmät mahdollistavat yli 40 prosentin alueen tunkeutumisen.

Monilla alueilla on myös rakennusmääräyksiä läpäiseville pinnoille. Kuten tämän päivän artikkelista näet, ajotie on täydellinen paikka tehdä tämä.

Sisäänkäynti kahden rakennuksen välillä

ajotieltä tasoittaa lattia betoni ruoho

Haluatko tasoittaa vihreän ajotien? Tässä on lisätietoja asiasta.

Kuka palkata: Tarvitset jonkun, joka osaa ajaa kaivinkonetta ja maisemointitiimiä päällystysjärjestelmän käyttämiseen.

Tärkeitä huomioitavia asioita: Selvitä, millainen maaperä sinulla on. Valittavana on erilaisia ​​materiaaleja, jotka vaihtelevat hiekan ja saven välillä. Toinen kuivuu paljon hitaammin.

Asfaltilla ja betonilla

talo autotalli kivi jalkakäytävä asfaltti puutarha

Lupa: Tarkista paikallisen yhteisön vaatimukset, mutta useimmissa tapauksissa niitä ei todennäköisesti ole, ellet rakenna ylisuuria hankkeita.

Kapea betoninen ajotie

Sisäänkäynti betoniseen puutarhatalliin

Paras aika tällaisen hankkeen toteuttamiseen: myöhäinen kevät tai kesä, jos sää tekee yhteistyötä. Koska jäätymisvaara tunkeutuu syvyyksiin, rakentamista talvella ei suositella.

Hankkeen kesto: 1-2 viikkoa.

Toivotamme sinulle menestystä tämän suhteen!