15 indiske forgyldte armbåndsdesign til kvinder

I stedet for at bære armbånd i rent guld foretrækker hunnen i disse dage at foretage forgyldte armbåndsdesign. Armringerne med forgyldning giver designene et perfekt udskåret look og er derfor meget slidte. De kombineres også med charme som diamanter, perler, smaragder og meget mere at tilføje til dets udseende. Armringerne er dybest set lavet af andre metaller som bronze, stål, sølv sterling, kobber osv., Så designet kommer smukt præget på det.

Seneste modeller af forgyldte armbånd fra Indien:

Her er få designs givet guldbelægning, som sandsynligvis ses dekorere kvinders hænder.

1. Perle og kurve forgyldt armring:

Perle og kurve forgyldt armring

Armringerne kan give hænderne et værdigt udseende, når designet er lavet med perledesign og et kurvedesign. Armbåndet får små indlejrede bittesmå gyldne perler i en linje, mens det næste er et simpelt maskindesign. Armringerne kan prydes med enkle sareer for et etisk look.

2. Floral Design guldbelagt armring:

Floral design forgyldt armring

En ny lås kada mode, der dukker op på markedet, er lavet med et enkelt metal. De forgyldte armbånd får også et sølvdesign med rhodium -effekt. Blomstermotiverne med sølvblade er gode at have på med lignende designede outfits. Det er almindeligt kendt som Ganga jamuna design.

3. Rebmaskine forgyldte armbånd:

Reb maskine forgyldte armbånd

Elsker at have mange jingles i hånden! Ønsker du noget at kombinere med metalarmbånd til etnik! Et forgyldt armbåndsdesign er lavet ved hjælp af en anden maskine, der giver armringerne et rebdesign. De er i stand til at matche enhver form for outfit til glorificerende hænder.

4. Designer enkelt forgyldt armring:

Designer enkelt forgyldt armring

Et designerstykke med indisk forgyldt armbånds touch er ret bredt udvalgt til lehengas, indo western, choli eller endda kjoler. Armbåndet får et bredt design med kurver eller bølger og et gyldent perledesign imellem. Slutningen af ​​designet er lavet med guldperler.

5. Peacock Designede forgyldte armbånd:

Påfugl designede forgyldte armbånd

Et påfugldesign, når det udarbejdes på en armring, ser dejligt ud at have på. Armbåndet får et armbåndsdesign, hvor de to ender får et påfugldesign fastgjort med sten og smaragder. Toppen af ​​de forgyldte armbånd indiske design er givet en bro type design.

6. Enkle forgyldte armbånd:

Enkle forgyldte armbånd

Intet ville være sødt som en simpel armring i forgyldning med rosaguld. Den rosaguldbelagte armring har ikke noget design. Det føres bredt over tilfældige. Ikke kun kvinder, men også mænd elsker at bære denne slags armbånd. Sættet med tre armbånd er også det bedste til officielt udseende. Designet kan også kombineres med en armring i sølv og bronze.

7. Hjerte designet guldbelagt armring:

Hjerte designet forgyldt armring

Hjertedesignede smykkedesign har altid været den bedste gave til sensuelle lejligheder. Et forgyldt hjerteformet armbåndsdesign får tre hjerter, der er besat med diamanter på et eller andet tidspunkt. Det er symbolet på kærlighed, tro og sensualitet, bedst for elskere.

8. Netbold guldbelagte armbånd:

Netbold guldbelagte armbånd

Et funky design båret af damer i en enkelt hånd er lavet med metal og givet guldbelægning. Hele armbåndet er besat med små diamanter. Armbåndets åbning får form af et net, og en sort perle er fastgjort til det, hvilket giver et netbolddesign.

9. Korsblomstret forgyldt armring:

Korsblomstret forgyldt armring

Særlig gave til en speciel person, ja, dette kan være linjen til denne guldfladede blomsterdesign. Armbåndsarmbåndet får et center med blomsterdesign i diamanten, og det andet bånd indeholder tre diamantlinjer. Det får et uendeligt tegn til at flange.

10. Fish Design guldbelagt armring:

Fish Design guldbelagt armring

Et moderigtigt design i forgyldt armbånd indisk stil er lavet med flere fiskedesign i midten. Armbåndet er lavet med et delfin -design og små blomstermotiver for at give det et fancy kiddisk look til college -teenagere til fritidstøj, hovedsageligt de vandmænd født hunner.

11. Pearl Design Guldbelagt Bangle:

Perle design forgyldt armring

Forgyldt indisk armringdesign med hvide perler ser overdådigt ud på etnisk slid. Den enkelt armring får et bredt netdesign med en kant af perler. Armbåndet er også dekoreret med blomsterdesign med en perle omgivet af små hvide krystaller. Det giver en lydkontrast over Kanjivaram sarees og bandhani.

12. Forgyldte møntarmbånd:

Guldbelagte møntarmbånd

De etniske smykker har sin egen charme, når de får et nyt look. Et rosaguldbelagt armbåndsdesign lavet med flere små mønsterdesign er en af ​​dem. Armringerne bærer lige mange metalmønter, som også får guldbelægning. Den kan bæres i både etnisk og vestlig slid.

13. Snake Design guldbelagt armring:

Snake Design Guldbelagt Bangle

Et funky design i forgyldt armbåndsarmbåndsdesign er meget sandsynligt blandt de dristige teenagere. Armbåndet får sorte smaragder og hvide diamanter for at få et reelt billede af det. Den ene ende af armbåndet får formen af ​​slangens hoved, mens den anden former halen. Armbåndsarmbåndet får også en låseåbningsende.

14. Uendelig Rose Gold Bangle:

Uendelig Rose Gold Bangle

Et dejligt design i rosaguldbelagt armbåndsdesign er det, der får designet af flere uendelige designs. Armbåndet får også glansen af ​​blomstrende diamanter alternativt. Armbåndsdesignet symboliserer kærlighed, styrke og tro, hvilket gør det til en perfekt gave til din elskede.

15. Rajasthani forgyldt armring:

Rajasthani forgyldt armring

Et rajvadi -design i forgyldt traditionelt armbåndsdesign er udformet med hvide ovale krystaller omgivet af små guldkugler. Hele armbåndsdesignet er lavet med cirkulære designs, der giver et kongeligt look. Det er bredt slidt til bryllupper og lignende funktioner også af bruderne.

De forgyldte armbånd har med succes erstattet andre armbåndsdesign, da det bærer alle de traditionelle og vestlige designs med sig. De kan let udformes i forskellige snit- og maskindesign, hvor de får det faktiske mønster som de rigtige. De traditionelle designs kan let støbes i forgyldte armbånd.