10 bedste design af navnearmbånd til piger og drenge

Armbånd defineres som smykker, som vi bærer omkring håndleddet. At bære et navne armbånd viser dit navn, og det kan være navnet på din elskede. Navnearmbånd er meget fremtrædende blandt de unge, da de vil portrættere deres kærlighed foran verden uden at sige et ord. Iført navnearmbånd fungerer som en budbringer.

navne armbånd

Forskellige typer af armbånd med navne:

Navnearmbånd kan være af forskellige typer, og det kan designes i metaller såvel som materialer. Her kommer forskellige navnearmbånds designs til dig.

1. Guldarmbånd med navn:

Guldarmbånd med navn

Selve metalguldet er værdifuldt, og hvis dit navn er indgraveret på det, kan intet være mere værdifuldt end det. Du kan tilpasse armbåndet med dit navn på en stilfuld og moderigtig måde. Generelt bør du placere dit navn i midten af ​​armbåndet, da det fanger høj synlighed. Du kan bruge skriftstørrelsen på dit navn i henhold til designet.

2. Navn armbånd til par:

Navn armbånd til par

Ideen om at matche armbånd til par ligner en god idé. Par siges at være lavet til andre, hvorfor ikke armbånd til at se det samme ud. Du kan designe armbåndet efter din bekvemmelighed og din smag. Du kan endda tilføje en lille miniature som hjerte eller stjerne ved siden af ​​navnet, så det ser mere attraktivt ud. Navnearmbånd er et godt tegn på dit forhold. Du kan endda designe disse armbånd på metaller efter dine budgetter.

3. Kunstneriske navnearmbånd til piger:

Kunstneriske navnearmbånd til piger

Piger er altid passionerede omkring deres udseende, påklædning og selvfølgelig juvelerne, hvad de har på. De elsker at bære trendy og stilfulde navnearmbånd, som burde være usædvanligt forskellige fra andre. Du kan designe dit navn ved hjælp af metaltråde indpakket på en stilfuld måde og dermed give armbåndet et unikt udseende. Navnet skal være indgraveret på en sådan måde, at det dækker dit håndled fuldt ud, og dit navn blomstrer ud.

4. Sølvarmbånd med navn:

Sølvarmbånd med navn

Du kan endda designe dit armbånd i sølvmetal, hvor du kan hænge bogstaverne i dit navn rundt om armbåndet. Du kan hænge bogstaverne på forskellige typer af knyttede kæder og kan også hænge et lille hjerte eller en stjerne, hvilket også giver armbåndet et andet udseende.

5. Perlenavn armbånd:

Perle navn armbånd

Perler er altid foretrukne, da de er velegnede til enhver lejlighed og enhver form for outfit også. Pære forbedrer armbåndets udseende og giver et charmerende look. Mellem perlen kan du indsætte perler, hvor du kan vise dit navn og kan også style små farverige perler for at få det til at se mere attraktivt og elegant ud.

6. Antikt navnearmbånd med dråber:

Antikt navnearmbånd med dråber

Disse armbånd er unikke, når du taber hængninger, hvor du også kan style dit navn såvel som dine kære. Over deres navn kan du indgravere værdifuld farverig krystal, der giver armbåndet et guddommeligt udseende. Disse krystaldråber kan også være fødselsstenen for personen.

7. Farverige navnesnorarmbånd:

Farverige navnesnorarmbånd

Stringarmbånd kan også meget let forberedes derhjemme, og du kan endda også matche dem med dit outfit. Disse strengnavnsarmbånd kan bæres af enhver aldersgruppe uanset køn. Generelt er det værdsat af unge, da det er meget farverigt og ikke stikker deres lommer stærkt også.

8. Perle navn armbånd:

Perle navn armbånd

Perlerede armbånd er meget almindelige, men de ser ud til at være enkle med elegance i det. Du kan bruge alle slags perler til armbåndet, da det let kan blandes og matches, så det passer til dine behov. Du kan endda perle armbåndet i enhver form som et enkelt lag eller i flere lag efter dit ønske og din stil for at se cool ud.

9. Navnearmbånd med Birthstone:

Navn Armbånd med Birthstone

Nogle mennesker tror på at bære deres fødesten. Så dette er en af ​​de fede måder at indsætte fødestenen på armbåndet sammen med dit navn. Du kan endda designe en form i slutningen af ​​navnet for at give et funky og cool look.

10. Fantastiske metalnavearmbånd til mænd:

Fantastiske metalnavearmbånd til mænd

Metalarmbånd er ret almindelige hos mænd. Nogle pakker armbånd som en stilerklæring, og nogle bærer dem for at se cool og funky ud. Armbåndene kan lænkes fra begge kanter, så de passer godt til håndleddet, og du kan endda style forskellige typer kæder, der passer til din personlighed og udseende.

Kvinder foretrækker at bære armbånd i stedet for armbånd, da du kan skabe din egen stil, og det skiller sig også ud som et enkelt smykke. Nu betragtes armbånd som en stilerklæring frem for et smykke. Iført et navnearmbånd er den smarte måde at formidle dit navn til verden uden at tale er involveret i det.