8 bedste Assam -turiststeder at besøge

Assam er en nordøstindisk stat og er en af ​​de syv søstater i Indien. Den ligner en udstrakt fugl og består af tre geografiske hovedområder, dvs. Brahmaputra Valley, Barak Valley og North Cachar Hills. Assam er en naturlig skønhed med et stort antal flora og fauna. Det har en meget god beliggenhed og er let tilgængelig, hvilket er en fordel for turister. Vi har skrevet under 8 bedste Assam -turiststeder at besøge med billeder.

Skal besøge Assam turiststeder:

1. Guwahati:

Guwahati steder at besøge assam

Hovedstaden Assam er Guwahati, og det er også det vigtigste og travleste sted i Nordøst. Det er en af ​​regionernes gode turister, da den er let tilgængelig og tilgængelig for alle behov, som turister har brug for. Kamakhya -templet, hvoraf billedet vi har herunder, er et meget interessant og helligt turistmål. Bortset fra det har vi Dighali Pukhuri, Shankardev Kala Shetra er også mange andre templer.

2. Hajo:

Hajo historiske steder i Assam

Hajo ligger i et distrikt ved navn Kamrup på bredden af ​​floden Brahmaputra. Guhwahati ligger kun 24 km derfra. Dette sted er en blanding af islam, buddhisme og hinduisme og har mange gamle og middelalderlige templer samt moskeer. Dette beviser den enhedsmangfoldighed, vi har i vores land. Den to mest berømte del af hele Hajo er Hayagrib Madhab, som har levn fra Lord Buddha og Poa Mecca, en moské bygget af Pir Giasuddin.

3. Kaziranga Nationalpark:

Kaziranga Nationalpark

Kaziranga National Park er et af verdens mest berømte kulturarv. Enhver, der besøger Assam, skal komme til parken, som er mest berømt for sine ærede næsehorn og tigre. Det er en velbeskyttet og bevaret zoologisk have og blev erklæret for at være et tigerreservat. Parken har også et stigende antal elefanter, vilde bøfler, fugle osv.

4. Sibsagar:

Sibsagar steder at besøge assam

Sibsagar er et populært sted for Ahom -paladser og -monumenter. Det er et distrikt i Assam, der er førende inden for te- og olieproduktion. Navnet Sibsagar stammer fra en storslået tank. Der er mange historiske steder, Rang Ghar, Kareng Gharm, Shiva Temple osv. På dette sted, og det er let tilgængeligt med bare en bus fra Guwahati.

5. Tezpur:

Tezpur turistmål i assam

Tezpur er en gammel by beliggende på de nordlige bredder af Brahmaputra. Byen er fuldstændig en naturskøn skønhed og er en trækning af haver, søer, bakker og gamle steder. Mahabhairav ​​-templet og Lord Shiva -templet er to berømte templer. Der er et sted, hvor turister kan se kunst i skulpturer, kendt som Da Parbatia. Billedet herunder er trapper, der fører til Angigarh Hills i Tezpur.

6. Majuli:

Majuli assam berømte steder at besøge

Majuli er verdens største flodø, beliggende midt i Brahmaputra -floden. Menneskerne der følger Vaishnava -kulturen, og der er mange Satras (klostre) i Majuli. Satras er de steder, hvor folk finder ud af den vigtigste assamiske kultur, deres åndelige overbevisning og de forskellige former for kunst, der er bevaret fra de tidlige Satras, findes..

7. Teplantage i Jorhat:

Teplantage i Jorhat

Assam tilbyder at være den største te -producerende region i Indien. Det dyrkes mest i Brahmaputra -dalen. Jorhat er den centrale, og derfor må enhver, der bor på Jorhat, gå og besøge denne region i dalen. Det kaldes ‘verdens tehovedstad’ på grund af den store region, det dækker over plantage og den høje kvalitet af te produceret.

8. Haflong:

Haflong rejse steder i assam

Haflong ligger i en bakkeby med to hovedattraktioner, Haflong -søen og Jatinga. Det er i centrum, og Jatinga er et andet sted cirka 9 km væk. Jatinga er et mystisk sted, der har uforklarlige svar på, hvorfor trækfugle begår selvmord der. Hvert år fra august til november vandrer fugle og kommer her bare for at begå selvmord!