15 trendmodeller af guldarmbånd til mænd – stilfuld samling

Armbåndets oprindelse går tilbage til græske og egyptiske kulturer. Ordet armbånd stammer fra det græske ord ‘brachile’, som betyder ‘af armen’, via det gamle franske ‘armbånd’. Armbånd er for nylig blevet et fashion statement, og det bliver populært hos både mænd og kvinder. Børn, unge og midaldrende indhenter hurtigt de nyeste trends og designs inden for armbånd. Guldarmbånd til mænd ser elegant og let at have på med mange forskellige outfits. Armbåndet er multiform og er et yndet ornament i disse dage. Det kan være af guld, sølv, kobber, messing, glas og endda emaljeret fajance og mange designs.

guldarmbånd til mænd

Nyeste og Bedøvelse Herre Guld Armbånd Designs med Billeder:

Guldarmbånd er en glimrende gaveindstilling til bryllupper og andre særlige lejligheder. Her får vi et kig på de forskellige guldarmbånd til mænd.

1. Guldarmbånd med indiske designs:

Guldarmbånd med indiske designs

Den mest almindelige form for et armbånd er armbåndene i indisk stil lavet af guld. Guld betragtes som det mest velegnede metal, og det giver derfor mere charme at bære et guldarmbånd. Guld, der er det mest populære metal, går generelt godt og blander sig med alle hudtoner hos mænd og giver dem et suave look.

2. Mænds guldarmbånd med diamanter:

Mænds guldarmbånd med diamanter

Man kan aldrig gå galt med guld og diamanter. Diamanter og guld er en klassisk kombination og giver det virkelig klassiske look i brugerens hænder. Diamanter besat i et guldarmbånd giver armbåndet et nyt udseende og får generelt øjnene op for den, der ser armbåndet. Diamantenes naturlige glans forstærkes, når den bruges med guld til at lave et armbånd.

3. Rudraksha guldarmbånd til mænd:

Rudraksha guldarmbånd til mænd

Rudraksha bruges normalt som en bønnekugle i hinduismen, kendt som Lord Shivas dråber. Frøformen (Rudraksha) fra træet bruges til fremstilling af armbånd med metaller som sølv, guld osv. Rudraksha bæres generelt af mennesker, der konstant rejser for at kanalisere sin egen energi i den rigtige retning og bæres af mennesker, der ønsker at slå sig ned. . Selve tanken om at få perlerne lavet til et guldarmbånd er unik. Klubber Rudraksha med guld til at lave et armbånd kan tjene begge formål.

4. Gyldne charme armbånd til drenge:

Golden Charm armbånd til drenge

Et charme -armbånd er en af ​​de hurtigste smykketrends i nutidens tid. Det gyldne personlige charme -armbånd kan have dekorative vedhæng eller pyntegenstande i guld, hvilket kan indikere mange vigtige ting i brugerens liv. Det gyldne charme -armbånd kan også kombineres med armbåndsure eller andet trendy håndleddetilbehør.

5. Tiger Line Golden Armbånd til voksne:

Tiger Line Golden Armbånd til voksne

Tiger line gyldne armbånd betegner magt, frimodighed og kommando. Mænd kan bære Tiger line Golden Bracelets på det højre håndled. Tigerens kraftfulde ansigt tilføjer yderligere dybde til ens personlighed, iagttagelse af viljestyrke og personlig styrke.

6. Herres gyldne armbånd med læderrem:

Herre gyldne armbånd med læderrem

Mænd, der kan lide at have et element og en antydning af guld med læder, kan gå efter denne slags armbånd. De ser godt og stilfuldt ud, med læderremmen og guld, der tilføjer armbåndets kølighedskvotient. Da dette armbånd har antydninger af guld og en læderbase, ser armbåndet ikke særlig blinget ud.

7. Mænds armbånd med guld og sølv:

Armbånd til mænd med guld og sølv

Gyldne armbånd med både sølv og guld ser også meget subtile og charmerende ud. Tilføjelserne af begge elementer giver armbåndet et andet udseende og kan også bæres dagligt. Armbåndene kan være meget lette og kan bæres af både unge og ældre.

8. Wolframbelagt guldarmbånd til mænd:

Wolframbelagt guldarmbånd til mænd

Armbåndene med finish af wolfram og guld kan være et hit for unge. De kan eksperimentere med forskellige metaller og designs. Guld som element passer godt til ethvert smykker som armbånd, ringe eller armbånd. Unge college -drenge kan bære wolframbelagte guldarmbånd for at skabe deres egen stilerklæring.

9. tyrkiske guldarmbånd:

Tyrkiske guldarmbånd

Der har været en global stigning i efterspørgslen efter tyrkisk guld i løbet af de sidste par år. Tyrkiet -markedet er en af ​​de største forbrugere af guld. Siden da stiger kærligheden til tyrkisk guld også, hvor mange smykkestykker er lavet i tyrkisk guld. Armbånd i tyrkisk guld ser fantastisk ud, hvor den glans og glans af guld er tydeligt synlig i smykkerne. Armbåndene skiller sig ud, da de definerer personens status og klasse.

10. Rose guldarmbånd til mænd:

Rose guldarmbånd til mænd

Rose guld er en guld- og kobberlegering, der bruges meget til specialiserede smykker. Rose guldsmykker bliver mere og mere populært i det 21. århundrede og bruges ofte til ringe, armbånd og andre smykker. Det er også kendt som rødguld og pink guld, afhængigt af kobberindholdet i det. Rose guld armbånd er til luksus og high-end mennesker, da de er på den dyre side.

11. Mænds gyldne flade armbånd:

Herre gyldne flade armbånd

Gyldne flade armbånd bæres normalt af brudgommen under indiske bryllupper for deres unikke strukturerede udseende. Da disse armbånd er flade, falder de let på håndleddet og smelter godt sammen med det indiske brudgoms traditionelle udseende.

12. Tynde gyldne herrearmbånd:

Tynde gyldne herrearmbånd

Mænd i alle aldersgrupper kan bruge tynde gyldne armbånd til daglig brug. Det tilføjer en definition til ens personlighed samt forbedrer udseendet af hænderne. De er ikke så tunge og er struktureret på en sådan måde, at alle let kan bære armbåndet af. De ser elegante ud på den person, der bærer armbåndet.

13. Guldkæde Herre Armbånd:

Guldkæde armbånd til mænd

En tynd gylden kæde i form af et armbånd er en af ​​de bedste måder for mænd at tilføje definition og stil til deres overordnede udseende. Armbåndet ser enkelt ud og kan bruges til daglig brug. Det kan parres med nogle funky bands, andre armbånd osv. For et anderledes look hver dag.

14. Gyldne armbånd til mænd med navn:

Gyldne armbånd til mænd med navn

Et af de klassiske personlige smykker kan være et gyldent armbånd med ens navn på. Navnet kan udskæres separat i guld og fastgøres til armbåndskæden, eller også kan navnet indgraveres på selve armbåndet. Det personlige armbånd ser elegant ud, og kan der være en bedre måde at flagre dit navn på end dette?

15. Gyldne armbånd til mænd med ondt øje:

Gyldne armbånd til mænd med ondt øje

“Ondt øje” bliver populær i nøgleringe, ringe, bilnøgleringe osv. Onde øjne bruges til at afværge blændinger fra mennesker, der menes at forårsage ulykke eller uheld. Onde øjne kan bruges i et gyldent armbånd og kan bæres hver dag for at holde sig væk fra ondsindede blændinger fra mennesker. I stedet for at binde det onde øje i en snor eller en tråd, kan det samme inkorporeres i et armbånd, der skal bruges.

Mænd er også meget modebevidste og ønsker at holde deres stilerklæring opdateret. Armbånd er den sejeste måde at have sit eget fashion style statement på. Gyldne armbånd med unikke stilarter, designs og udseende giver en ny definition til en mands personlighed. Gyldne armbånd til mænd er meget seje og er helt perfekte til enhver aldersgruppe. Mens du bruger ikke-verbal kommunikation som hænder til fagter, mens du taler, vil armbånd definere håndbevægelser og formidle budskabet.