15 nyeste designs af armbånd til herremode

Efter ordbogshenvisningen er armbånd et bånd eller en kæde, der bæres for at pryde håndleddet for både mænd og kvinder. De har off-sent fået opmærksomhed for deres nye trendy designs og varierede mønstre. Armbånd er ekstremt populære blandt mennesker i alle aldersgrupper. De er de letteste tilgængelige og i stil tilbehør. Prisklasser i armbåndene er også sådan, at alle let har råd til en.

armbånd til mænd

Typer af mænds armbåndsdesign:

Tilføjer charme til ens personlighed, giver den tillid, flotte hænder, stil og mode, et armbånd kan bare være svaret! Giv det opdaterede modelook til alle jævnaldrende, kolleger, venner og familie.

1. Mænds armbånd i guld:

Mænds armbånd i guld

Den sikreste indsats og aldrig gå ud af modefarven er guld og gylden. Man kan altid være sikker i alle gyldne smykker for farve, glans og værdi. Armbånd i guld til mænd ser fantastisk ud med traditionelt tøj til bryllupper, festivaler osv. Gyldne armbånd er den bedste gaveindstilling.

2. Mænds armbånd i diamant:

armbånd til mænd - diamantarmbånd

Hvem kan sige nej til diamanter? Det være sig mænd eller kvinder, diamanter er en værdsat besiddelse. Diamantbesatte armbånd i guld kan være et mesterværk i ens smykker. De er måske på den dyre side, men ikke desto mindre kan de ikke matches med deres glans, snit og glans til andre smykker.

3. Mænds armbånd i sølv:

armbånd til mænd - sølv -armbånd

Mænd Armbånd i sølv er meget almindelige i disse dage med mange Bollywood -stjerner, der også praler dem med stil. Oxiderede sølvarmbånd, hvide sølvarmbånd eller armbånd med sterling sølv kan parres til det seje afslappede look eller se godt ud med ethvert hvidt eller sort outfit også.

4. Almindelige kædearmbånd til mænd:

armbånd til mænd - almindelige armbånd

Almindelige kæde armbånd kan bruges til almindelig lejlighedsvis slid. De er også til hverdagsbrug. De kan være af ethvert metal, stål eller en legering. De kan have forskellige mønstre og farver, der matcher og passer til lejligheden.

5. Personligt navnearmbånd til mænd:

armbånd til mænd - personlige armbånd

Personaliseret navnearmbånd har et citat, der ser dejligt ud i håndleddet. Tilpasning af ting er meget på mode, og derfor er armbånd med navne eller citater meget trendy i udseende.

6. Sorte armbånd til fyre:

armbånd til mænd - Sorte armbånd til fyre

Et sort armbånd er en af ​​de hurtigste smykketrends i nutidens tid. Det kan være en af ​​mode- og stiludsagnene for mænd. Armbånd kan have låse, stjerner, hjerter, fredssymbol, blade osv.

7. Læderarmbånd til mænd:

Armbånd til mænd - Læderarmbånd

Læderarmbånd til mænd er virkelig seje til glansen og glansen. De kan kombineres med jeans og kausale skjorter. Læderarmbånd kan både være til mat finish og til blank finish.

8. Guld Rudraksha armbåndsdesign:

armbånd til mænd - armbånd med rudraksha

Rudraksha har stor betydning i hinduismen, og folk bærer dem i kæder, armbånd osv. Frøformen kendt som Rudraksha bæres generelt for at kanalisere sin energi i den rigtige ramme og af mennesker, der konstant rejser efter stabilitet. De brune perler kombineret i guld eller sølv til at danne et armbånd ser meget elegant ud, når de bæres.

9. Sølvarmbånd – Herre Tiger Line:

armbånd til mænd - tiger line armbånd

Tigre er symboler på magt, vildskab og stolthed. Disse er nøjagtigt egnede kvaliteter også hos mænd, da de ønsker at blive kendt som magtfulde, stærke individer. Tigerens kraftfulde ansigt i armbåndet tilføjer også dybde til en mands personlighed, der ser viljestyrke og personlig styrke.

10. Onde øjenarmbånd til fyre:

armbånd til mænd - onde øje armbånd

At hænge eller bære et ondt øje er en almindelig ting i nutidens tid. Onde øjne er der som nøgleringe, ringe, vedhæng osv., Så hvorfor ikke på armbånd? Armbånd med onde øjne bruges til at afværge blændinger fra mennesker, der menes at forårsage ulykke eller uheld. I stedet for at binde det onde øje i en snor eller en tråd, kan det samme bruges i et armbånd.

11. Tynde armbånd til mænd:

armbånd til mænd - tynde armbånd

Tynde armbånd kan bruges af mænd i alle aldersgrupper til hverdag. De kan være af alt som metal, sølv, legering, snor, tråd osv. De er ikke så tunge og er opbygget på en sådan måde, at alle let kan bære armbåndet af. De har elegance og skiller sig derfor ud.

12. Rose guld armbånd Herre:

armbånd til mænd - armbånd i rosaguld

Rose guld er en legering af guld og kobber, der bruges til smykker. Rose guldsmykker bliver meget populært og bruges ofte til ringe, armbånd og andre smykker. Også kendt som rødguld og lyserødt guld afhængigt af kobberindholdet i det, er disse for luksus- og eksklusive mennesker, da de er på den dyre side. De giver det klassiske look til en mands samlede personlighed.

13. tyrkisk guld herrearmbånd:

armbånd til mænd - tyrkiske armbånd

Det tyrkiske marked er en af ​​de største forbrugere af guld, og der har været en støt stigende efterspørgsel efter tyrkisk guld. Kærligheden til tyrkisk guld er også stigende, og mange smykkestykker bliver lavet i tyrkisk guld. Mænds håndarmbånd i tyrkisk guld ser fantastisk ud, med den glans og glans af guld, der er tydeligt synlige i smykkerne. Tyrkiske guldarmbånd er virkelig et statussymbol.

14. Wolfram armbånd til mænd:

armbånd til mænd - wolfram armbånd

Armbåndene med wolfram kan være et hit for unge. De kan eksperimentere med forskellige metaller og designs. Wolfram er noget unikt som et metal til armbånd. Unge college -drenge kan bære wolfram -armbåndene til deres egen stil. De kan have tre forskellige nuancer af wolfram, dvs. lyse, mørke og en kombination af mørk og lys.

15. Manchetarmbånd Herre:

armbånd til mænd - manchetarmbånd

Manchetarmbånd er relativt nye inden for modetrend, og mænd kan eksperimentere med manchetarmbåndene for et afslappet aftenlook eller for et minimalistisk look. De er tykke og åbne og kan justeres af metaller, stål, sølv eller andre legeringer.

Mænd er også meget modebevidste og ønsker hele tiden at holde deres stilerklæring opdateret. Håndarmbånd til mænd er den sejeste måde at skabe sin egen stilerklæring på. Armbånd med unikke stilarter, designs og udseende giver en ny definition til en mands samlede personlighed. Mænds armbåndsdesign er fremragende meddelelsesgivere, mens de bruger enhver ikke-verbal kommunikationsform som håndbevægelser, mens de taler, mens de ryster på hånden osv..