9 Ny samling af ankerarmbånd til mænd i mode

Ankerarmbånd blev meget berømt blandt mænd, fordi det symboliserer styrken. Det ligner meget korset. Det er et symbol på stabilitet og håb. Mænd betragter dette som held og lykke charme. For det meste foretrækker mænd at bære læderankerarmbånd, fordi det har et moderne præg. Det er en stilerklæring for drenge. Ankerarmbånd er meget farverige. De mange forskellige farver, der bruges i armbånd, kan forbedre dit outfit -appel. De er meget lette og slanke. En metallås er designet som anker og er også lavet glat, så den ikke ridser din hud.

Nyeste og stilfulde design af ankerarmbånd:

Lad os se top 9 designs af ankerarmbånd til mænd i trend.

1. Håndlavet ankerarmbånd:

Håndlavet ankerarmbånd

Det er et håndlavet ankerarmbånd til mænd. Der bruges tre reb og imellem er der et anker af gylden farve. Begge ender af rebet er bundet med hvid og himmelblå farve nylontråd. Dette er et enkelt armbånd. Det justeres efter din håndledsstørrelse.

2. Anker reb armbånd:

Anker reb armbånd

Det er et reb -armbånd med anker. Her har rebet et sjovt design. Stålanker er bundet med lyseblåt reb. I reb er der et firkantet design af orange og hvid farve. Dette er et iøjnefaldende armbånd og også elegant.

3. Ankerlæderarmbånd:

Anker læderarmbånd

Dette er et læderankerarmbånd. Læderet er ægte og i sort farve. Ankeret ser så charmerende og skinnende ud. Det sorte læder er almindeligt uden design og dekoration. Gul anker tilføjer en kant over sort læder.

4. Guldankerarmbånd:

Guld ankerarmbånd

Dette er et guldankerarmbånd med anker af rent guld. Der er en lille rund formet diamant præget oven på ankeret. Selvom ankeret er lille, men rebet, der bruges, er af stedsegrøn farvekombination. Hvid og sort farve reb ser slående ud.

5. Tyk læderankerarmbånd:

Tyk læderankerarmbånd

Dette ankerarmbånd har tykt læder i tre lag. Guldanker er fastgjort med det midterste lag af læder. En tråd foldes ind mellem ankeret. Et ankers snor ser skarpt ud. Med dette ankerarmbånd kommer Indiens marked til at rocke.

6. Sølv ankerarmbånd:

Sølv ankerarmbånd

Dette er sølvankerarmbånd med sofistikeret design. Et anker er forbundet med hvidt almindeligt reb. På begge sider af ankeret er der en ekstra trådfoldning i blå og orange farve. Ekstremt hvidt farvetov med sølvanker ser ud til at være simpelthen forbløffende.

7. Antikt ankerarmbånd:

Antikt ankerarmbånd

Det er et antikt design til mænds ankerarmbånd. Den er fastgjort med mørkebrunt læder. Der er også et specielt prikmønster over et anker. Antik ser dog gammelt ud, men bærer et evigt billede i ens sind. Det markerer et dejligt billede i seerens øjne.

8. Oplyst ankerarmbånd:

Oplyst ankerarmbånd

Det er et nyt design i ankerarmbånd til mænd. I stedet for lige anker forbinder begge ender med reb, i dette anker er lodret stick på reb. To ankre er præget, og et design over stålmateriale fastgøres alternativt. Det er en varm ankomst på markedet.

9. Trendy ankerarmbånd:

Trendy ankerarmbånd

I dette nyeste design af ankerarmbånd vil mænd fange opmærksomheden. I dette armbånd bruges ægte vævetråd til at lave et reb. Et skarpt anker i to farver bruges til at låse rebet sammen. Ankermønsteret er også nyt. Grøn farve er dækket på begge sider af ankeret.

Armbånd er et mest passende stykke til en mands smykker. Det tilføjer altid noget ekstravaganza. Seje mænd gør altid noget nyt med deres armbånd. De foretrækker altid at have noget unikt. Det gør deres armbånd anderledes end andre. Det efterlader noget specielt rum i tilskuerens øjne. Ankerarmbånd har fanget en stor del af markedet på grund af mænds tankegang om heldig charme.