Hvordan laver man perlerede armbånd?

Beaded armbånd har taget en vigtig plads i tilbehørslisten over kvinder. De bæres også af nogle mænd og børn for et funky look på casuals. Brugte venskabsseler meget, de kan også laves derhjemme med flere forskellige designs. Så lad os tjekke en mangfoldig samling med en række charme og farver til at elske dine hænder.

Perler Armbånd Making:

Se her nogle fantastiske Beads Bracelet Making i forskellige designs. Vælg din elskede og prøv det.

1. perle armbånd med elastik:

Perle armbånd med elastik

Tænker på, hvordan man laver beaded armbånd design ved hjælp af perler og elastik! Alt du behøver er blot nogle krystalperler og elastik. Bare bind en knude på den ene side og indtast alle perlerne i den. Sæt begge ender sammen og sørg for, at knuden er i stand til at gemme sig inde i perlen.

2. Cluster Perler Armbånd:

Cluster perler armbånd

For at lave klynge perler armbånd, få en lille sølvkæde, en hummer lås og nogle perler klynger af din yndlingsfarve. Fastgør den ene lås i den ene ende af kæden, og begynd at indtaste de andre perler i den, der leder dem med kæden. Efter at have lavet klynger skal du slutte ledningen for enden til at danne et armbånd.

3. krystal perle charme armbånd:

Krystal perle charme armbånd

Perlerarmbåndet lavet med krystal og topas i flere designs og farver. Du har også brug for en brochure med lignende farve for at give den forreste del af armbåndet. Bare fastgør perlerne i kæden, og fastgør kæden til brochuren. Sørg for at fastgøre øjenstiften i den ene ende og hovednålen i den anden.

4. Stofskrotarmbånd:

Armbånd i skrot

Fik spildstof i dit hus! Brug dem til at lave et dejligt armbånd til dig selv. Få et armbånd i armbånd i plast eller træ. Lav lange tynde eller mellemstore strimler af stoffet. Påfør lidt lim på armbåndet og dæk det med stof på en cirkulær måde. Du kan dekorere armbåndet med forskellige charms som perler, knapper, perler, perler osv.

5. Amber Rose Bead Armbånd:

Amber Rose Bead armbånd

DIY ravperlenarmbåndet er lavet med sølvfarvede heishe -afstandsperler, krymperler, antik kobber, rødbrun og guldperler. Perlerne indsættes, hvilket gør designs i en sølvtråd. Afslut med at lave perlebåndet med et hummer -stil klapper for at lave en åbning.

6. Daisy Chain Bead Armbånd:

Daisy Chain Bead armbånd

Denne perlearmbåndsfremstilling udføres ved hjælp af nål og tråd ved hjælp af perler i tre forskellige farver. Du kan bruge den færdige blomsterperle, der findes på markedet. Lav nu en knude i den ene ende, der fastgør krogholderen i den. Indsæt alle perlerne, der danner et mønster. Ender med at fikse en krog i den anden ende.

7. Sunshine Yellow Bead Armbånd:

Sunshine Yellow Bead armbånd

Dette attraktive armbånd er fremstillet af strikkeformlen e. Det eneste du skal bruge er nogle guldgule og elfenbensperler. Strik alle perlerne med en nål og en tynd fiberstreng og danner et tykt armbåndsdesign. I begge ender fastgøres hovedkrogen og øjenkrogen til en åbning. Sørg for at få et godt greb ved at binde perlerne.

8. Cotton Candy Bead armbånd:

Cotton Candy Bead armbånd

Dette sommervenlige perlearmbånd er lavet med krystalperler som lys safir, jonquil, lys rose, peridot, blomster afstandsstykke osv. Alle perlerne indsættes i et elastikbånd en efter en. Bandet kan enten gives en åbning eller laves en enkel runde. Indtast bare alle perlerne i elastik og pak den med bekræftede knuder.

9. Charmerende hjertepermearmbånd:

Charmerende hjertepermearmbånd

Dette stilfulde, men etniske perlearmbånd er lavet med runde rondelleperler; blomsterlåsperler og guldmetalperler i hjerteform. Armbåndet er fremstillet ved hjælp af snoretråd og vippelås og hovedstifter. Vedhæft blot låsen i den ene ende og indtast perlerne, der ender med hovedstifter i den anden ende.

Mange mennesker spekulerer på, hvordan man laver armbånd med perler, og dette kan være enkle metoder til at lave et attraktivt perlebåndsdesign. Du kan også tilføje forskellige materialer som skrotmateriale, knapper, hæklesnit, metal og tråd osv.