9 Bedste manchetarmbåndsdesign til kvinder og mænd

Armbånd er bånd, bøjler eller kæder, der bæres på håndleddet eller armen. Armbånd er for nylig blevet en modeerklæring. Alle er nu hooked på at få adgang til outfits med fantastiske armbånd. Armbånd ser elegant ud på hænderne og er lette at have på med mange tøj. De kan laves af mange forskellige metaller.

manchet-armbånd-designs

Manchetarmbånd til mænd og kvinder:

Tro på at lave din egen modeerklæring og skil dig ud i mængden med de fantastiske manchetarmbånd. De kan aldrig gå af mode. De er ikke helt lukkede eller lænkede, men er åbne og tilpasses dine hænder. Lad os tage et kig på forskellige design af armbåndsarmbånd.

1. Manchetarmbånd til mænd:

manchet-armbånd-designs-manchet-armbånd-til-mænd

Manchetarmbånd er meget populære blandt mænd for at få adgang til deres afslappede look. De kan være af rustfrit stål, oxiderede metaller, kobber osv. For det meste er manchetarmbånd til mænd af et enkelt tykt bånd af metallet. Disse manchetarmbånd forbedrer køligkvoten hos mænd.

2. Diamantmanchetarmbånd:

manchet-armbånd-designs-diamant-manchet-armbånd

Diamanter er piger/kvinders bedste ven. At inkorporere diamanter i armbånd og det også i manchetmønstre vil være det bedste bud. Manchetarmbånd ser fantastisk ud i kjoler i ét stykke, kjoler uden skulder, jeans osv. Diamantarmbånd adskiller sig fra hinanden og skiller sig bare ud. De kan være på den dyre side, men kun et smykke kan tale for mange ting.

3. Funky manchetarmbånd:

manchet-armbånd-designs-funky-manchet-armbånd

Den bedste måde at jazz op på et afslappet tøj på er ved at tilpasse ordentligt med et funky manchetarmbånd. De kan være flerfarvede, skraverede eller lagdelte og kan derfor kombineres med ethvert tøj til det glamourøse look.

4. Armbånd i sølvmanchet:

manchet-armbånd-designs-sølv-manchet-armbånd

Sølv ser elegant ud i enhver form for smykker. Hvidt sølv, sort samt oxiderede manchetarmbånd ser elegant ud, når de bæres. Sølvarmbånd bærer udseendet på et dyrt armbånd med nåde og kan derfor bæres af personer i enhver aldersgruppe.

5. Overarmsmanchetter:

manchet-armbånd-designs-over-arm-manchet-armbånd

Går vi tilbage til en æra med gamle hinduistiske manuskripter som Ramayana og Mahabharata, minder armbånd om armene om manchetter om smykker, der bæres af dronninger og prinsesser i indisk mytologi. De bar overarmsmanchetter i guld og ædelstene. På lignende måde kan overarmsarmbånd slås sammen med ærmeløse toppe, ærmeløse bluser osv. Overarmsarmbånd ser meget indisk ud.

6. Armbånd i stenmanchet:

manchet-armbånd-designs-sten-manchet-armbånd

Ædelsten og halvædelsten besat i et manchetarmbånd kan virkelig være en stilart. Sten er meget i disse dage, og man kan også tilpasse manchetten efter ens stjernetegn.

7. Flerfarvede manchetter:

flerfarvet-manchet-armbånd-designs-manchetter

Flerfarvede manchetter er til at matche ethvert tøj. Da de er flerfarvede, matcher de alle outfits. De ser meget funky og på samme tid i trend også.

8. Guldmanchetarmbånd:

manchet-armbånd-designs-gyldne-manchet-armbånd

Man kan aldrig gå galt med noget i guld eller gyldent, så vil manchetarmbånd blive efterladt? Disse vil være på den dyre side, men de vil være det værd. Slå dig sammen med traditionelt slid eller noget i sort, hvid eller gylden, og de vil bare være højdepunktet.

9. Personlige manchetarmbånd:

manchet-armbånd-designs-personlige-manchet-armbånd

Personliggøring af ting er meget vigtigt for at give alt et personligt præg. Manchetter kan også tilpasses ved hjælp af billeder, citater og navne, så de matcher ens smag og interesse.

Det skal have tilbehør i både mænds og kvinders smykker er armbånd. Elegance, klasse og stil af stil afspejles i forskellige typer armbånd og mønstre og stilarter. Manchetarmbånd har det funky element knyttet til dem. Mangfoldigheden af ​​designs, mønstre og designs er, hvad man kan eksperimentere i. Få et og flaunt det.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80