15 kreative designs til at lave håndlavede armbånd derhjemme

Armbånd er traditionelle smykker, der bæres i hænder. De er slidt mest over hele verden. De er cirkulære og meget klassiske. I Indien er det tradition at få bruden til at bære armbånd. Det anses for uhensigtsmæssigt for gifte kvinder at være bare hånd.

Der er mange stilarter af armbånd. De er lavet af forskellige materialer som guld, sølv, glas og plast. Det siges at bære armbånds kontrastfarve. Håndlavede armbånd har mere popularitet hos unge piger. Du finder fra traditionelle til afslappede sorter i disse typer armbånd, for hver stil får du en god efter dit valg.

At lave armbånd i hånden derhjemme:

Her er få typer håndlavede armbånd. Dette hjælper dig med at vælge, hvilke du skal have i henhold til lejligheden og påklædningen.

1. Håndlavede gevindarmbånd:

Håndlavede trådarmbånd

Håndlavede trådarmbånd fremstilles ved at vikle tråd rundt om armbåndet. Normalt bruges silketråd. Det får et flerfarvet look ved at bruge mange tråde. Denne indpakning udføres meget dygtigt. Det er et ganske hit blandt college -piger, da det ser meget afslappet ud. Du kan lave dem i huset. Mange skoler giver det som projekt til børn. Det er en meget kreativ mulighed for at holde børnene travlt.

2. Håndlavede Ghungroo -armbånd:

Håndlavede Ghungroo armbånd

Ghungroo er runde bolde, der giver behagelig lyd. De er bundet på armringerne. Dette giver behagelig lyd, når du bevæger hånden. De er meget behagelige og traditionelle udseende. Mange piger bærer den med jeans for at give et indo-western look. De er meget enkle at se, men lyden gør det meget attraktivt

3. Håndlavede perlerede armbånd:

Håndlavede perlerede armbånd

Beaded håndlavede armbånd har perler fast på dem. For det meste sidder de fast med lim eller væves i. Dette giver et hungersnøds look. Også glansen i dem tilføjer lidt glamour. De bæres med traditionelt indisk tøj. De får dig til at se meget stilfuld ud.

4. Håndlavede klud armbånd:

Håndlavede klud armbånd

Lige sådan som tråden er viklet ind i armbåndet, klud klippet i snore til at pakke ind. Nogle gange sys de på armringerne. Dette giver et traditionelt sejt look. Når du bærer den, skal du undgå at lægge dine hænder i vand. Denne stil er perfekt til somre. De er behagelige på huden.

5. Papirhåndlavede armbånd:

Papir håndlavede armbånd

Papir Håndlavede armbånd er pakket ind i papirsnor. Denne indpakning er udført med forskellige stilarter af origami. Forskellige farver og nuancer bruges til at lave det. Den bæres med kurta og jeans. Du vil måske bruge behageligt duftende lim, når du laver denne type armbånd.

6. Hæklede håndlavede armbånd:

Hæklede håndlavede armbånd

Hæklede håndlavede armbånd har hæklet arbejde udført. Dette er et elegant valg af arbejde. Nogle gange har de perler fastgjort. Der er lavet mange blomster og detaljerede designs. Normalt bæres disse armbånd med indisk tøj, men du kan bære det med jeans, da de bare er så smarte.

7. Laced Bangles Håndlavet:

Snørebånd håndlavet

Snørede håndlavede armbånd har snørebånd bundet rundt. Dette er en enkel og elegant stil. Du kan bære den med kjoler. Dette er en hungersnødstil. Det tilrådes ikke at lade dem, da blonderne kan blive trange.

8. Krystal håndlavede armbånd:

Krystal håndlavede armbånd

Crystal håndlavede armbånd har krystaller i sig. Denne stil er til glæde for den yngre generation. Det appellerer også til kvinder, der ønsker at tilføje glam til deres look. Denne type armbånd er også tilpasset med krystaller i henhold til stjernetegnet.

9. Vævede håndlavede armbånd:

Vævede håndlavede armbånd

Vævede håndlavede armbånd er vævet med tykke snore. De er lidt afslappede. Mange gange bæres den med vestlige tøj. Det er ikke særlig hungersnød. Det kan også bæres af mænd. Nogle gange er denne stil lavet med læder.

10. Stoned håndlavede armbånd:

Stoned håndlavede armbånd

Stoned håndlavede armbånd er en meget gammel stil; Hyderabad og Rajasthani er få stilarter. De har sten indgraveret i armringerne. Mange gange har armbånd med tråd bundet sten i dem. Denne stil kan bruges i bryllup. Det kommer også i tung stil.

11. Håndlavede Charm Bangles:

Håndlavede charme armbånd

Håndlavede charme armbånd ligner charme armbånd. De har små vedhængstype charms hængende overalt. Det kan være en eller flere. Det er en meget sej stil. Du kan bære det på college. Det er en meget flirtende stil.

12. Læder håndlavede armbånd:

Læder håndlavede armbånd

Mænd er ikke længere meget hårde. En ny trend med metro-seksuelle mænd har nogle i. De kan godt lide tilbehør med armbånd. Det kan være metallisk eller læder. Læder håndlavede armbånd er en mulighed. De kan enten væves eller pakkes ind. Der er mange designs i læder håndlavede armbånd. Piger bærer den for at give et groft udseende.

13. Spejlværk Håndlavede armbånd:

Spejlværk Håndlavede armbånd

Spejl er en meget gammel vare, der bruges til at tilbehøre alt. De føjes til armbånd for at give en glans. Denne stil bruges til at tilføje glamour til ethvert bryllupstøj. Du skal være forsigtig, når du bærer den, da den skærer din finger.

14. Flerfarvede håndlavede armbånd:

Flerfarvede håndlavede armbånd

Ethvert outfit er kedeligt uden farve. Farver tilføjer liv til dit look. Det anbefales altid at bære kontrasterende armbånd. Flerfarvede håndlavede armbånd er her for det. De er lavet med flerfarvede tråde. En ideel stil med disse armbånd vil være hvid salwar kameez og almindelig bandhani dupatta.

15. Zardosi Work håndlavede armbånd:

Zardosi Work håndlavede armbånd

Alle ønsker at bære eksklusive ting til enhver funktion. Zardosi er gammelt arbejde udført med metallisk tråd. Dette arbejde udføres på armbånd. Disse designs er for det meste tilpasset outfits. De er også super seje. Det er en særlig form for arbejde udført af dygtige håndværkere, især på lille plads som armring.

Alt, der er lavet håndlavet, har sin egen specialitet. Håndlavede armbånd er en særlig stil med armbånd. De er meget forskellige fra almindelige armbånd i guld og sølv. De kan laves i hjemmet og af dig selv. Denne stil er også tilgængelig ude i butikkerne. Du kan bære dem uden at tænke meget.