9 søde ankelarmbånd til mænd og kvinder

Skønheden i en pige eller en kvinde kan være smukkere med den lille indsats, de elsker at bære på dem. Anklets er en af ​​de mest elskede smykker, kvinder er gået amok efter. Uanset om det er en afslappet fest eller et bryllupsarrangement, hvad enten det er en sammenkomst eller i det almindelige liv, har kvinder deres valg af fodlænke i deres garderobe til enhver lejlighed. Her har vi få designs af armbånd af typen ankler, du vil elske at vide om. Anklets har været brugt siden aldre siden.

Den egyptiske civilisation og den indiske kultur var de vigtigste i at bringe anklerne til en regelmæssig form. Indiske kvinder bruger almindeligt armbånd overalt. Det er blevet accepteret som et symbol på, at de er gift. Men nu er det meget almindeligt accepteret af unge piger som modesmykker.

Ankelarmbåndstyper:

Du kan se ankelarmbånd i mange designs og lavet i guld, sølv, andre metaller, perler osv. Og vælge imellem.

1. Gyldent ankelarmbånd:

Gyldent ankelarmbånd

Her er smukke ankelarmbånd lavet i rent guld. Piger og kvinder bærer kun gyldne ankler ved helt særlige lejligheder, da det ikke er noget at have på i det ydre område. Indiske ægteskaber har specielt en tradition for at bære gyldne ankler.

2. Sølv Ankelarmbånd:

Sølv ankel armbånd

Sølv ankelarmbånd er meget almindelige blandt kvinder. Smykkets sølvfarvede glans pryder mange. Vi finder flere designs i sølv, der bæres af damer. Sølvankler bæres af indiske damer selv regelmæssigt derhjemme.

3. Perlerede ankler:

Perlerede ankler

Her er smukke ankler lavet med farverige perler gevind på en tyk snor. Collegian -piger tiltrækkes af perlerede ankler, da de ser så trendy ud i jeans og korte nederdele. Piger bærer også i det ene ben anklet, da det er blevet en ny mode. Mænd i dag bærer også perlerede ankler som en del af mode.

4. Barfodet ankler:

Barfodet fodlænke

Se dette ankletdesign. Det enkle og ædru design af barfodet anklet kan bæres på strande, der spiller volleyball på din fulde sjov. Designet er iøjnefaldende, og du vil bare se cool ud med det.

5. Charms ankler:

Charms ankler

Så sød. Disse ankler har søde hængende charms som stjerner og bittesmå måne og blomster osv. Piger i skole og gymnasier vil elske at bære denne søde anklet. Det kan også være den bedste gave at præsentere din veninde, datter eller din kærlighed. Det er helt sikkert, at hun vil elske det.

6. Anklets med nips:

Anklets Med Kniplinger

Her er et smukt ankletdesign med nips fastgjort til det. Piger bærer dette design mest, når de deltager i enhver dans. Klatringerne på nipsene lyder så beroligende for ørerne og er elskede at lytte til.

7. Brude ankel armbånd:

Brude ankel armbånd

Indiske ægteskaber har accepteret ankler som traditionelle smykker. Bruden bærer ankelen, der er tyk og smuk designet til at være bedst med sin brudekjole.

8. Anklets med tåring:

Anklets med tåring

Så sart og dejligt design det er. Piger elsker at have ankler med tåringe, det ser så smukt ud på vores ankel. Der er mange designs i et design af ankelarmbånd med påsat tåring. Hele tåbeklædningsdesignerne er også tilgængelige.

9. Anklets i andre metaller:

Anklets i andre metaller

Her er et smukt design af ankletarmbånd, der er lavet i kobber. Det er meget trendy i nutidens modeverden at bære smykker i andre metaller end guld og sølv. Det ser meget funky ud og matcher på den måde de vestlige outfits.

Så her så vi smukke designs af ankelarmbånd. Der er enormt flere designs i ankletarmbånd. Vi kan også kalde det ankletkæder. Anklene kan også bæres på et hvilket som helst ben. Der er også betydninger på, hvilket ben du har ankelen på. Det siges i kristen religion, at vi skal bære ankelen på højre ben, da alt til venstre er djævelens side. Mens man i vestlige lande mener, at en fodlænke, der bæres i højre ben, symboliserer at være en prostitueret.

Men for dem, der er ude af det blå, gør ikke noget under hensyntagen til verdenshensyn. De gør, hvad de elsker. Anklets er en smuk kunst, hvis smykker, der forbedrer din skønhed.