Top 9 nyeste design af hjertearmbånd

Et armbånd er smykker, der er viklet rundt om håndleddet. Hjertearmbånd er eksklusive og udsøgte. Alt om hjertearmbånd er bare betagende. Der kan være forskellige designs på hjertet som vedhæftning af diamant eller andre sten. Det hjerteformede armbånd vælges ofte af elskere. De forestiller sig deres egne hjerter i den form. Disse typer af hjertearmbånd fås i forskellige designs, der opfylder din smag og dit valg. Hvert hjertearmbånd har forskellige egenskaber, hvilket gør det forskelligt fra hinanden. Det er bare fantastisk modetilbehør. Det tilføjer perforering til dit håndled.

Hjerte armbånd designs i trend:

Se her vores 9 bedste design af hjertearmbånd. Vælg din elskede og vælg den.

1. Klassisk hjertearmbånd:

Klassisk hjertearmbånd

Det har et sølvhjertearmbånd. En meget smuk diamant er besat på hjertet. En kæde, der støder op til hjertet, har et lille rundt led. Ekstra to kroge er givet på armbåndet, så du kan binde efter tykkelsen på dit håndled. Det matcher dit outfit.

2. Multi Strand Heart Armbånd:

Multi Strand hjerte armbånd

Dette hjertearmbånd har et hjerteformdesign imellem. Antal tråde er knyttet til dette hjerte. Disse mange tråde fylder dit håndled og ser tungt ud. Det er en storslået slags armbånd perfekt til enhver begivenhed på den røde løber.

3. Vintage hjertearmbånd:

Vintage hjerte armbånd

Det er et diamanthjertearmbånd med hjerte og rund form i ujævne størrelser. Her er hjertediamanten af ​​havfarve. Mellemhjerte er omgivet af en række hvide diamanter. Højeste materialekvalitet bruges til fremstilling af dette armbånd. Det vil dreje dit hoved mod dets særlige detaljer.

4. Tennishjerte -armbånd:

Tennis hjerte armbånd

Det er hjerteformet armbånd og diamanter er nådigt besat inde i hvert hjerte. Hvert hjerte er af samme størrelse og samlet i en enkelt linje. I dette stilfulde armbånd holdes diamanter præcist på deres respektive steder. Det er perfekt til daglig brug.

5. Ruby Heart Armbånd:

Ruby Heart armbånd

Dette er et armbånd i sterlingsølv med rubinsten. En streng af hjerteformede rubinsten bruges til at lave dette armbånd. Over hver rubin er der diamantbesat. En kanal er sat med hjertet og er passende til et bryllup.

6. Dobbelt hjertearmbånd:

Dobbelt hjerte armbånd

Det er et kærlighedshjertebånd med enkelt udseende. To hjerter forbinder hinanden og en snor, der forbinder to hjerter, er præget med runde diamanter. Det kan være den bedste gave til din kæreste. Disse to hjerter skildrer hver partners hjerte.

7. Hjertearmbånd med perler:

Hjerte armbånd med perler

Dette armbånd med hjerte og perle er meget sart. I stålforbindelse er der fastgjort to forbundne hjerter. Den ene med diamant og den anden i rød rosefarve. På et stykke af hjertet er der også en perle på anden måde. Det har sofistikeret design med ukompliceret mønster.

8. Guldhjertearmbånd med sort snor:

Guldhjertearmbånd med sort snor

Dette er et fantastisk guldhjertearmbånd. Det er med tre tykke hjerter, der støder op til hinanden. Der laves så mange små sorte motustrenge, og det er forbundet med et hul af guld. På begge sider bevares denne sorte snor. Dette kongelige armbånd tilføjer charme, og dette hjerte glimter ud.

9. Heritage Heart Armbånd:

Heritage Heart Armbånd

Dette hjertearmbånd har arvdesign. Mange diamanter er præget på dette hjerte. Det er fastgjort med et reb af snoet design. Dette materiale er meget gammelt og fra gammel tid. Men det er stadig udbredt. Dette traditionelle armbånd afspejler vores gamle kultur.

Hjerteformet armbånd vil altid forblive efterspurgt på grund af følelserne knyttet til det. Alligevel vil du møde mange flere designs i armbånd bortset fra dette. Du vil helt sikkert blive forvirret, hvis alle designs holdes foran dig. Det er ikke en let opgave at hente det, der matcher dit outfit. Hvis du er glad for at bære armbånd regelmæssigt, bør du ikke vælge et sart armbånd. I stedet gå med funky en.