15 smukke indiske armbånd sæt designs

Armbånd som ornament er meget populære blandt kvinder siden gamle dage. De bruges til at forskønne hænderne med de forskellige mønstre, designs, former og størrelser. Man kan blande, matche og eksperimentere med armbånd uden frygt for at gå galt. Armbånd er for nylig blevet en modeerklæring, og det er ekstremt populært. Folk er hurtigt ved at indhente de nyeste trends og designs i armbånd. De kan være af metaller, guld, sølv, diamanter, legeringer, kobber, messing, glas, plast osv. Og kan have mange designs. Armbånd bruges også som sæt i bryllupper; særlige lejligheder osv. Vi vil se på de 15 bedste armbåndssæt.

armbånd sæt

Smukke indiske armbånd sæt designs:

Her er vores top 15 smukkeste indiske armbåndssæt som følger.

1. Indiske brudebåndssæt:

Indiske brudebåndssæt

En indisk brud ser strålende ud på hendes bryllupsdag med de traditionelle tøj og smykker. Lad bruden være fra enhver del af landet, armbånd spiller en vigtig rolle i bryllupper. Guld, hvid og rød/rødbrun bruges udelukkende til brudebøjlesættet. Rødt og guld er meget lovende farver til det traditionelle bryllup, og brude bærer generelt røde/rødbrune og hvide metal/plastarmbånd med guldarmbånd. Hele dette sæt fylder brudens hænder og med henna, der tilbeder hænderne, forstærkes armbåndets udseende bare. Det er et af de bedste indiske armbåndssæt.

2. Kundan Bangles sæt:

Kundan Bangles sæt

Kundan er meget populære og foretrukne smykker til bryllupper og andre traditionelle lejligheder. Dyre sten i grønt, rødbrunt og hvidt med guldudsmykninger fuldender udseendet af Kundan -armbåndssæt. De giver et rigt og kongeligt udseende og er derfor mere på den dyre side. Kundan -armbånd fuldender brudelooket med håndkæder, øreringe, halskæder, tåringe osv. De ser storslåede og elegante ud i hænderne.

3. Guld Bangles sæt:

Guld armbånd sæt

Guld er et velegnet metal til funktioner og bryllupper. Den sikreste indsats og aldrig gå ud af modefarven er guld og gylden. Man kan altid være sikker med ethvert gyldent smykke for farve, glans og værdi. Sæt med armbånd i guld til kvinder ser fantastisk ud med traditionelt tøj eller på anden måde også. Gyldne armbånd kan slås sammen med ethvert outfit. Man kan aldrig nogensinde gå galt med guld helt sikkert. Dette er et af de bedste guldarmbåndssætdesign.

4. Beaded Bangles Set:

Beaded Bangles sæt

De mest elegante armbånd til kvinder kan være med perler med perler, koraller eller andre farverige perler. De ser smukke ud i hænderne for nåden i dem. Perlerne kan spændes i sølv eller guld efter præferencer. De perlerede armbånd har mange muligheder for at eksperimentere, så lad fantasien løbe og skab magi.

5. Sølv Bangles sæt:

Sølv armbånd sæt

Den næste i rækken, der skal være populær efter guldarmringerne, er sølvarmbåndene. Sølvelement er også meget lovende, og de kan også være en gaveindstilling. Sølv armbånd sæt kan være af oxideret, sterling eller sort. Man kan eksperimentere med sølvarmbånd til vestlige outfits eller til Indo western outfits. Sølv er ekstremt populært blandt teenagere og unge.

6. Håndlavede armbåndssæt:

Håndlavede armbåndssæt

DIY eller håndlavede projekter er meget i disse dage. Man kan tilpasse og lave armbånd til ens brug. Håndlavede armbånd er til folk, der elsker at eksperimentere med udseende og mode.

7. Diamond Bangles sæt:

Diamond Bangles sæt

Diamanter, en kvindes og piges bedste ven. Virkelig også det bedste inden for smykker. Diamanter kendt for glans, klarhed, glans og snit skinner igennem smykkerne. De er perfekte til enhver lejlighed og til aftenfester. Du har ikke brug for et specifikt outfit til at sammensætte diamantarmbånd. Glæd dig over det æteriske look!

8. Sæt med to armbånd:

Sæt med to armbånd

Populært kendt som “Kangan”, disse bruges generelt i sæt med to, en i hver hånd. Disse er normalt ikke særlig tynde, de er tykke armbånd lavet af guld med sten, diamanter osv. De går meget godt indiske outfits og kan matches med tynde armbånd eller kan bæres selvstændigt.

9. Crystal Bangles sæt:

Crystal Bangles sæt

Krystalarmbånd ser smukke ud, da de findes i flere farver. De er lyse og skinnende og passer godt til alle hudtoner. Krystallerne kan perles smukt, indlejres eller tvinnes sammen for at få det ønskede mønster til armringerne. Disse er bedst egnede til aftener, for de giver det glitter og funkl. Det er det mest populære krystal bryllup armbånd sæt.

10. Sæt med glasarmbånd:

Glas armbånd sæt

Glasarmbånd er elegante og farverige, når man bærer det og er ikke dyre på samme tid. Glasarmbånd er meget lovende og skal til særlige lejligheder som baby shower, bryllupper osv. I Indien. De kan bruges med alle indiske outfits.

11. Designer Bangles Set:

Designer armbåndssæt

De er et smukt sæt armbånd til daglig brug såvel som til andre funktioner. De er et sæt tykke og tynde armbånd med designelementfølelsen. Man kan bruge det efter eget ønske om at skabe et bestemt look.

12. Funky Bangles Set:

Funky Bangles sæt

Det bedste tilbehør til unge kvinder, college -piger og teenagere; at skabe det unikke look hver dag. Flerfarvet, fantastiske designs, former, mønstre, designs, nyeste modetrends, navngiv det, og du kan få det i disse funky armbåndssæt. Næsten du får disse til meget lavere pris, men den magi, det skaber efter at have været på, er bare fantastisk. Hænderne ser virkelig dejlige ud, og de komplimenter, der kommer til dig, er utallige.

13. Farverige Metal Bangles Set:

Farverige metal armbånd sæt