9 Stilfulde og søde chokers til piger i trend

Chokers er tilbage på mode. Denne guldalder smykker blev antaget at være længe glemt. Nu med sit comeback prøver mode- og smykkeindustrien de nyeste designs til chokers. Chokers bæres af piger for sit forenklede, men stilfulde design. Chokers kan komme i læder, ruskind, fløjl, blonder eller andet materiale. De passer tæt rundt om din hals, da de enten har spænder, magneter eller en knude -stil tilgang. Vælg en af ​​disse smukke chokers, som piger kan have på college eller bare til en fest.

Seneste og smukke designs af chokers til piger med billeder:

Lad os se på de 9 bedste chokers til piger.

1. Læder choker til piger:

Læder choker til piger

Vælg denne fede sorte læder choker for piger til at se charmerende og smarte ud. Læder choker er hul og har form af et hjerte. De bittesmå hjerter skæres ud i en kontinuerlig sløjfe. Chokeren sidder tæt på halsen.

2. Rope Choker halskæder:

Rope Choker halskæder

Gå ind for en meget forenklet tilgang med denne læder reb choker halskæde til piger. Halskæden har to forskellige charme i hver ende, der ser meget boheme ud. Halskæden i læder reb kan bindes i form af en sløjfe for at give et køligt look.

3. Velvet Choker til piger:

Fløjl Choker til piger

Tilføj stil til dit aftentøj med denne bløde fløjls choker i dyb lilla eller sort. Den bløde berøring og følelse af fløjl føles meget flot på halsen. Chokeren er klemt i midten og en vedhæng fastgjort til den. Denne særlige vedhæng har et krystalhjerte.

4. Crystal Rhinestone Choker:

Krystal Rhinestone Choker

Krystal rhinsten er en meget farverig mulighed for dig, hvis du kan lide bling. Disse smukke bittesmå sten i chokeren komplementerer ethvert farveoutfit. Denne choker er lavet af tre rækker krystal og fylder halsområdet. Det er også perfekt til piger at bære over simple toppe.

5. Suede Choker til piger:

Ruskind choker til piger

Denne tynde choker i imiteret ruskind er perfekt college -tøj. Det anvendte ruskindsmateriale er klassisk, og det har sølvperler arrangeret omkring chokerens længde. Dette er et meget komplementært smykke at bære når som helst, det være sig dagtøj eller endda aften eller til en natfest.

6. Animal Pendant Chokers til piger:

Animal vedhæng chokers til piger

Vælg dine yndlingsdyr vedhæng og gør det personligt med disse søde dyr vedhæng piges choker halskæder. Vedhænget er placeret i midten af ​​halskæderne og lavet af sølv eller andet metal. Detaljerne på hvert vedhæng er fine og tilføjer charmen.

7. Stretch Choker til piger:

Stretch choker til piger

Denne er til den dristige og vovede pige! Vælg denne choker for dens livlige farver og stretchmateriale. Chokeren er lavet med krydsning af rebet og farverige perler er sammenflettet på lige store afstande. Dette er en ret bred choker og dækker derfor hele halsområdet.

8. Magnetisk choker til piger:

Magnetisk choker til piger

En af de nyeste i choker -designs, denne magnetiske choker til piger er perfekt til at passe enhver størrelse hals. Chokeren er lavet af læder og har et krystal vedhæng i midten. Den magnetiske lås giver dig en meget problemfri vedhæftning, i modsætning til knude stil bindingen af ​​de andre chokers.

9. Double Strand choker til piger:

Dobbeltstrenget choker til piger

Denne skønhed vil helt sikkert tilføje bling til din overordnede appel. Den dobbeltstrengede guld choker er meget enkel, men ekstremt udsøgt. Den smukke stjerne vedhæng tilføjer karakter til denne choker. Chokeren fylder halsområdet og kan parres til en aften ude.

Chokers til piger er tynde enkeltstrengede halskæder, der er lavet i læder eller andet materiale. Chokerne har et midtervedhæng, der tilføjer charme og skønhed. Vælg vedhæng, der er meningsfulde, eller gå fed med livlige farver.