Modernit talot – arkkitehtoninen inspiraatio Meksikosta, Hector Barroso Riba

Latinalainen Amerikka on loistava ideoiden lähde nykyaikaisiin koteihin. Tämän päivän esimerkki todistaa sen selvästi. Alla olevat kuvat osoittavat Hector Barroso Riban rakentamaa upeaa arkkitehtuuria. Rakennuskompleksi sijaitsee Valle de Bravossa, Meksikossa. Hanke on tältä vuodelta ja on siten osoitus eräistä merkittävistä nykyisistä arkkitehtuurin suuntauksista. Materiaalit ja julkisivumuotoilu ovat yleismaailmallisia ja sopivat hyvin erilaisiin tilanteisiin ympäri maailmaa.

Tällainen julkisivumuotoilu voisi harmonisoida upeasti monien luonnonmaisemien kanssa

Moderni julkisivutiili Meksiko yksivärinen

Nykyaikaiset julkisivut lisäävät maisemaan hienovaraisia ​​yksityiskohtia

Nykyaikaiset julkisivut lasitiili

Modernit talot luonnollisessa ympäristössä

Voisimme verrata rakennushanketta pieneen saaristoon vehreiden vuorien välissä. Toisaalta julkisivumuotoilu tekee modernista talosta erottuvan. Samaan aikaan punertava väri, joka on tyypillistä myös ympäröivälle maisemalle, hämärtää rajoja rakennusten ja ympäristön välillä. Luonnonmateriaalit tulevat samasta ympäristöstä: julkisivut ovat pääosin tiiliä ja maata. Puuta käytettiin laajalti sisätiloissa. Maa tulee jopa kiinteistöstä itsestään: tätä, jota käytettiin pohjan kaivamiseen, käytettiin sitten seinän sulkemiseen.

Julkisivun muodot ja värit muistuttavat nykyaikaisuuden estetiikasta

moderni julkisivun suunnitteluidea

Jokaisessa modernissa talossa on sisäpiha

Pihan modernit talot inspiraatiota

Jokainen talo koostuu kuudesta yksiköstä, jotka yhdessä muodostavat sisäpihan. Täältä voit nauttia kauniista luonnon näkymistä, mutta samalla talon asukkaiden yksityisyys on suojattu. Sisäpihoista tulee perääntymisen ja rentoutumisen paikkoja. Talojen pohjoispuolet ovat kiinni ja talon sisäänkäynnit eteläpuolella. Rakennus avautuu luontoon isojen ikkunoiden kautta. Tällä tavalla asukkaat voivat nauttia kauneudestaan ​​useimmista asuintiloista ja hyötyä luonnonvalon tunkeutumisesta.

Etelässä rakennus avautuu luontoon ja luonnonvaloon

Katunäkymä rakentaa moderneja taloja

Nykyaikaisten talojen sisustus

Ympäristön ja useimpien huoneiden, kuten olohuoneen, ruokasalin ja keittiön, välisiä rajoja ei voida määrittää tarkasti. Pikemminkin asuintilaa on laajennettu vastaavan sisäpihan ja puutarhan osiin. Yllä olevassa kerroksessa tunnet olosi paljon eristäytyneemmäksi ympäristöstä. Sieltä upeat männyt näyttävät ikkunakehykseen otetuilta kuvilta.

Julkisivun tapaan sisustuksessa käytetään luonnonmateriaaleja

Sisustus ruokasali moderni arkkitehtuuri

Nämä modernit talot näyttävät kasvaneen maasta. Julkisivun muotoilu ottaa modernin muodon. Orgaanisten materiaalien ansiosta se sopii kuitenkin upeasti ympäröivään maisemaan. Sisällä havaitsemme samanlaisen eklektismin. Vuorottelu toisaalta suljettujen julkisivujen ja toisaalta leveiden lasipintojen lävistämien seinien välillä tarkoittaa, että tunnet olosi suojatuksi ja lähellä luontoa samanaikaisesti.

Koko arkkitehtuurille ja sisustukselle on ominaista yksivärinen värivalikoima

Sisustussuunnittelu moderni arkkitehtuuri

Tällä modernin arkkitehtuurin käsitteellä on selkeät periaatteet, joita voidaan soveltaa menestyksekkäästi käytännössä kaikkialla maailmassa. Rakenne ei ole kovin korkea ja melko vakaa. Valitut muodot rakentavat siltoja erilaisiin maailmanarkkitehtuurityyleihin ja näyttävät siten hyvin ajankohtaisilta. Samalla kun valitset värejä ja materiaaleja, inspiraatiota otetaan lähiympäristöstä ja sen luonteesta, mikä aina lisää ainutlaatuista ulkonäköä. Tämän tyyppinen arkkitehtuuri voi siis toimia mallina moderneille kodeille ympäri maailmaa.

Kuva ja teksti: https://www.archdaily.com/

Rakennuskompleksin tyyli yhdistää modernit ja orgaaniset ominaisuudet

Sisustussuunnittelu erittäin moderni idea

Kaikki talossa pidetään neutraalina. Joten luonnollinen näkymä varastaa esityksen.

Sisustussuunnittelua nykyaikaiseen arkkitehtuuriin

Puu ja muut materiaalit hankittiin alueelta

Käytävän moderni sisustusidea

Keittiölaitteiden sisustus nykyaikaiset talot

modernit talot tiili -inspiraatiota

Nykyaikaiset talot rakentavat sisäpihoja

Luonto on tärkeä osa asukkaiden jokapäiväistä elämää

nykyaikaisten talojen julkisivujen suunnittelu

Nykyaikaisten talojen inspiraatiotiili

Etelässä olohuoneet avautuvat luontoon suurten ikkunoiden kautta

Moderni asunto sisustus sisustus

Makuuhuoneen sisustus moderni muotoilu

Interstice modernien talojen suunnittelu