Forskellige typer armbånd til babyer

Armbånd er blevet en modeerklæring sent, og det er populært blandt både mænd og kvinder. Nu får vi også børn til at bære små søde babyarmbånd, så få dem til at se sødere ud. Det kan være af guld, sølv, kobber, messing, glas og endda emalje færdigt fajance og kan have mange designs. Babyarmbånd er de nyeste inden for mode trend.

baby armbånd designs

Armbånd til baby pige og baby dreng:

Armbånd ser søde ud på babyernes små håndled. Her får vi et kig på de forskellige babyarmbåndsdesigner.

1. Babyarmbånd i guld:

Babyarmbånd i guld

Den bedste måde at pryde babyers små håndled er med smukke gyldne armbånd. Gyldne armbånd ser smukke ud på babyens fejlfri bløde hud. Guld er et velegnet metal, og derfor får nyfødte babyer gyldne armbånd, ankler, kæder osv. Få dage efter deres fødsel. Disse dejlige gyldne armbånd ser elegante ud både på bay boys og baby piger. Det er også en af ​​de mest passende gaveindstillinger.

2. Navngivne babyarmbånd til baby dreng og pige:

Navngivet babyarmbånd til baby dreng og pige

Navn babyarmbånd ser meget smukt ud på babyers hænder. Og det vil altid være specielt for barnet, da de også bliver store, når de vokser op, over den måde, hvorpå deres navn blev annonceret for verden !!! De navngivne babyarmbånd kan være til både drenge og piger.

3. Indiske traditionelle babyarmbånd med sorte perler:

Indiske traditionelle babyarmbånd med sorte perler

Disse armbånd er lavet af guld med sorte perler imellem. Disse indiske armbånd bæres parvis. De er lavet i sæt af to og sættes på begge hænder på babyerne. De sorte perler er til beskyttelse af dem mod enhver slags ondskab. Du kan finde disse armbånd på alle babyhænder i Indien.

4. Beaded babyarmbånd:

Beaded babyarmbånd

De mest elegante armbånd til en baby pige er armbånd med perler med lyserøde eller hvide perler. De ser smukke ud i pigernes søde, små hænder. Perlerne kan også spændes i sølv for at få det til at se sødt og smukt ud. Således får babyerne til at se smukkere ud.

5. Sølv babyarmbånd:

Sølv babyarmbånd

Den næste i rækken til at være populær efter guldarmbåndene er sølv babyarmbåndene. Nogle bruger guldarmbånd til lejligheder, mens sølvarmbånd kan bæres på babyens håndled hver dag. Sølv som element er også meget lovende, og sølvarmbånd kan også være en gave til babyerne. Sølvarmbånd ser dejlige ud på både drenge og babypiger.

6. Baby charme armbånd i guld:

Baby charme armbånd i guld

Et charme -armbånd er en af ​​de hurtigste smykketrends i nutidens tid. Det kan også være en af ​​stiludsagnene for babyer. Armbånd kan have stjerner, biler, måne, cirkler og bamser osv. Som pyntegenstande hængende fra charmen. De ser smukke ud på babyers håndled, og charme -armbåndene kan også udføres efter, at babyerne kan lide objekterne, da de også vil nyde charme -armbåndet i deres hænder.

7. Baby Bangle Armbånd Guld:

Baby armbånd armbånd guld

Baby ser ud til at se meget sød ud, hvis de har armbånd på hænderne. Det får dem til at se meget mere søde og yndige ud. Disse små armbånd fås også i guld, sølv og endda i stålmetaller og kan også bæres dagligt.

8. Blomstrede babyarmbånd:

Blomstrede babyarmbånd

Disse er de sødeste armbånd til en baby pige med blomster, der giver tilbehør til hendes håndled med et armbånds elegance. De ser meget livlige ud med blomsterne og kan laves i metaller som guld, sølv, platin eller kan være lavet af perler. Blomsterne kan enten være præget på armbåndene på en måde, så det ikke skader barnet eller kan støbes sammen med selve armbåndet. Disse kan være en sikker skudt modeerklæring for alle de søde piger som småbørn selv.

9. Kæde babyarmbånd:

Kæde babyarmbånd

Kæde babyarmbånd kan også være for både drenge såvel som piger. Armbåndene, der er lavet til et kædemønster, kan let flyde på håndleddet og ser meget smukke ud Kæderarmbåndet giver et andet look frem for sædvanlige armbånd og kan også være meget let i vægt.

Det vigtigste, der kan være et hit for en sød baby, kan være et charmerende og elegant armbånd på håndleddet. Armbånd er også en måde at lave en fashion statement til din søde tærte. De er nu så meget i disse dage og sammen med unge, ældste, kan selv småbørn bære det med stil. De forskellige designs, mønstre og variationer af de søde små armbånd kan være et øjeblikkeligt hit hos alle småbørnene.